Δευτέρα 29 Μαρτίου 2021

Μυστήριο στο Οχάιο – Κορίτσι-φάντασμα τρέχει στο σκοτάδι – Η μαρτυρία αστυνομικού

Στα social media ανέβηκαν φωτογραφίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας που δείχνουν κάτι που μοιάζει με παράξενη φιγούρα ενός μικρού κοριτσιού να τρέχει μέσα στο σκοτάδι.

Θορυβημένοι οι κάτοικοι της κομητείας Λέικ Κάουντι κάλεσαν την αστυνομία να ερευνήσει την υπόθεση, σύμφωνα με τη βρετανική ταμπλόιντ, The Sun.

Το πιο παράξενο απ’ όλα είναι ότι σύμφωνα με τον τοπικό τηλεοπτικό σταθμό, ο αστυνομικός που

έσπευσε με το περιπολικό για να ερευνήσει την καταγγελία είδε κι αυτός κάτι παράξενο.

“Ένιωσα έκπληξη από αυτό που είδα, το άτομο έμοιαζε να είναι ένα μικρό παιδί που έτρεχε πολύ όρθιο και πολύ γρήγορα για ένα παιδί” έγραψε ο αστυνομικός στην αναφορά του, σύμφωνα με την εφημερίδα, The Sun.

Όταν όμως ο αστυνομικός βγήκε από το αμάξι του για να ερευνήσει καλύτερα προσπαθώντας να φτάσει το μικρό κορίτσι, αυτό εξαφανίστηκε χωρίς ν’ αφήσει ίχνη.

Ψάχνοντας γύρω από το κτίριο, ο αστυνομικός υπέθεσε πως θα έβρισκε το παιδί να κλαίει φοβισμένο, όμως δεν βρήκε τίποτα, σύμφωνα με την αναφορά.

Κι ενώ ο αστυνομικός που βρέθηκε πρώτος στο σημείο για να ελέγξει την περιοχή είναι βέβαιος ότι είδε το κοριτσάκι, στο βίντεο της κάμερας στο περιπολικό δεν είχε καταγραφεί.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει ο WKYC, κι άλλες περίπολοι της αστυνομίας ερεύνησαν την περιοχή, αλλά μάταια.

 

Ένα αστυνομικό drone και ειδικά εκπαιδευμένα σκυλιά K-9 έψαξαν παντού χωρίς να βρεθεί τίποτα σχετικό με το κορίτσι.

Αρκετοί κάτοικοι στο Μέντορ είναι τώρα πεπεισμένοι ότι η περιοχή είναι στοιχειωμένη και δηλώνουν έτοιμοι να μετακομίσουν, προτού αρχίσουν τα χειρότερα.

Υπάρχουν όμως κι εκείνοι που αντιμετωπίζουν περισσότερο ψύχραιμα την κατάσταση και κάνουν λόγο για κάποιον πονηρό φαρσέρ που κατάφερε να ξεγελάσει τους κατοίκους της περιοχής αλλά και την αστυνομία.


(Sputniknews)

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου