Σάββατο 6 Νοεμβρίου 2021

Μπάλα πράσινης φωτιάς σκίζει τον βραδινό ουρανό στη Βρετανία – Βίντεο

Μια μπάλα φωτιάς άναψε τον ορίζοντα πάνω από το Ηνωμένο Βασίλειο το βράδυ της Τετάρτης, με όσους είχαν την τύχη να το δουν με τα μάτια τους να μιλούν για ένα φαντασμαγορικό θέαμα.

Η μπάλα φωτιάς στον ουρανό, που θα μπορούσε να είναι μετεωρίτης, καταγράφηκε από κάμερα ασφαλείας, με το βίντεο να ανεβαίνει στο Twitter. Ο Ρένος Χρήστου που ανέβασε το βίντεο με τη μπάλα φωτιάς λέει ότι πάντα γοητευόταν από

το διάστημα κι ένιωσε πολύ τυχερός που μπόρεσε να δει κάτι τόσο σπάνιο και όμορφο.

«Το είδα με τα ίδια μου τα μάτια. Ευτυχώς που η κάμερα από το θυροτηλέφωνο Ring μπόρεσε να το πιάσει. Ο πιο φωτεινός μετεωρίτης που έχω δει ποτέ μου» λέει ο νεαρός άντρας.

«Άναψε τον ουρανό με φωτεινό πράσινο καθώς καιγόταν στην ατμόσφαιρα» ανέφερε ο άντρας, μιλώντας στο ειδησεογραφικό πρακτορείο PA. «Όντως περίμενα για ένα δευτερόλεπτο, ελπίζοντας ότι θα άκουγα κάποιο είδος μπουμ, όπως είχα ακούσει με άλλους μεγαλύτερους σε άλλα μέρη του πλανήτη, αλλά τίποτα» συνέχισε ο Χρήστου.

«Είδα ένα φωτεινό μπλε φως στον ουρανό πάνω από το Κάμντεν σήμερα. Στα σίγουρα δεν ήταν πεφταστέρι. Παρακαλώ μπορείτε να με διαφωτίσετε τι είναι αυτό;» έγραψε μια άλλη αυτόπτης μάρτυρας, ζητώντας εξηγήσεις από τη NASA.

Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας μίλησε για κάτι πράσινο με κόκκινη ουρά που ήταν «πολύ φαντασμαγορικό», όπως ανέφερε ο Στέφεν Γουόλ. 

 

Τα βίντεο με τη μπάλα φωτιάς έγιναν viral στα social media με πολλούς χρήστες στα κοινωνικά δίκτυα να αναφέρουν ότι είδαν κι εκείνοι με τα μάτια τους το εντυπωσιακό θέαμα στον νυχτερινό ουρανό.

Δείτε τα βίντεο:

(sputniknews. gr / photo: video screenhsot)

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου