Ο Άντριου Τόμας, γνωστός ερευνητής και συγγραφέας, μελέτησε στην Ινδία το ημερολογιακό σύστημα των Βραχμάνων. Η διαίρεση του χρόνου της ημέρας είναι εξηκονταμερής για την ώρα, το λεπτό, το δευτερόλεπτο.
Αλλά το φοβερό, δεν είναι αυτό, αφού έτσι κι αλλιώς μας είναι πολύ οικεία αυτή η διαίρεση.
Το εκπληκτικό είναι πως
η διαίρεση του χρόνου έφτανε μέχρι και το 1/300 χιλιοστόμετρο του δευτερολέπτου ! ! !1/300 του δευτερολέπτου = 3.33333333 χιλιοστά δευτερολέπτου = 0.0033 δευτερόλεπτα.
Σύμφωνα με τον Τόμας, το πιο μικρό χρονικό διάστημα στο ημερολογιακό σύστημα των Βραχμάνων, το ινδικό “κάσχτα” ισοδυναμεί με το 1/300 χιλιοστόμετρο του δευτερολέπτου. Κανένας δεν έχει χρησιμοποιήσει ένα τμήμα τόσο μικρό του μικροδευτερόλεπτου, εκτός από έναν σημερινό πυρηνικό φυσικό…
Κάποια “μεσόνια” και “υπερόνια” έχουν μια διάρκεια ζωής ίση με ένα “κάσχτα”. Άραγε, πρόκειται για σύμπτωση, ή μήπως οι θεοί της Ινδίας που έζησαν ανάμεσα στους ανθρώπους κατείχαν πραγματικά τις τεράστιες γνώσεις που τους αποδίδονται;
Δεν πρέπει να ξεχνάμε όσα έχουν γραφτεί σε ινδικά επικά κείμενα όπως η Μαχαμπαράτα, όπου μέσα εκεί περιγράφονται μάχες και αερομαχίες τύπου starwars, με τα λεγόμενα vimanas.
Ακόμα κι αν όλε αυτές οι ιστορίες είναι μύθοι και φαντασίες… τι μετρούσαν με τόσο ανατριχιαστικά μεγάλη ακρίβεια οι “πρωτόγονοι” Ινδοί;
Από το diadrastika
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου