Κυριακή 26 Μαΐου 2019

Μυστηριώδεις Δομές που Βρέθηκαν στην Αφροδίτη και θα Μπορούσαν να Αποδείξουν ότι Υπήρξε Ζωή

Ο πλανήτης Αφροδίτη θεωρείται από τους επιστήμονες ως ένας εντελώς αφιλόξενος κόσμος, σε αντίθεση με την ονομασία που του έχει δοθεί από την πεντάμορφη θεά της ελληνικής μυθολογίας.
Ωστόσο κατά καιρούς έχει υποστηριχτεί ότι έχουν εντοπιστεί περίεργα πράγματα και αντικείμενα, παράξενες δομές που το ανθρώπινο μάτι κατηγοριοποιεί σε πιθανές κατασκευές από νοήμονα όντα.
Όλο αυτό έρχεται σε αντίθεση με αυτά που πιστεύουν οι αστρονόμοι και
μετατρέπονται αυτομάτως σε θεωρίες συνωμοσίας, δηλαδή ότι ο πλανήτης Αφροδίτη θα μπορούσε κάποτε να είχε κατοικηθεί ή/και να κατοικείται ακόμα.
Σε αυτό το βίντεο που ακολουθεί θα εξερευνήσουμε πολλές παράξενες δομές που βρέθηκαν σε χάρτη της Αφροδίτης από NASA, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του αφηγητή. Αυτές οι δομές, ενδεχομένως, θα μπορούσαν να αποδείξουν την ύπαρξη επιπλέον χερσαίων συγκροτημάτων που, πιθανόν, δεν είναι δημιουργήματα της φύσης του πλανήτη, αλλά κατασκευάστηκαν από νοήμονα όντα.
Άραγε, πρόκειται για παρειδωλίες ή μήπως αυτές οι μυστηριώδεις δομές που βρέθηκαν στην Αφροδίτη θα μπορούσαν να αποδείξουν ότι υπήρξε ζωή κάποτε;
Για υπότιτλους: Ρυθμίσεις, Υπότιτλοι, Προτεινόμενη γλώσσα, Υπότιτλοι, Αυτόματη μετάφραση, Ελληνικά



Structures Found On Venus Could Prove Life Was Once There + More. (Alien Mysteries)
                     
Από το diadrastika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου