Τετάρτη 24 Νοεμβρίου 2021

Στον Άρη έχει ήδη σταλεί επανδρωμένη αποστολή και υπήρξε βίντεο που διέρρευσε και το αποδείκνυε, ισχυρίζεται ερευνητής

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Η NASA έστειλε ένα επανδρωμένο διαστημόπλοιο στον Άρη σε μια απόλυτα μυστική αποστολή το 1973 που έφθασε στο φως μετά από μια διαρροή ενός βίντεο, με επικεφαλής τον Neil Armstrong.

Σύμφωνα με εξωφρενικές αξιώσεις στο διαδίκτυο, όπως αναφέρει η βρετανική dailystar.co.uk, επικαλούμενη μία θεωρία συνωμοσίας, στην επιχείρηση έλαβαν μέρος οι αστροναύτες Neil Armstrong, Buzz Aldrin και Vladimir Ilyushin οι οποίοι

επάνδρωναν το ISV Colombus για την αποστολή της NASA στον Άρη, με την ονομασία Redsun.

Αυτή είναι η πεποίθηση του Tim Beckers, ο οποίος δημοσίευσε αυτό που ισχυρίζεται ότι αποτελεί το βίντεο-απόδειξη των ισχυρισμών του στο κανάλι UFO Today του YouTube.

Το τρεμάμενο υλικό – που υποτίθεται ότι έχει ληφθεί σε κάμερα 8MM – δείχνει την επιφάνεια του Κόκκινου Πλανήτη από ψηλά. Κάνει πολλά επαναλαμβανόμενα κοντινά στο έδαφος του Άρη πριν δούμε το εξωτερικό του διαστημικού σκάφους μέσα στο οποίο υποτίθεται ότι βρίσκονται οι αστροναύτες που προαναφέραμε.

Στη συνέχεια, το σκάφος φαίνεται να πλησιάζει όλο και περισσότερο στον πλανήτη, όπου η επιφάνεια του Άρη διακρίνεται όλο και με περισσότερες λεπτομέρειες.

Ο Tim Beckers εξήγησε ότι το Project Redsun – το οποίο ποτέ δεν έχει επιβεβαιωθεί από τη NASA – προοριζόταν να κάνει το γύρω του πλανήτη και όχι να προσγειωθεί. Είπε σχετικά:

“Αν η NASA ήταν πρόθυμη να στείλει ένα πλήρωμα σε αυτόν τον μακρινό πλανήτη, μπορούμε να υποθέσουμε ότι περίμεναν πως το πλήρωμα (ήξερε ότι) θα έβρισκε κάτι καταπληκτικό.

Φήμες λέγεται ότι έχουν διαρρεύσει από την κορυφή της NASA ότι αυτή η αποστολή ήταν σε θέση να συλλαμβάνει πληροφορίες που προέρχονταν από την επιφάνεια του πλανήτη.

Το διαστημικό σκάφος έφερε πολύ προηγμένα όργανα που ήταν σε θέση να καταγράψουν τις λεπτομέρειες του εδάφους του πλανήτη. Κατά συνέπεια, είναι πολύ πιθανό πως η NASA ήταν σε θέση να συλλέξει εξωγήινα αντικείμενα από την την επιφάνεια”.

 

Το παράξενο βίντεο που έχει τον τίτλο “Η ΝΑΣΑ είπε ψέματα! Πήγαμε στον Άρη” (NASA LIED! WE DID GO TO MARS!), έχει προκαλέσει έντονες συζητήσεις και αντιδράσεις ανάμεσα σε όσους το είδαν, με πολλούς υποστηρικτές των λεγομένων του Tim Beckers αλλά και εξίσου αρκετούς που αμφιβάλουν και ρωτούν πως αποκτήθηκε το βίντεο – εαν και εφόσον είναι αληθινό.

Ωστόσο, όσοι πρόλαβαν να το δουν, ίσως να έβγαλαν τα συμπεράσματά τους, θετικά ή αρνητικά, υπέρ ή κατά. Οι υπόλοιποι δεν θα έχουν την ίδια τύχη αφού το βίντεο “κατέβηκε” από το YouTube. Πρακτικά, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι που να επιβεβαιώνει, με κάποιο τρόπο, τους ισχυρισμούς του ερευνητή και να καταρρίπτεται από τους σκεπτικιστές.

Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου