Δευτέρα 19 Απριλίου 2021

Ο Πάπας Φραγκίσκος ζητά μια Νέα Παγκόσμια Τάξη και «Καθολικά Εμβόλια».

 “Τον Πάπα να Καταράσθε διότι αυτός είναι η αιτία του κακού” Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός

Σε επιστολή που έστειλε, την 4η Απριλίου στην εικονική συνάντηση της Παγκόσμιας Τράπεζας και του Διεθνούς Νομισματικού Ταμείου (ΔΝΤ) την άνοιξη του 2021, ο Πάπας Φραγκίσκος ζήτησε επίσημα ένα νέο σύστημα «παγκόσμιας διακυβέρνησης» και «καθολικών εμβολίων» για τη θεραπεία του κοραναϊού του Wuhan ( Covid-19 ) και άλλα “πιεστικά προβλήματα”.

Η επιστολή αυτή, η οποία αναφέρει

τον «Θεό» μόνο μία… φορά(!!!), μιλά για την επιτακτική ανάγκη «αντιμετώπισης μιας σειράς σοβαρών και αλληλένδετων κοινωνικοοικονομικών, οικολογικών και πολιτικών κρίσεων».

Αναφέρει τα εμβόλια τρεις διαφορετικές φορές, ενώ ξεκινάει από θέματα που σχετίζονται με την «κλιματική αλλαγή».(Σαλάτα με λίγο πράσινο,ολίγο κρεμμυδάκι και το…καρότο στην μέση).

«Στην πραγματικότητα, οφείλουμε στην ίδια τη φύση, καθώς και τους ανθρώπους και τις χώρες που πλήττονται από την ανθρώπινη οικολογική υποβάθμιση και την απώλεια βιοποικιλότητας», ισχυρίζεται ο Φραγκίσκος.

Η γλώσσα που χρησιμοποιεί στην επιστολή αυτή ο Πάπας ακούγεται σαν να έχει αντιγραφτεί απευθείας από τις σελίδες του μανιφέστου «Great Reset» του επικεφαλής του Klaus Schwab του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ (WEF), και υποστηρίζει μια «πράσινη χρηματοοικονομική ατζέντα» για την αντικατάσταση του τρέχοντος χρηματοπιστωτικού συστήματος.

Καθ ‘όλη τη διάρκεια της οκταετούς θητείας του ως Πάπα, ο Φραγκίσκος μίλησε απευθείας στο WEF σε τέσσερις ξεχωριστές περιπτώσεις. Επίσης, επέτρεψε στο Βατικανό να διοργανώσει μια εκδήλωση στρογγυλής τραπέζης στον ετήσιο ελβετικό συνεδριακό χώρο του WEF στο Νταβός.


Ο Πάπας Φραγκίσκος θα ήθελε να δει «μια δίκαιη χρηματοδοτούμενη αλληλεγγύη εμβολίου» – που σημαίνει «δίκαιη» διανομή εμβολίων για τον Κινέζικο ιό παγκοσμίως – προκειμένου να εκπληρώσει τον «νόμο της αγάπης και της υγείας όλων».

Ο Φραγκίσκος αναφέρει επίσης στην επιστολή του την κοσμική αδελφότητα που περιγράφεται στην πρόσφατη εγκυκλική του Fratelli Tutti.

«Εδώ, επαναλαμβάνω την έκκληση μου προς κυβερνητικούς ηγέτες, επιχειρήσεις και διεθνείς οργανισμούς να συνεργαστούν για την παροχή εμβολίων για όλους , ειδικά για τους πιο ευάλωτους και απόρους», γράφει ο Φραγκίσκος.

Ο Πάπας Φραγκίσκος Θέλει Τώρα Μια Παγκόσμια Κυβέρνηση

Λίγο πριν από την έκδοση της επιστολής, ο Φραγκίσκος εξέδωσε έκκληση για «νέα παγκόσμια τάξη», υποστηρίζοντας ότι ο κόσμος πρέπει να λειτουργεί κάτω από ένα ενιαίο παγκοσμιοποιημένο σύστημα διακυβέρνησης.

«Παραμένει μια επείγουσα ανάγκη για ένα παγκόσμιο σχέδιο που μπορεί να δημιουργήσει νέους ή να αναζωογονήσει υπάρχοντες θεσμούς, ιδίως εκείνους της παγκόσμιας διακυβέρνησης, και να βοηθήσει στη δημιουργία ενός νέου δικτύου διεθνών σχέσεων για την προώθηση της ολοκληρωμένης ανθρώπινης ανάπτυξης όλων των λαών», υποστηρίζει.

Ούτε ο Ιησούς Χριστός αναφέρεται στην επιστολή του Φραγκίσκου, ούτε η Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία. Η τελευταία γραμμή της επιστολής αναφέρει τον «Θεό» σε μια απλή αποσύνδεση από τα άλλα θέματα που κυριαρχούν στο περιεχόμενό της.

Σύμφωνα με το προτεινόμενο «μοντέλο ανάκαμψης» του Φραγκίσκου από τον Κινέζικο Ιό, οι παγκόσμιες κυβερνήσεις πρέπει να επιδιώξουν να δημιουργήσουν «νέες, πιο περιεκτικές και βιώσιμες λύσεις για τη στήριξη της πραγματικής οικονομίας… και του παγκόσμιου κοινού αγαθού».

Ο κόσμος δεν πρέπει, λέει ο Φραγκίσκος, «να επιστρέψει σε ένα άνισο και μη βιώσιμο μοντέλο οικονομικής και κοινωνικής ζωής, όπου μια μικρή μειοψηφία του παγκόσμιου πληθυσμού κατέχει το μισό του πλούτου της»

Ένας τρόπος με τον οποίο οι παγκόσμιοι ηγέτες μπορούν να το επιτύχουν, λέει ο Φραγκίσκος , είναι να εξαλείψει το χρέος των «φτωχότερων εθνών» του κόσμου.

«

Η ανακούφιση του χρέους τόσων πολλών χωρών και κοινοτήτων σήμερα είναι μια βαθιά ανθρώπινη χειρονομία που μπορεί να βοηθήσει τους ανθρώπους να αναπτυχθούν, να έχουν πρόσβαση σε εμβόλια, υγεία, εκπαίδευση και θέσεις εργασίας», λέει.


Σύμφωνα με τον Eric LeCompte του Jubilee USA Network, το 56% όλων των χωρών στον κόσμο είτε βρίσκονται ήδη σε κρίση χρέους είτε βρίσκονται στα πρόθυρα μιας.

Τα αφρικανικά έθνη υποφέρουν περισσότερο, με 14 από αυτά να είναι ευάλωτα σε χρεοκοπία και εννέα άλλα είναι ήδη σε αθέτηση ή στα πρόθυρα.

«Λόγω της παγίδας του χρέους και της πανδημίας, αντιμετωπίζουμε τις χειρότερες απώλειες στην ανάπτυξη τα τελευταία 50 χρόνια», αναφέρει η LeCompte.

capnews.me

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου