Κυριακή 26 Σεπτεμβρίου 2021

Οι Μόσιαλοι να κόψουν την πρωϊνή !!!

Γράφει ο Γιώργος Αδαλής

Το πρώτο iPhone σχεδιάστηκε για την Apple από τον Hartmut Esslinger, το 1983. Ο Esslinger ήταν ο σχεδιαστής που βοήθησε στην κατασκευή του υπολογιστή Apple IIc, δηλαδή του πρώτου «φορητού» υπολογιστή της Apple και αργότερα ίδρυσε το Frogdesign. 

Το iPhone του 1983 είναι μόνο ένα από τα πολλά πρωτότυπα που ξεκινούν από το μακρινό παρελθόν της Apple ενώ την ίδια χρονιά εμφανίζεται ακόμη μια μια συσκευή που μοιάζει τρομακτικά με ένα iPad με την διαφορά ότι ο χειρισμός γίνεται με γραφίδα!

To iPhone beta ξεκίνησε την εμφάνισή του έπειτα από απόφαση του ίδιου του Steve Jobs τον Μάιο του 2004 κι έπειτα από σκληρές δοκιμές από πολλές ομάδες beta testers, μόλις στις 9 Ιανουαρίου 2007 ανακοινώθηκε ότι είναι έτοιμο προς παραγωγή. Δηλαδή, 21 ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΕΜΠΝΕΥΣΤΗΚΕ ΚΑΙ ΣΧΕΔΙΑΣΕ Ο ESSLINGER. Και τελικά , το πρώτο κομμάτι πουλήθηκε στα ράφια υπερκαταστημάτων, μόλις στις 29 Ιουνίου 2007.

Από εκεί και πέρα, όλα τα μοντέλα που κυκλοφόρησαν, βασίζονται σε ένα καλά κρυμμένο μυστικό στην κατασκευή του, του οποίου η φιλοσοφία παραμένει η ίδια από το 1983 ως και σήμερα και αναβαθμίζεται διαρκώς και στα τρία επίπεδα του: Ως τηλέφωνο, ως διαδικτυακή συσκευή και ως software(λειτουργικό)!

Οσο για την έκδοση iPhone13, όλες οι αναβαθμίσεις του, είχαν δοκιμαστεί από το 2018 και τις γνωρίζαμε όλοι. Απλά η Apple για εμπορικούς λόγους και λόγους στρατηγικής το έβγαλε στην αγορά με όλες τις νέες πατέντες, 3 χρόνια μετά!

 

Τέτοιες μαλακίες λένε οι Μόσιαλοι και κάτι καθηγητές Υγείας από τα Λονδίνα, και τρελαίνουν τον κόσμο της Αγοράς και όσους γνωρίζουν τι συμβαίνει! Και τα αναρτούν στο twitter και δεν ντρέπονται κιόλας. 

Και με τέτοιες μαλακίες θέλουν να τους πάρει ο κόσμος στα σοβαρά! Απορώ δηλαδή αυτοί οι άνθρωποι είναι πράγματι επιστήμονες; Ή αυτό που προέχει είναι να λένε στον κόσμο ότι τους κατέβει στο κεφάλι; 

Σκάστε ρε επιτέλους έστω για μια μέρα κι αφήστε τον κόσμο να διαχειριστεί τα προβλήματά του και μην πετιέστε σαν τις πορδές σε αντικείμενα που δεν έχετε μυρουδιά τι συμβαίνει ...

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου