Πέμπτη 10 Ιουνίου 2021

Γιατί η Κέιτ Μίντλετον δε βγάζει ποτέ το παλτό της μπροστά στο κοινό

Αν ένα στοιχείο θα μπορούσε να χαρακτηρίσει την Κέιτ Μίντλετον αυτό θα ήταν σίγουρα η προσεγμένη και άκρως φινετσάτη ντουλάπα της. Όποια εμφάνιση κι αν κάνει η Δούκισσα του Κέιμπριτζ, φορώντας ένα απλό αλλά ταυτόχρονα κομψό φόρεμα με γόβες ή επιλέγοντας μια πιο casual εμφάνιση όπως παντελόνι και αθλητικά παπούτσια (όταν φυσικά οι περιστάσεις της το επιτρέπουν) προκαλεί πάντα εντυπώσεις, και μάλιστα

τις περισσότερες φορές θετικές.

Οτιδήποτε φοράει είναι σχεδόν εγγυημένο ότι θα ξεπουλήσει μέσα σε λίγα λεπτά, και κυρίως οι επιλογές της από πιο προσιτά brands στο ευρύ κοινό, κάτι που, ωστόσο, δεν την εξαιρεί από τους εθιμοτυπικούς κανόνες που πρέπει να ακολουθεί, ούσα μέλος της βρετανικής, βασιλικής οικογένειας -συμπεριλαμβανομένων ακόμη και εκείνων που εν έτει 2021 μοιάζουν για το ευρύ κοινό ντεμοντέ.

Δεν είναι λίγες οι φορές που η Δούκισσα του Κέιμπριζτ έχει φωτογραφηθεί σε εσωτερικό χώρο με το παλτό της, όπως όταν μαζί με τον Γουίλιαμ είχαν επισκεφτεί τον Πρίγκιπα Χάακον και την Πριγκίπισσα Μέττε-Μαρίτ της Νορβηγίας κατά τη διάρκεια της περιοδείας τους στη Σκανδιναβία. Η Κέιτ φωτογραφήθηκε μιλώντας με τους Νορβηγούς βασιλείς μέσα στο παλάτι, με τις εικόνες να αποκαλύπτουν ότι παρόλο που βρίσκεται σε εσωτερικό χώρο εξακολουθεί να φοράει το παλτό της. Ακόμη, σε μια τελετή για την Ημέρας Μνήμης στο Westminster Abbey τον Νοέμβριο, η Κέιτ φορούσε ένα σκούρο πράσινο παλτό με βελούδινη επένδυση.

 

Αναρωτιέστε, λοιπόν, ποιος είναι ο λόγος για τον οποίο ποτέ δεν θα δείτε την Κέιτ Μίντλετον να βγάζει το παλτό της μπροστά στο κοινό; Σίγουρα όχι το γεγονός ότι κρυώνει ή ότι δεν φοράει ένα υπέροχο φόρεμα μέσα από αυτό, αλλά ένας από τους βασιλικούς κανόνες τους οποίους η ίδια ακολουθεί πιστά και σύμφωνα με τον οποίο κάτι τέτοιο όχι μόνο δεν επιτρέπεται, αλλά αν συμβεί υποδεικνύει μία κίνηση που δεν αρμόζει σε γυναίκες. Αν, ωστόσο νιώσει δυσφορία κάτω από το παλτό της και πρέπει οπωσδήποτε να το βγάλει θα πρέπει πρώτα να απομακρυνθεί από τις κάμερες και να επιλέξει ένα σημείο που δεν είναι ορατή από αυτές.

Από το newsbeast

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου