Τρίτη 2 Ιουλίου 2024

Κυνικοί κανονικοί δαίμονες _Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ: «Η επιβολή της ομοφυλοφιλίας στο εξωτερικό είναι θέμα εθνικής ασφάλειας»

 Ο ΝΕΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΝΤΙΚΑΘΙΣΤΑ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ 

Ο Άντονι Μπλίνκεν (j), αυτός που κυβέρνησε την Αμερική αυτά τα χρόνια ενός ψυχικά απόντα Μπάιντεν, στην πραγματικότητα το είπε χαιρετίζοντας τον Μήνα των Gay Pride, από την ιστοσελίδα του Υπουργείου Εξωτερικών των ΗΠΑ:

«Η υπεράσπιση και η προώθηση των δικαιωμάτων LGBTQI+ παγκοσμίως είναι το σωστό, αλλά πέρα ​​από αυτό, είναι το έξυπνο και απαραίτητο πράγμα που πρέπει να κάνουμε για τη χώρα μας, για την

εθνική μας ασφάλεια, για την ευημερία μας. Και γιατί αυτό; Είναι αρκετά απλό. Αν κοιτάξετε σε όλο τον κόσμο και κοιτάξετε τις χώρες που σέβονται τα δικαιώματα της LGBTQI+ κοινότητας, είναι πιο σταθερές, είναι πιο υγιείς, είναι πιο ευημερούσες, είναι πιο δημοκρατικές. Όσοι δεν το κάνουν, δεν είναι. Και αυτό είναι ένα θεμελιώδες πράγμα, γιατί ένας κόσμος με σταθερές, υγιείς, ευημερούσες, δημοκρατικές χώρες είναι ένας καλός κόσμος για τις Ηνωμένες Πολιτείες. Ένας κόσμος που παρουσιάζει το αντίθετο δεν είναι. Και υπάρχει μια άμεση συσχέτιση – μια άμεση συσχέτιση – μεταξύ χωρών που σέβονται αυτά τα δικαιώματα και την υγεία των κοινωνιών τους, όπως βλέπουμε καθημερινά».


Ο Blinken ανέπτυξε τη στρατηγική του σκέψη ως εξής:

«Την πρώτη ημέρα της θητείας του – και ακούσατε την επιστολή του προέδρου, αλλά την πρώτη ημέρα της θητείας του, ο Πρόεδρος Μπάιντεν εξέδωσε ένα εκτελεστικό διάταγμα που το δήλωσε και παραθέτω: «Όλοι οι άνθρωποι πρέπει να αντιμετωπίζονται με σεβασμό και αξιοπρέπεια και θα πρέπει να μπορούν να ζουν χωρίς φόβο, ανεξάρτητα από το ποιοι είναι ή ποιον αγαπούν. Είναι τόσο απλό. Τα δικαιώματα LGBTQI+ είναι ανθρώπινα δικαιώματα. Και η κυβέρνησή μας έχει την ευθύνη να τα υπερασπιστεί, να τα προωθήσει – εδώ και παντού . Ο σεβασμός αυτών των δικαιωμάτων είναι θεμελιώδης για τη διαφύλαξη και την επιτάχυνση της ανανέωσής μας στο εσωτερικό. Η ικανότητά μας να υπερασπιστούμε τα ανθρώπινα δικαιώματα και τη δημοκρατία διεθνώς συνδέεται άμεσα με τη δύναμή μας σε αυτά τα μέτωπα εδώ στο σπίτι.

Είναι επίσης βαθιά προς το εθνικό μας συμφέρον – και ζωτικής σημασίας για την εθνική μας ασφάλεια, κάτι που μας φέρνει σε αυτό που μοιράστηκε η Jessica μαζί σας νωρίτερα. στην πραγματικότητα, την προσοχή που δίνουμε σήμερα. Αλλά είναι προς το συμφέρον της εθνικής μας ασφάλειας να υπερασπιστούμε τους LGBTQI+ παντού .

Από το 2021, το Υπουργείο Εξωτερικών βοήθησε να ηγηθεί της προσπάθειας της κυβέρνησης των ΗΠΑ να διασφαλίσει ότι κάθε άτομο, παντού, μπορεί να ζει απαλλαγμένο από βία και διακρίσεις, με ίσα δικαιώματα. Προωθούμε τα δικαιώματα LGBTQI+ σε όλο τον κόσμο και το κάνουμε με πολλούς βασικούς τρόπους. Πρώτον, ασκούμε διπλωματική πίεση για να παροτρύνουμε τις κυβερνήσεις να αντιστρέψουν τους νόμους και τις πρακτικές που εισάγουν διακρίσεις. Επτά χώρες έχουν αποποινικοποιήσει τις συναινετικές σχέσεις ομοφύλων τα τελευταία δύο χρόνια. Η Ελλάδα, το Λιχτενστάιν και η Ταϊλάνδη ψήφισαν φέτος για τη νομιμοποίηση της ισότητας του γάμου.

[…]

Όταν δεσμευόμαστε – άλλοτε δημόσια, άλλοτε ιδιωτικά, μερικές φορές και τα δύο – όταν μοιραζόμαστε τις γνώσεις και τις εμπειρίες μας, μπορούμε και επιτυγχάνουμε την αλλαγή.

« Έτσι τιμώρησα την Ουγκάντα»

Δεύτερον, όταν διαπράττονται παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων σε άτομα LGBTQI+, θεωρούμε τους δράστες υπεύθυνους.

Όταν η Ουγκάντα ​​ψήφισε τον νόμο κατά της ομοφυλοφιλίας, ανακατευθύναμε την κρατική βοήθεια των ΗΠΑ μακριά από όσους ακολουθούσαν αυτήν την καταχρηστική πολιτική, ενώ αυξήσαμε τη βοήθεια προς τους Ουγκαντούς που τη χρειάζονται περισσότερο από ποτέ στην κοινότητα LGBTQI+. Έχουμε επιβάλει κυρώσεις σε αξιωματούχους της Ουγκάντα ​​που εμπλέκονται σε σοβαρές παραβιάσεις των ανθρωπίνων δικαιωμάτων . Έχουμε ανακαλέσει την επιλεξιμότητα της Ουγκάντα ​​για ευεργετικό καθεστώς εμπορίου βάσει του νόμου για την ανάπτυξη και τις ευκαιρίες της Αφρικής έως ότου καταργήσει τη νομοθεσία και επανορθώσει την κατάστασή της στα ανθρώπινα δικαιώματα. (…)

Σήμερα ανακοινώνω ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες επικαιροποιούν την ερμηνεία τους για το Διεθνές Σύμφωνο για τα Ατομικά και Πολιτικά Δικαιώματα. Είναι μια από τις κύριες συνθήκες που δεσμεύουν τα έθνη να σέβονται τα παγκόσμια δικαιώματα. . Οι Ηνωμένες Πολιτείες θεωρούν πλέον ότι ο σεξουαλικός προσανατολισμός και η ταυτότητα φύλου καλύπτονται από αυτή τη συνθήκη. (Χειροκρότημα.) Στις τακτικές μας εκθέσεις προς το Συμβούλιο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, θα συνεχίσουμε να συμπεριλαμβάνουμε περιστατικά διακρίσεων ή κακοποίησης που διαπράττονται σε βάρος ατόμων LGBTQI+, τώρα μέσα στο σαφές πλαίσιο αυτής της καλά υποστηριζόμενης ερμηνείας. Αυτό θα ενισχύσει περαιτέρω τις προσπάθειές μας».

Μπορεί, λοιπόν, η ευρέως διαδεδομένη φράση: «Καμία χώρα με παρελάσεις ομοφυλοφιλικής υπερηφάνειας δεν κέρδισε ποτέ πόλεμο» να μετατραπεί σε ένα πιο πραγματικό σύνθημα;

«Καμία χώρα που διοργανώνει παρελάσεις gay pride δεν έχει κάνει ποτέ πόλεμο με άλλη χώρα που διοργανώνει παρελάσεις gay pride».

Αυτό ισχύει και θα ισχύει επ' αόριστον. Δεν υπάρχει κανένας λόγος για δύο ομοφυλόφιλες χώρες να πάνε σε πόλεμο γιατί μπορούν απλώς να συνεννοηθούν και να έχουν ομοφυλοφιλικές σχέσεις μεταξύ τους.

 

«Η Δύση είμαστε τώρα εμείς!»

Ο Schwab υπερασπίζεται τις "αξίες μας"

Ο KLAUS SCHWAB ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΞΟΥΑΛΙΚΗ ΚΑΚΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΡΑΤΣΙΣΜΟ: Η ΣΕΛΙΔΑ ΑΓΝΟΗΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΑ ΙΤΑΛΙΚΑ ΜΜΕ

 

Η Wall Street Journal δημοσίευσε μια έρευνα για τον Klaus Schwab και το εργασιακό περιβάλλον του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ. Σύμφωνα με αρκετούς μάρτυρες, ο σεξισμός και ο ρατσισμός είναι συνηθισμένοι στην περιοχή του Νταβός.

Maurizio Blondet

Από το trelogiannis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου