Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022

Και καπου στην Ουκρανια καιγονται συγκεκριμενα κτιρια ..

 Μαριουπολη , χτυπημενα και φλεγομενα κτιρια, …οπου ειμαι σιγουρος ο δυτικος πολιτισμος και τα ΜΜΕ θα κατακρινουν μαζι με τους γεωστρατηγικους αναλυτες τους θα προσπαθησουν να κανουν σπικαζ στον αγωνα Ουκρανιας -Ρωσιας ..αλλα ..!

Αυτη η φωτο μας δειχνει κατι ποιο βαθυ που ..μας ποναει !

Οπου καποια στιγμη πρεπει να σκεφτουμε και αλλους λογους πολυ πιο

ουσιαστικους για αυτον τον πολεμο !

Σημερα ο Μπαιντεν ειπε ξεκαθαρα …ερχεται η Νεα Ταξη Πραγματων και πρεπει να ηγηθουμε !

Αλλα και ο Πουτιν δεν εκρυψε της αληθειες , εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν μπορουμε να αφησουμε την Νεα Ταξη τους να συνεχισει …!

Αλλα και ο Πουτιν δεν εκρυψε της αληθειες , εχει πει ξεκαθαρα οτι δεν μπορουμε να αφησουμε την Νεα Ταξη τους να συνεχισει …!


Αν ομως ο Κοιμισμενος Τζο λεει οτι ερχεται η Νεα Ταξη και πρεπει οπωσδηποτε να ηγηθει (αρα δεν την φερνει αυτος ) ..και ο Πουτιν λεει οτι ειναι αντιθετος με αυτη (αρα ουτε αυτος ειναι) ..τοτε ποιος οδηγει την νεα ταξη που ερχεται; ..Ποιος την επιβαλει; ..

Ισως η φωτο σας λυσει την απορια !

Ισως οι δηλωσεις των ραβινων σας λυσει την απορια ! Δηλωσεις αναμονης του Μεσια τους μεσω αυτου του πολεμου!

Ισως ο Ζελενσκι και η αποστολη του να θελει να φερει τον τριτο παγκμοσμιο πολεμο να μην προερχεται μονο απο την τεχνολογικη μας προοδο η οποια ξεφυγε καθε ηθικης και ελεγχου , να μην εχει να κανει μονο με την τεχνιτη νοημοσυνη οσο στο οτι λογω αυτης η υπαρξη του νεου Ενος ειναι πλεον μια πραγματικοτητα !


Ισως οι αλλαγες στα κοσμικα ρολογια του συμπαντος ειναι πολυ πιο κοντα στην αληθεια απο οποιαδηποτε γεωστρατηγικη θεωρεια … !Ισως η μονιμες λουπες που δημιουργει η Ελιτ να ειναι ενα συμβολαιο χιλιετερηδων για το ποιος θα αναλαμβανει την γη καθε δυο χιλιαδες χρονια ..!

Και ολα αυτα δεν ανηκουν στους θρησκοληπτους , δεν ανηκουν σε ελαφροισκιωτους ..αλλα σε μια σκληρη , κρυφη ιστορια και γνωση που εχουν κανει τα παντα για να μην μπορεις να την δεις !

Αυτα ειναι σιγουρα πιο κοντα στην αληθεια απο οτι αλλο τεχνιτα η με προπαγανδα θα θελησουν να κανουν τους κοιμισμενους της γης να ασχολουνται ..!


Stranger…

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου