Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Νίκολα Τέσλα,Ο σύγχρονος Προμηθέας που θέλησε να δώσει καθαρή, ελεύθερη κι απεριόριστη ενέργεια στην ανθρωπότητα και τιμωρήθηκε γι’ αυτό .

 Οι Αιγυπτιακές Πυραμίδες της Γκίζας είναι, χωρίς αμφιβολία, ένα από τα πιο θαυμαστά οικοδομήματα στον πλανήτη, αφού έχουν αντέξει στη δοκιμασία του χρόνου και της φύσης για χιλιάδες χρόνια και εξακολουθούν να στέκονται γερά. 

Όπως είναι αναμενόμενο, πολλοί ισχυροί άνθρωποι έχουν πάθει εμμονή με την αποκάλυψη των μυστηρίων που κρύβονται πίσω από αυτές τις μνημειώδεις κατασκευές εδώ και αιώνες, με αξιοσημείωτο παράδειγμα τον Nicola Tesla, έναν από τους μεγαλύτερους σύγχρονους εφευρέτες που έζησαν ποτέ.

Αν και ο Νίκολα Τέσλα πέθανε

αδικημένος, οι ανακαλύψεις και οι θεωρίες του ήρθαν πρόσφατα στο προσκήνιο. Στην πραγματικότητα, οι βασικές ιδέες του οδήγησαν στην εφεύρεση των smartphones, του Wi-Fi, των συστημάτων ηλεκτρικής τροφοδοσίας εναλλασσόμενου ρεύματος και ορισμένων από τις τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε σήμερα. Εκτός από τις τρελές ιδέες του που κατοχυρώθηκαν με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, ο Tesla εξέφρασε ενδιαφέρον για μυστηριώδη άκρως απόρρητα έργα, συμπεριλαμβανομένων των αιγυπτιακών πυραμίδων.


Οι αιγυπτιακές πυραμίδες

Η επιθυμία του να ανακαλύψει τα μυστικά των πυραμίδων ξεκίνησε όταν ήταν 20 ετών- σε αυτό το σημείο της ζωής του, αποφάσισε να το κάνει στόχο της ζωής του. Κατασκευασμένες από περίπου 2,5 εκατομμύρια πέτρινους λίθους και ζυγίζοντας σχεδόν 6 εκατομμύρια τόνους, οι αιγυπτιακές πυραμίδες είναι μυστηριώδεις και οι υπέροχες κατασκευές τους έχουν προσελκύσει επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Αν έχετε δει ή διαβάσει ποτέ για αυτές τις πυραμίδες, θα συμφωνήσετε ότι είναι γεμάτες μυστήρια που δεν έχουν ακόμη αποκαλυφθεί. Και μερικά από αυτά τα μυστικά είναι οι ρίζες των καινοτόμων ιδεών και εφευρέσεων του Nikola Tesla, συμπεριλαμβανομένης της έννοιας της δυνατότητας των πυραμίδων να δημιουργούν ενέργεια.

Τάφοι ή όχι;

Πολλοί άνθρωποι πίστευαν ότι οι πυραμίδες προορίζονταν για τους Φαραώ της αρχαίας Αιγύπτου- ωστόσο, σε καμία από αυτές δεν έχει ανακαλυφθεί ούτε μία μούμια- όλες οι μούμιες έχουν βρεθεί στην Κοιλάδα των Βασιλέων. Επιπλέον, δεν υπάρχουν εγχώριες αιγυπτιακές επιγραφές ή τέχνη στις πυραμίδες. Απίστευτο, σωστά; Γιατί κάποιος να ξοδέψει τόσους πολλούς πόρους για να χτίσει τέτοιες τεράστιες κατασκευές χωρίς να έχει κανένα στόχο; Εξάλλου, έχουμε πλέον επιβεβαιώσει ότι δεν είναι τάφοι για Αιγύπτιους φαραώ, ούτε είναι οικοδομήματα που χτίστηκαν προς τιμήν κάποιων θεών.


Η θεωρία του Tesla

Ο Νίκολα Τέσλα μελέτησε διάφορα βιβλία για τα αρχαία κτίρια και ανακάλυψε ότι οι πυραμίδες είχαν εξαιρετική ενέργεια. Εκείνη την εποχή, ο ηλεκτρισμός δεν ήταν ευρέως αναγνωρισμένος και ο Tesla άρχισε να ερευνά την πιθανότητα ότι οι πυραμίδες φιλοξενούσαν ανώτερη τεχνολογία. Πείστηκε ότι η ενέργεια των πυραμίδων προερχόταν από τον ηλεκτρομαγνητισμό. Σύμφωνα με τον ίδιο, οι πυραμίδες είχαν χτιστεί με κάποια μορφή κρυσταλλικής ενέργειας και οι θάλαμοι στο εσωτερικό τους χρησιμοποιούνταν για την αλλοίωση των ηλεκτρομαγνητικών πεδίων. Πίστευε επίσης ότι τα υλικά που χρησιμοποιήθηκαν για την κατασκευή της Μεγάλης Πυραμίδας, όπως οι πέτρες, είχαν ιδιότητες αποθήκευσης ενέργειας που προέρχονταν από τον Ήλιο και τη Σελήνη. Ως αποτέλεσμα, είχε προτείνει να σχεδιαστεί η Πυραμίδα έτσι ώστε να παράγει ένα ενεργειακό πεδίο ικανό να τροφοδοτεί με ηλεκτρισμό τις πόλεις.

Η ηλεκτρομαγνητική πυραμίδα του Tesla

Ο Tesla κατέθεσε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας στις Ηνωμένες Πολιτείες το 1905 με το όνομα της μεθόδου μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας μέσω φυσικού μέσου. Το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας περιλάμβανε σχέδια για μια σειρά παγκόσμιων γεννητριών που αξιοποιούν την ιονόσφαιρα για την εξαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είδε τη Γη ως μια τεράστια ηλεκτρική γεννήτρια με άπειρη ενέργεια, που περιστρέφεται γύρω από δύο μαγνητικούς πόλους. Αργότερα, αναφέρθηκε στο τριγωνικό σχέδιό του ως ηλεκτρομαγνητική πυραμίδα του Tesla. “Την ημέρα που η επιστήμη θα αρχίσει να μελετά τα μη φυσικά φαινόμενα, θα σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο σε μια δεκαετία από ό,τι σε όλους τους προηγούμενους αιώνες της ύπαρξής της”, είπε ο Tesla.

 

Σύμφωνα με τον Tesla, τη δύναμη των αιγυπτιακών πυραμίδων την παρήγαγε όχι μόνο ο σχεδιασμός τους αλλά και η θέση τους. Κατασκεύασε τον Πειραματικό Σταθμό Tesla στο Κολοράντο Σπρινγκς και τον Πύργο Γουόρντενκλάιφ ή Πύργο Tesla στην Ανατολική Ακτή για να αξιοποιήσει το ενεργειακό πεδίο της Γης. Οι θέσεις επιλέχθηκαν με βάση τις αρχές που καθορίζουν το πού βρίσκονταν οι Πυραμίδες της Γκίζας, οι οποίες συνδέονται με την ελλειπτική τροχιά του πλανήτη και τον ισημερινό. Η ιδέα προοριζόταν για την ασύρματη μετάδοση ενέργειας.

Κατασκευή των Πυραμίδων

Ας δούμε πώς χτίστηκαν οι Πυραμίδες. Οι εκατοντάδες και πλέον πυραμίδες που είναι διάσπαρτες σε όλη την Αίγυπτο χτίστηκαν όλες με διαφορετικό τρόπο, αλλά θα επικεντρωθούμε στη ΜΕΓΑΛΗ. Αν κοιτάξουμε τα στατιστικά στοιχεία, η Μεγάλη Πυραμίδα είχε αρχικά ύψος πάνω από 146 μέτρα και περιείχε πάνω από 2,3 εκατομμύρια πέτρινα κομμάτια. Ωστόσο, κάθε οικοδομικό έργο ξεκινά στην πραγματικότητα με τα θεμέλια, τα οποία είναι εντυπωσιακά με τον δικό τους τρόπο.

                     

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου