Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2020

Το στοίχειωμα της Οκλαχόμα, το 1957…

 

Υπερφυσικά φαινόμενα, άγνωστο εάν οφείλονταν σε κάποιο μαγνητικό πεδίο, σε κοιτάσματα ουρανίου ή σε διαρροή αερίων, είχαν μεταβάλλει την οικία της οικογένειας Ουίλκινσον στην Οκλαχόμα των ΗΠΑ σε “στοιχειωμένη”, με αποτέλεσμα να είχε γίνει ανυπόφορη η παραμονή της οικογένειας στο εν λόγω σπίτι.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του Ιουλίου του 1957, τα τραπέζια και οι καρέκλες του σπιτιού

“χόρευαν” γύρω από τους ενοίκους του, ενώ η ηλεκτρική σκούπα περιφερόταν από μόνη της μέσα στο σπίτι. Κατά το ίδιο χρονικό διάστημα είχαν παρατηρηθεί προβλήματα στη λειτουργία των ηλεκτρικών συσκευών, όπως το ψυγείο, του οποίου δύο φορές καταστράφηκε το μοτέρ, το ηλεκτρικό αρμόνιο παρουσίαζε διακοπές στην λειτουργία του, ενώ το ρολόι στον τοίχο είχε πέσει έξι φορές στο δάπεδο.

“Εάν συνεχιστεί αυτή η κατάσταση, δεν θα αργήσω να χάσω τα λογικά μου. Θα ήθελα πολύ να μπορούσε να βρεθεί κάποιος που να μου πει σε τι οφείλονται όλα αυτά”, έλεγε η κυρία Ουίλκινσον.

 

Η οικογένεια διέμενε στο συγκεκριμένο σπίτι επί 23 χρόνια, χωρίς να είχε παρατηρηθεί οποιοδήποτε περίεργο φαινόμενο. Πίστευαν ότι τα βάσανά τους θα λάμβαναν τέλος με την εγκατάσταση μεταλλικών σωλήνων γύρω από το σπίτι με σκοπό τη δημιουργία μαγνητικού πεδίου, όπως και έπραξε ο κύριος Ουίλκινσον την 1η Αυγούστου του 1957, αλλά δίχως αποτέλεσμα. Τα φαινόμενα εξακολουθούσαν και τελικά η οικογένεια αναγκάστηκε να εγκαταλείψει το σπίτι.


Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ”, στις 04/08/1957…

Από strangepress

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου