Πέμπτη 18 Απριλίου 2019

Η τρίτη επιλογή που θα δώσει η παγκόσμια χούντα στους ανθρώπους – Τελικά το… «χάραγμα» δεν θα είναι μόνο ένα – Τρομακτικό ΒΙΝΤΕΟ – ΦΩΤΟ

Ένας ανθρώπινος εγκέφαλος σε «στυλ Μάτριξ», ο οποίος θα είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο θα μπορούσε να γίνει πραγματικότητα εντός ολίγων δεκαετιών, σύμφωνα με νέα έρευνα Αμερικανών νεύρο-επιστημόνων και ερευνητών νανορομποτικής.

Ρεπορτάζ: Κίμων Χαραλάμπους
Η ερευνητική τους ομάδα επικεντρώνεται σε υπάρχουσες εφαρμογές της νανορομποτικής και νεύρο-τεχνολογίας διασυνδέσεων.
Ο τελικός στόχος είναι η τεχνολογία να
μπορεί κατεβάζει (downloading) πληροφορίες στον εγκέφαλο, βελτιώνοντας, όπως ισχυρίζονται οι επιστήμονες, όχι μόνο τις ανθρώπινες ικανότητες και την ανθρώπινη ευφυΐα, αλλά και φέρνοντας την επανάσταση στην δημοκρατία, αυξάνοντας την ενσυναίσθηση και ενώνοντας διάφορες ανθρώπινες ομάδες σε μία: ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ».
Πολύ καλά διαβάσατε! Και φυσικά αυτά δεν τα λέμε εμείς αλλά οι επιστήμονες, σύμφωνα με διεθνή μέσα ενημέρωσης.

Όπως υποστηρίζουν μάλιστα, οι υπάρχοντες υπερυπολογιστές διαθέτουν ήδη την απαιτούμενη διαδικτυακή ταχύτητα και ισχύ, προκειμένου να διαχειριστούν τον όγκο των δεδομένων που θα υπάρχουν, σε μία τέτοια περίπτωση, προκειμένου να υποστηρίξουν τον Εγκέφαλο/Σέρβερ, ο οποίος θα φέρει σε πέρας το εγχείρημα.
«Οι συσκευές αυτές θα μπορούσαν να καθοδηγήσουν τα ανθρώπινα αγγεία και να διαπεράσουν τον αιματοεγκεφαλικό φραγμό», αναφέρει ο Robert Freitas από το Ινστιτούτο Μοριακής Κατασκευής στην Καλιφόρνια.
Ο αιματοεγκεφαλικός φραγμός (αγγλικά blood–brain barrier) είναι κυτταρικός φραγμός που περιορίζει την είσοδο ουσιών στον εγκέφαλο, πράγμα που σημαίνει πως αν οι επιστήμονες καταφέρουν να τον διαπεράσουν, τότε οι υπερυπεολογιστές θα έχουν πρόσβαση μέσα στον εγκέφαλο ακόμα και εντός των εγκεφαλικών κυττάρων.
Και ό,τι διαβάσει σίγουρα μπορεί και να γράψει.

Σε περίπτωση που επιτευχθεί αυτό, συνεχίζουν οι ερευνητές, τότε «οι υπερυπολογιστές θα μπορούν να μεταδώσουν στον εγκέφαλο «κωδικοποιημένες πληροφορίες για real time παρακολούθηση της κατάστασης του εγκεφάλου και εξαγωγή δεδομένων».
Κατά αυτόν τον τρόπο θα «μαντρώνονται» οι σκέψεις και η δύναμη σκέψης των ανθρώπων και των μηχανών σε πραγματικό χρόνο.
Οι άνθρωποι θα είναι δικτυωμένοι 24 ώρες το 24ωρο μέσω του εγκεφάλου τους και, γιατί όχι, να μπορούν να ζουν σε μία εικονική πραγματικότητα.

Έχουμε και λέμε λοιπόν, σύμφωνα με τις μέχρι στιγμής δημοσιεύσεις των μεγάλων διεθνών μέσων ενημέρωσης:

Δίνουν:
Το μικροτσίπ/βιοτσίπ, το οποίο είναι σε θέση να αποτελέσει μέσο ψηφιακών συναλλαγών αλλά και σημείο αναγνώρισης του πολίτη από το παγκόσμιο Κράτος.
Τα εμφυτεύματα που μπορούν να βελτιώσουν τις ζωές των ανθρώπων (διαβάστε ΕΔΩ).
Την δικτύωση του εγκεφάλου κάθε ανθρώπου σε ένα παγκόσμιο υπερδίκτυο σε στυλ Μάτριξ με δυνατότητες ακόμα και συμμετοχής σε μία εικονική πραγματικότητα, σε ένα ιντερνέτ σκέψεων, όπως το ονομάζει το RT, ίσως μάλιστα σε έναν… δικό του κόσμο.
Όποιοι πολίτες δεχθούν όλα αυτά, τότε θα περνάνε καλά σε μία παγκόσμια φουτουριστική κοινωνία.



Ωστόσο, ταυτόχρονα, θα έχουν, ενδεχόμενα, επιλέξει και την υποταγή νου και ψυχής, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για την τύχη του καθενός από εμάς.
                   
                    

                      
ΦΩΤΟ: pexels.com
Από το el.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου