Σάββατο 17 Ιουλίου 2021

Τι άλλο θα σκεφτούν; Κρεβάτια που αποτρέπουν το σεξ στο Τόκιο! Φτιαγμένα για να μην αντέχουν “ξαφνική κίνηση”

 Στο Τόκιο, οι αθλητές έχουν κρεβάτια που αποτρέπουν το σεξ και είναι αυστηρά περιορισμένη η ζωή τους στο Ολυμπιακό Χωριό.

Τα κρεβάτια στο Ολυμπιακό Χωριό του Τόκιο είναι κατασκευασμένα από ανακυκλώσιμο, ανθεκτικό χαρτόνι.

Οι αθλητές θα κοιμηθούν σε

κρεβάτια φτιαγμένα από ανακυκλωμένο χαρτόνι, ενώ τα στρώματα θα είναι από υλικά από πολυαιθυλένιο που μετά τους Αγώνες θα ανακυκλωθούν για πλαστικά προϊόντα.

“Η οργανωτική επιτροπή σκέφτηκε ανακυκλώσιμα αντικείμενα και το κρεβάτι ήταν μία από τις ιδέες ” δήλωσε ο Κιταγίμα, Διευθύνων Σύμβουλος του Ολυμπιακού Χωριού.

Η Ιαπωνική Ολυμπιακή Οργανωτική Επιτροπή είπε: “Αυτό επιτρέπει στους αθλητές να έχουν καλύτερη ξεκούραση. Τα κρεβάτια σε κάθε δωμάτιο είναι ενάντια στη σεξουαλική συμπεριφορά και δεν μπορούν να αντέξουν το βάρος των δύο ατόμων“.

Σύμφωνα με τη Διεθνή Ολυμπιακή Επιτροπή, τα κρεβάτια δεν αντέχουν σε “ξαφνική κίνηση” και είναι “ακατάλληλα για σεξ” που μπορούν να υποστηρίξουν μόνο το βάρος ενός ατόμου.

 

«Είναι πιο στερεά από τα ξύλινα κρεβάτια και μπορούν να αντέξουν βάρος έως 200 κιλά. Όταν ξαπλώνεις στο κρεβάτι, μπορεί να αντέξει το βάρος, αλλά φυσικά το χαρτόνι, όπως ένα ραβδί, σπάει εάν αναπηδήσει πάνω του» διαβεβαιώνει ο προϊστάμενος του Ολυμπιακού χωριού σύμφωνα με το AP.


(sputniknews)

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου