Σάββατο 27 Ιανουαρίου 2024

Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος, δισεκατομμύρια νεκροί και καταστροφική ερήμωση μέχρι το 2030.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1990, ακριβώς 11 χρόνια πριν από την πτώση του Παγκόσμιου Κέντρου Εμπορίου, ο Μπους έδωσε μια συνέντευξη μιλώντας για μια “Νέα Τάξη Πραγμάτων”. Χρειάζονται τον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο για την Ατζέντα 2030 και τον ολοκληρωτικό παγκόσμιο έλεγχο. Είναι προφανές, ακόμα και το Πεντάγωνο το επιβεβαίωσε.

Η σύγκρουση Σιωνιστών/Χαμάς και Ρωσίας/Ουκρανίας είναι η καθαρή αρχή μιας λαγότρυπας με τους παγκοσμιοποιητές και τους πλούσιους τραπεζίτες να αρμέγουν και τις δύο πλευρές, όπως έκαναν για

τους Συμμάχους και τον Άξονα στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τρέφονται μόνο από τον πολιτικό διχασμό (είτε είναι φιλοπαλαιστινιακός είτε φιλοϊσραηλινός). Οι Ρότσιλντ και κάποιοι άλλοι Σιωνιστές δημιούργησαν και χρηματοδότησαν σε μεγάλο βαθμό τους Ναζί. Ποιος μεγάλωσε και εκπαίδευσε τον Χίτλερ; Οι βρετανικές μυστικές υπηρεσίες. Είναι το ίδιο παιχνίδι με τη CIA και τη Μοσάντ που δημιούργησαν την Αλ Κάιντα και το ISIS και δίνουν κακή εικόνα στους Άραβες. Ο ίδιος ο Οσάμα ήταν μέλος της CIA τη δεκαετία του 1980 και ήταν το τέλειο πρόσωπο για να κατηγορηθεί.

Η Αμερική και η Βρετανία ήταν κυρίως πίσω από την ανάπτυξη των δύο πρώτων Παγκοσμίων Πολέμων, και αυτό μας οδηγεί στον Άλμπερτ Πάικ (ακόμη και το Βιβλίο του Τεκτονισμού αναφέρει την επιστολή του για τους Τρεις Παγκόσμιους Πολέμους το 1898, αλλά η επιστολή ακούστηκε τελευταία φορά το 1925 μέσω του Morals and Dogma).

Οι άνθρωποι συχνά απλά πιστεύουν ότι οι Ναζί υπήρχαν, χωρίς ανάπτυξη ή υποστήριξη. Η λογική δεν λειτουργεί με αυτόν τον τρόπο. Όλα είναι προγνωστικός προγραμματισμός, ακόμα και εκείνο το ισραηλινό νόμισμα του 1968 που έδειχνε ένα αεροπλάνο και πύργους. Αυτό είναι που δεν διδάσκονται οι άνθρωποι στην ιστορία, κατηγορούν τη Γερμανία για τα πάντα, όπως και την ιστορία πώς ένας Οσάμα κατάφερε να ρίξει το WTC χιλιάδες μίλια μακριά. Απόλυτη ανοησία. Και αρκετά πρόσφατα, υπήρχαν έντονες διαφωνίες στο Discord στον διακομιστή μου σχετικά με αυτό. “Δεν μπορείς να είσαι σπασίκλας της φυσικής και να εξακολουθείς να εμμένεις απεγνωσμένα στην επίσημη ιστορία της 11ης Σεπτεμβρίου. Καύσιμα αεριωθούμενων; Έλα τώρα. Υπήρχαν θερμικά εκρηκτικά που ανατίναξαν τις γωνίες των δοκών, έτσι ώστε τα κτίρια να πέσουν κατευθείαν κάτω σαν οδοντογλυφίδες που ξεκολλάνε από το Play-Doh. Οι άνθρωποι μπορεί να γνωρίζουν ένα σωρό γεγονότα, αλλά η κριτική σκέψη τους λείπει”.

Στον 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, θα υπάρξει καταστροφική μείωση του πληθυσμού. Μπορεί να υπάρξουν πάνω από ένα δισεκατομμύριο νεκροί, δισεκατομμύρια θα λιμοκτονήσουν, και όμως οι άνθρωποι ανόητα πιστεύουν ότι ο Τραμπ θα σώσει τα πάντα. Θα τον κάνουν JFK ή θα θέσουν σε κίνδυνο τις εκλογές. Ο πολιτισμός θα καταρρεύσει, τα περισσότερα σύνορα θα διαγραφούν και οι επιζώντες θα πρέπει να ζήσουν μια πυρηνική αποκάλυψη μέχρι το 2028. Το 2024 (και οι αρχές του 2025) είναι η εφηβεία του, όπου θα δούμε πιο σημαντικές “τρομοκρατικές επιθέσεις” που θα διαλύσουν το Σύνταγμα των ΗΠΑ και θα μετατρέψουν την Αμερική σε αναρχία.

 

Ακούμε ακόμη και την πιθανότητα ενός νέου εμφυλίου διχασμού στις ΗΠΑ μέσω των νότιων συνόρων. Κάτι που ο Άλμπερτ Πάικ προέβλεψε με ακρίβεια, όπως και τις διαιρέσεις Ισραήλ-Παλαιστίνης. Στο εγγύς μέλλον, θα δούμε περισσότερες συγκρούσεις με επίκεντρο τη Μέση Ανατολή. Οι Ινδοί, οι Σαουδάραβες και οι Σιωνιστές θα πρέπει λίγο πολύ να πολεμήσουν τον υπόλοιπο ισλαμικό αραβικό κόσμο (και λίγο από τη Βόρεια Κορέα, την Κίνα και τη Ρωσία πασπαλισμένα) μέχρι οι δύο πλευρές να “αλληλοκαταστραφούν”. Φυσικά, η Κίνα θα εμπλακεί κυρίως αφού καταλάβει την Ταϊβάν. Τότε θα βγουν οι μηδενιστές… και μέχρι να ανατραπούν οι παγκοσμιοποιητικές οργανώσεις, ο πολιτισμός θα έχει καταρρεύσει μέχρι την εμφάνιση ενός επείγοντος ολοκληρωτικού τελικού ελέγχου (2030-2031 πιθανότατα).

Το 2024 μόλις ξεκίνησε… και βλέπουμε αναφορές εξωγήινων, χιονοθύελλες ρεκόρ, σεισμούς, ακόμα και επιθέσεις με ψεύτικη σημαία όπως η βομβιστική επίθεση στο Ιράν μέσα στην πρώτη εβδομάδα του έτους.

Δείτε επίσης: Εκτόπλασμα, το "αίμα" των φαντασμάτων

Το πρόβλημα είναι ότι ξέρω ότι τα περισσότερα από αυτά που είπα (εκτός από τις μελλοντικές εικασίες) δεν είναι ισχυρισμοί, αλλά δυστυχώς τα άλλα subreddits είναι πολύ πρόβατα για να δεχτούν κάτι τέτοιο.


Redit

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου