Δευτέρα 17 Ιανουαρίου 2022

Philippe Guillemant, Ερευνητής στο CNRS: η πανδημία τελειώνει το Φλεβάρη!

Από παντού έρχονται μηνύματα για τέλος της πανδημίας. Αυτή η πεποίθηση εδραιώνεται. Ο Philippe Guillemant-Φιλίπ Γκιγιεμάν διαπρεπής Ερευνητής στο CNRS γράφει σε ανάρτησή του στις 13/1/22.

Η διαίσθησή μου μέσω της σύνθεσης όλων όσων βλέπω να κυκλοφορούν…:

Η πανδημία του Covid θα τελειώσει τον Φεβρουάριο. Η ελευθερία και η ανθρωπιά θα επιστρέψουν. Οι (Anti-Vs) αντιεμβολιαστές θα

κάνουν γιορτή. Οι εμβολιαστές (pro-Vs) θα ξυπνήσουν σιγά σιγά από έναν εφιάλτη δύο ετών, αλλά θα τους πάρει μήνες. Κάποιοι δεν θα συνέλθουν από τη λοβοτομή τους.

Οι anti-V θα πρέπει να επιδείξουν μεγάλη συμπάθεια, μεγάλη σιωπή και μεγάλη αποχή για να μην ”φτύσουν”( χρησιμοποιεί την ίδια φράση που εκτόξευσε ο Μακρόν κατά ανεμβολίαστων) τους pro-V, για να τους αφήσουν να ξυπνήσουν ήσυχα.

Δεν πρόκειται να είναι εύκολο.

Είναι τελικά αυτό που φοβάμαι περισσότερο, αυτή η νίκη των αντιεμβολιαστών (αντι-V), αλλά πώς να μην τους καταλάβω;
Η μόνη βιώσιμη νίκη θα είναι να παραμείνουμε ενωμένοι και επομένως να μην επιδιώκουμε ανταποδοτικά χτυπήματα. Ο μόνος χαμένος θα είναι το τραπεζικό σύστημα, το οποίο στη συνέχεια θα καταρρεύσει σταδιακά, αφού δεν κατάφερε να ανακάμψει χάρη στους υπέρ-Vs.
Αυτή είναι η πραγματική απειλή που θα επικρέμεται εναντίον μας ως δαμόκλεια σπάθη, απέναντι στην οποία μόνο η ένωση όλων θα μας επιτρέψει να αποφύγουμε το χάος.
Πιστεύω ότι είναι δυνατό, μόλις εντοπιστεί επιτέλους ο πραγματικός εχθρός: η άγνοιά μας για τη λειτουργία του τραπεζικού συστήματος.”

Ο Philippe Guillemant είναι Γάλλος φυσικός μηχανικός που αποφοίτησε από την Ecole Centrale Paris και το Institut de Physique du Globe. Είναι Διδάκτωρ Φυσικής και έχει τα προσόντα να διευθύνει την έρευνα. Εργάζεται στο CNRS (UMR 7343, IUSTI εργαστήριο Polytech’ Marseille) όπου είναι Ερευνητής Μηχανικός Hors Classe.

Ειδικός στην τεχνητή νοημοσύνη, η δουλειά του οδήγησε στη δημιουργία δύο καινοτόμων εταιρειών με άδεια από το CNRS: της Synapsys και της Uratek, οι οποίες του έχουν κερδίσει πολλές διακρίσεις, συμπεριλαμβανομένης της CNRS Cristal.


Τώρα διεξάγει θεμελιώδη έρευνα στη φυσική της πληροφορίας, η οποία στοχεύει να αναθεωρήσει την αντίληψή μας για τον χωροχρόνο

Είναι ο συγγραφέας της θεωρίας της διπλής αιτιότητας (ή του ευέλικτου χωροχρόνου), ενός μοντέλου δημιουργίας της πραγματικότητας που βασίζεται στην ελεύθερη βούληση μέσω της αναδρομικής αιτιότητας, που παρουσιάζεται στα τέσσερα βιβλία του «La Route du Temps» (The Present Time, 2010 & 2014). ), «The Physics of Consciousness» (Trédaniel, 2015), «The Peak of the Spirit» (Trédaniel, 2017) και «The great shift of humanity» (Trédaniel, 2021), αλλά και συνθετικά και σκηνοθετημένα στο ντοκιμαντέρ του Jean-Yves Bilien “La Route de la Conscience” (ταινίες Big Bang Boum, 2015). Αυτό το μοντέλο οδηγεί, μεταξύ άλλων, σε μια ορθολογική εξήγηση της συγχρονικότητας που οδηγεί σε μια πραγματική «γέφυρα» μεταξύ Επιστήμης και Πνευματικότητας.

dimpenews.com

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου