Σάββατο 12 Ιουνίου 2021

Περί αοράτων και ορατών εχθρών στον θαυμαστό ανάποδο κόσμο του Κορωνοϊού

 Το βίντεο στο οποίο επιχειρείται ένα πρώτο ξεγύμνωμα της Νέας Τάξης Πραγμάτων, μέσα από την γλώσσα που χρησιμοποιούν τα πιόνια της, είναι πάλι διαθέσιμο στο ευρύ κοινό. 

Πολλές φορές το έγκλημα αποκαλύπτεται από μια φαινομενικά ασήμαντη λεπτομέρεια, π.χ. από την συντονισμένη χρήση ενός "κωδικού".

Εν προκειμένω, οι θλιβερές ιατροφασιστικές μαριονέτες των

περισσότερων κρατών της Δύσης πιπίλισαν καθ' υπαγόρευσιν την καραμέλα του "πολέμου κατά του αόρατου εχθρού". Καρμπόν ορολογία - καρμπόν υγειονομικά μέτρα ναζιστικής εμπνεύσεως με το εγχειρίδιο του Μένγκελε να βγαίνει από το σεντούκι του Άουσβιτς.

Αναρωτιούνται πολλοί: Μα πώς είναι δυνατόν να συνωμότησαν όλοι, τόσο άριστα συντονισμένοι, για να εγκαθιδρύσουν ένα παγκόσμιο καθεστώς υγειονομικής τυραννίας; Δεν θα γινόταν κάπου "μια στραβή"; Δεν θα κελαηδούσε το επτασφράγιστο μυστικό κάποια από όλες αυτές τις μαριονέτες ή έστω κάποιος από τις "στενές επαφές" τους; 

Απάντηση: Μα οι μαριονέτες είναι ακριβώς μαριονέτες, επειδή δεν έχουν δική τους βούληση. Οι κινήσεις τους γίνονται, επειδή κινεί τα νήματα ο αόρατος μαριονετίστας.

Είναι αυτός που σκέφτηκε να κολλήσει στον κορωνοϊό ένα παρατσούκλι εμπνευσμένο από την δική του ιδιότητα: την αορασία του μαριονετίστα!   

Ακόμη, όμως, κι αν δεν πρόκειται για μαριονέτες τις οποίες χειρίζεται ο αόρατος μαριονετίστας, αλλά για ηθοποιούς ενός παγκόσμιου Θεάτρου Σκιών, πάλι είναι εύκολη η απάντηση: Το κοινό παρακολουθεί το δράμα, συμμετέχοντας διαδραστικά σε αυτό (δηλ. φορά μάσκες, κάνει τεστ, *δια*βολιάζεται κ.λπ.), χωρίς να γνωρίζει τι έχει συμφωνηθεί στα παρασκήνια, τα οποία αποτελούν sine qua non προϋπόθεση μιας θεατρικής παράστασης. Σε αυτήν την περίπτωση, βεβαίως, δεν υπάρχει αόρατος μαριονετίστας, αλλά αόρατος σκηνοθέτης.

Αν θέλετε να δώσετε αληθινό νόημα στην "ζωή της εμπόλεμης ζώνης" σας, αρχίστε να ψάχνετε για τον αόρατο μαριονετίστα-σκηνοθέτη. Παρατηρήστε τις λέξεις που χρησιμοποιούν όλοι οι συνεννοημένοι ηθοποιοί της Νέας Τάξης Πραγμάτων: εργαλεία, διευκολύνσεις, προνόμια, ανθεκτικότητα, ευαλωτότητα, κοινωνική αλληλεγγύη, ατομική ευθύνη, τήρηση μέτρων, επιτήρηση, μηδενική ανοχή-μηδενικά κρούσματα, πρόληψη και άλλα πολλά (πόση πλήξη, Θεέ μου!).    

Η αχίλλειος πτέρνα της Νέας Τάξης Πραγμάτων είναι ο κωδικοποιημένος τρόπος ομιλίας τους, όπως και οι χειρονομίες που κάνουν. ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ Σ Υ Μ Β Ο Λ Α, γιατί ανήκουν σε στοές και λέσχες και άρα λατρεύουν τον αποκρυφισμό. 

 

Όλα όσα θα ακούσετε (ξανά ή για πρώτη φορά) είναι γραμμένα με κάθε λεπτομέρεια στο βιβλίο που βρίσκεται στην φάση του τοκετού. Συνεπώς, ακόμη κι αν υπάρξει κάποια νέα τεχνική δυσλειτουργία, θα ισχύσει η γνωστή λατινική ρήση "verba volant, scripta manent".

Η αντίστροφη μέτρηση έχει αρχίσει. Βαθιά θλίψη για όσους επέλεξαν να είναι αυτήν την εποχή στην πλευρά του μασκοφορεμένου σκότους. Το Φως και η Αλήθεια πάντοτε νικά, ίσως με βαρύ τίμημα, αλλά το τέλος του έργου δεν βγάζει νικητή ποτέ τις δαιμονικές δυνάμεις. 

"Αόρατος εχθρός" στα θρησκευτικά κείμενα σημαίνει: διάβολος. Και ο διάβολος είναι καταδικασμένος να συντριβεί. Αλλά και όσοι τον ακολουθούν, είναι καταδικασμένοι να τυραννηθούν πολύ άσχημα. Μέχρι να συμβεί αυτό, θα τυραννήσουν για κάποιο χρονικό διάστημα τους αντιπάλους τους.

                     

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου