Τετάρτη 24 Μαρτίου 2021

Ο Παπαφλέσσας δε θα πάει στο Μανιάκι γιατί έχει πολλά κρούσματα

Η έννοια της ελευθερίας και της επανάστασης ενός λαού, που αποφάσισε να τινάξει από πάνω του έναν ζυγό, είναι πολύ σοβαρή υπόθεση, και είναι γελοιότητα και απαξίωση προς τον ίδιο τον λαό σου, να του λες ότι θα γιορτάσει τα 200 χρόνια της Επανάστασης του, υποχρεωμένος να είναι κλεισμένος στο σπίτι του.

Επανάσταση σημαίνει νίκη ενάντια στο φόβο, και μάχη για την αξιοπρέπεια να ζεις ελεύθερος. Αυτός λοιπόν που θα

βγει να χτυπήσει το λαό, που θα βγει να πανηγυρίσει στην πλατεία την 25η Μαρτίου, είναι εχθρός του λαού. 

Μην τολμήσετε να βγάλετε τα σώματα ασφαλείας να χτυπήσουν, και να κόψουν πρόστιμα σε Έλληνα πολίτη, ιδιαίτερα εκείνη την ημέρα. Και εσείς των σωμάτων ασφαλείας, όπως έπραξαν και οι συνάδελφοί σας στη Γερμανία και αλλού, κατεβάστε τις ασπίδες και τα κράνη στο δρόμο, και πηγαίνετε μαζί με τον πολίτη. Γιατί στην ουσία όργανα του πολίτη είστε, ταγμένα να τον προστατεύετε, όχι να τον διχάζετε με τη συμπεριφορά σας. 

 

Πιο τίμιο θα ήταν να πείτε ότι αναστέλλεται κάθε εορτασμός, γιατί ο Κολοκοτρώνης δεν θα μπει στην Τροπολιτσά επειδή είναι σε καραντίνα η πόλη, ο Παπαφλέσσας δεν θα πάει στο Μανιάκι γιατί έχει πολλά κρούσματα εκεί πέρα, και ο Κανάρης δεν θα ανάψει μπουρλότο, γιατί ο μπουρλοτιέρης βγήκε θετικός στα τεστ.. Σημεία και τέρατα των κυβερνώντων. Ο πασάς έβγαλε φιρμάνι.. μέσα όλη η Καλαμάτα και η Μάνη.. ελεύθεροι οι Σομαλοί να πάνε στη Λέσβο... 

Ε ωρε πατριώτες, ο γέρος του Μοριά πάτησε την Τροπολιτσά... πατήστε και εσείς κάτω την τηλεόραση…


Θόδωρος Γαλανόπουλος

freepen.gr

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου