Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

ΟΣΟ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ ΔΙΑΔΙΔΕΤΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ, ΤΟΣΟ ΜΙΚΡΟΤΕΡΗ ΘΝΗΤΟΤΗΤΑ ΕΧΕΙ

 Αυτό είναι μια γνωστή αρχή στην επιδημιολογία, άγνωστη στους άσχετους της κλαδικής της ΜΣΤΕ στην επιτροπή, που βάπτισαν την ΠΑΡΑΛΛΑΓΗ ΔΕΛΤΑ σε ΜΕΤΑΛΛΑΞΗ ΔΕΛΤΑ, για να ξεστοκάρουν τα εμβόλια και τα άχρηστα τέστς. 

 Η Δέλτα ΑΝΑΜΕΝΕΤΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ μικρότερη θνητότητα απο την ΑΛΦΑ. Απο κεί και πέρα, πρέπει και να μετρηθεί, γιατί πάντα

υπάρχουν αποκλίσεις... Υπομονή λοιπόν λιγο καιρό. Κάποιος θα μετρήσει σωστά ή αν θέλετε δεν θα μπορεί να αποφύγει την αλήθεια.(εδώ)

Το σωστό το έκανε το Ισραήλ, που επέβαλλε μάσκες σε εσωτερικούς χώρους και που έκλεισε τον "τουρισμό". Το αντίθετο έκανε ο βλάκας του Μαξίμου, ο αποτυχημένος σε όλα, με την Ελλάδα να έχει περισσότερους θανάτους ανα εκατ απο ότι η Ιαπωνία που δεν έχει εμβολιασθεί (6% ακόμη).

Είναι θράσος να βγαίνει και απαιτεί. Δεν με ξενίζει ότι είστε πρόβατα. 400 χρόνια κατοχή, ποιό άλλο κράτος έχει περάσει;

 

Συνιστώ σωστές μάσκες ενός επιπεδου, αλλες για παιδιά, άλλες για μεγάλους και σωστό εξαερισμό για να μικρύνει το social distancing σε εσωτερικούς χώρους. Ακόμη δεν εχω καταλάβει γιατί ο αφορισμένος μπαινει σε εκκλησία και γιατί του μιλάνε ιερείς. Το social distancing αφορά και τον όγκο ενος χώρου. Ηθελε άδειες τις εκκλησίες ο αφορισμένος.

Variant=παραλλαγή

 Καθηγητής Δρ. Γεώργιος Ζουγανέλης

Από το trelogiannis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου