Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2024

Οκτάχρονος που πέθανε και επανήλθε στη ζωή εξομολογείται τι είδε στην «άλλη πλευρά»

Επιμέλεια - Χρήστος Χριστοφιλόπουλος

Ένα οκτάχρονο αγόρι που έχασε δύο φορές τη ζωή του σε αυτοκινητιστικό δυστύχημα μεγάλωσε και αποκάλυψε τι είδε όταν «πήγε στον ουρανό».

Ο Λάντον επέστρεφε στο σπίτι από την εκκλησία με τη μαμά του Τζούλι και τον μπαμπά του Άντι Κεμπ όταν ενεπλάκησαν σε ένα τρομακτικό τροχαίο το 1997.

Ο πατέρας πέθανε ακαριαία στον τόπο του ατυχήματος και το ίδιο και το αγόρι

- δύο φορές.

Ο Λάντον πέθανε δύο φορές την ίδια ημέρα, αφού τον ανάνηψαν και τον μετέφεραν με αεροπλάνο στο Carolinas Medical Center στη Βόρεια Καρολίνα των ΗΠΑ.

«Δεν είδα τι φώναζε. Δεν είδα το ασθενοφόρο να έρχεται. Αλλά τον θυμόμουν να φωνάζει. Αυτό ήταν το τελευταίο πράγμα που άκουσα από εκείνον», δήλωσε η Julie στο Christian Broadcasting Network.

«Δεν μπορούσαν να δουν το σώμα του λόγω της ζημιάς που είχε γίνει στην πλευρά του οδηγού του αυτοκινήτου.

Και ο Λάντον καθόταν πίσω από τον πατέρα του. Και όταν είδαν το παπούτσι του , χρειάστηκε να ψάξουν βαθύτερα για το σώμα του».


«Όταν ανέσυραν τον Λάντον από το πίσω μέρος του αυτοκινήτου, δεν ανέπνεε. Όλοι άρχισαν να τον περιθάλπουν αμέσως για να τον επαναφέρουν. Ο Λάντον επανήλθε και μεταφέρθηκε με αεροπλάνο στο Carolinas Medical Center.

«Μου είπαν ότι αν ζούσε, πράγμα που δεν έμοιαζε πιθανό, αλλά ότι αν ζούσε, θα ήταν σαν ένα οκτάχρονο μωρό, ότι δεν θα ήξερε να περπατάει, να μιλάει ή να τρώει. Ήμουν τόσο απελπισμένη που θα το δεχόμουν αυτό».

Ο Λάντον επέζησε ως εκ θαύματος από τη μεγάλη χειρουργική επέμβαση, χωρίς ίχνος εγκεφαλικής βλάβης.

Και καθώς περνούσαν τα χρόνια, έλεγε στη μητέρα του τι ακριβώς είδε στον ουρανό.

Εκτός από τον πατέρα του, ο Λάντον είπε ότι είδε και τα «άλλα δύο παιδιά» της Τζούλι από αποβολές. Η ίδια λέει ότι ο γιος της δεν γνώριζε για τις αποβολές, καθώς ποτέ δεν του είχε μιλήσει για αυτές.


Σχετικά με το τι είδε στον ουρανό, ο Λάντον είπε: «Ήταν σχεδόν σαν μια προεπισκόπηση μιας ταινίας όπου βλέπεις μόνο ορισμένα κομμάτια μιας ιστορίας.

Σχετικά με το τι είδε στον ουρανό, ο Λάντον είπε: «Ήταν σχεδόν σαν μια προεπισκόπηση μιας ταινίας όπου βλέπεις μόνο ορισμένα κομμάτια μιας ιστοριας

«Ο Ιησούς με πλησίασε και μου είπε ότι πρέπει να επιστρέψω στη Γη και να γίνω καλός χριστιανός και να πω στους άλλους γι' αυτόν».

Ο επιζών από το τροχαίο λέει ότι τώρα χρησιμοποιεί την ιστορία του για να βοηθήσει άλλους που παλεύουν με την απώλεια και χρειάζονται ελπίδα.


«Δεν καταλάβαινα το 1997 γιατί ο Θεός δεν έστειλε έναν άγγελο», πρόσθεσε η Τζούλι. Αλλά ξέρω ότι υπήρχαν άγγελοι εκεί. Και ξέρω ότι μας προστάτεψε».

Από το newsbomb

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου