Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Δεν το πρόσεξε σχεδόν κανένας. Αναδάσωση με ΥΒΡΙΔΙΑ. Το επόμενο στάδιο στην πατεντοποίηση των πάντων.

Όπως τα ανθρώπινα σώματα των μπολιασμένων γίναν ένα πατενταρισμένο προιόν έτσι και τα δένδρα σας τώρα θα φέρουν την σφραγίδα Βαyer, Novartis κτλπ.

Διάρκεια ζωής που αυτοί επιλέγουν, Χαρακτηριστικά και φαινότυπος που αυτοί επιλέγουν, και φυσικά αναπαραγωγή μόνο με

τα δικά τους υβρίδια. Και τα δάση από φυσικά τοπία καθίστανται τώρα περιουσία της κάθε Μosanto,  moderna και pfizer, διότι φιλoξενούν πατενταρισμένα προϊόντα τους.

Άρα και ο περιβάλλοντας χώρος περιέρχεται στην κυριαρχία τους και  έτσι πλέον οι ιδιωτικές εταιρείες δύνανται να παράξουν δασονομικές διατάξεις για να διαφυλάξουν την περιουσία τους.

Γιατί να τα αντικαταστήσουν με τα φυσικά δενδράκια του Θεού, που είναι απατεντάριστα και προσφέρουν κάλυψη, ζωή ολόκληρων οικοσυστημάτων, και βοτανικές θεραπείες για τον άνθρωπο?

 

Θα έχουμε το δικό τους το μεταλλαγμένο υβρίδιο, που θα μας το διαφημίζουν και για πυράντοχο, και νάτες οι μίζες στις εταιρείες να τα συντηρούν. Το ένα χέρι νίβει τ΄άλλο, και κανένα τον μέσο άνθρωπο.

Όποιος δεν έχει καταλάβει ότι οι ψυχοπαθείς σιωνιστές ελιτιστές θέλουν να το παίξουν θεοί, θα μείνει να ξύνει το κεφάλι του για καιρό ακόμα με αυτά που πρόκειται να έρθουν.

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου