Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2020

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Έρευνα βόμβα αποδεικνύει ότι οι ασυμπτωματικοί δεν είναι φορείς του ιού

 

Μελέτη στο ΝΑTURE δείχνει ότι οι ασυμπτωματικοί φορείς δεν μεταφέρουν τον ιό σε άλλους!!!! Πρόκειται για μια έρυνα τα αποτελέσματα της οποίας αφενός είναι ευχάριστα αφετέρου όμως καταρρέουν και όλες τις συζητήσεις για σκληρότερα μέτρα και lockdown τόσο στην χώρα μας όσο και παγκοσμίως.

Το ερώτημα βέβαια είναι το κατά πόσο θα γίνει αποδεκτή και θα ανακοινωθεί από την

επιτροπή των λοιμοξιολόγων που το συγκεκριμένο διάστημα κατακλείζουν τα “στασίδια” των τηλεοπτικών πλατό. Το συγκεκριμένο ζήτημα, το κατά πόσο δηλαδή οι ασυμπτωματικοί μπορεί να γίνουν μια υγειονομική βόμβα στην κοινωνία μας, απασχόλησε ουκ ολίγες φορές τις συζητήσεις της επιτροπής των ειδικών.

Μάλιστα τα τόσο σκληρά μέτρα που πιθανόν να σκληρύνουν και περισσότερο τις επόμενες μέρες στην Θεσσαλονίκη αφορά κατά κύριο λόγο τον φόβο της εξάπλωσης από τους ασυμπτωματικούς φορείς.  

Οπότε καταρρίπτεται όλο αυτό το οικοδόμημα του τρόμου και της απόγνωσης που στήνεται κάθε βράδυ από τα δελτία ειδήσεων και ταυτόχρονα ανοίγει τον δρόμο για οριστική άρση των σκληρών μέτρων τα αποτελέσματα των οποίων θα τα δούμε πολύ σύντομα καθώς η φτώχεια και η ανεργία χτυπά την πόρτα κάθε σπιτιού στην χώρα μας.

πηγή

Από το romioitispolis

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου