Πέμπτη 2 Μαΐου 2024

Θυσιάστηκε η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23/4/24; άρχισαν οι προετοιμασίες ανέγερσης Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί Έλευση ”Μεσσία” (Αντίχριστος);.

 Ρωσόφωνο κανάλι ρίχνει την είδηση θυσιάστηκε τελικά η κόκκινη δαμάλα στα Ιεροσόλυμα στις 23 Απριλίου στις 5 π.μ το πρωί στο όρος Ελαιών στην Ιερουσαλήμ κι αρχίζουν οι προετοιμασίες για ανέγερση Τρίτου Ναού που σηματοδοτεί έλευση ”Μεσσία” (Αντίχριστος) !! 

Σύμφωνα με το ρωσόφωνο κανάλι το γεγονός ότι έγινε η θυσία των κόκκινων δαμαλιών σημαίνει ότι θ΄αρχίσουν σύντομα τα μεγάλα γεγονότα σε Μέση Ανατολή και στον κόσμο πυρηνικό πόλεμος και γενικός πόλεμος

Αναφέρει ότι την

ανατολή του ηλίου, 23 Απριλίου στις 5 το πρωί, η κόκκινη δαμαλίδα θυσιάστηκε στο Όρος των Ελαιών στην Ιερουσαλήμ, ανέφερε το νέο κανάλι sky7 στο YouTube!

Το κανάλι κάνει μια διευκρίνιση λέγοντας ότι δεν μπορεί να επιβεβαιώσει την πληροφορία αλλά έχουν πηγή και διάφορες μαρτυρίες!!

                     

Η κόκκινη δαμάλα θυσιάστηκε κι αυτό είναι μια υπόμνηση ότι τα μεγάλα γεγονότα ο μεγάλος πόλεμος σύντομα θ΄αρχίσει στη Μέση Ανατολή που θα μετεξελιχθεί σε ένα πυρηνικό πόλεμο σε έναν γενικό πόλεμο
Για Ιουδαϊσμό αυτή η ζωοθυσία συμβολίζει ότι έρχεται ο Μεσσίας δηλ ο Αντίχριστος . ‘‘Δεύτερος Χριστός δεν υπάρχει αυτός θα είναι ο Αντίχριστος” λέει ο Ρώσος σχολιαστής του καναλιού. ”Είναι ο Αντίχριστος η στέψη του οποίου θα γίνει στο Ναό του Σολομώντα που θα ξαναδομηθεί” Για ν΄αρχίσει η ανέγερση του Τρίτου Ναού θα πρέπει να καθαγιασθεί αυτός ”με τη ζωοθυσία κόκκινων δαμαλιών αυτό έγινε σήμερα και δεν θα βρείτε πουθενά αυτές τις πληροφορίες στο διαδίκτυο. Αυτοί θα πουν ότι δεν έγινε..Υπάρχουν πολλές ανώνυμες μαρτυρίες γι αυτό. 
Θα γίνουν πολλά τρομερά πράγματα μετά από αυτό το τελετουργικό . Να έχετε το νου σας μετά από κάποιες εβδομάδες θ΄αρχίσει ολοκληρωτική βαρβαρότητα και θα υπάρξει επιδείνωση των πολεμικών συρράξεων μέσα στο κόσμο Ισραήλ με Ιράν και Αρμενία με Αζερμπαϊτζάν κι έπειτα επίθεση μεγάλης κλίμακας σε μήκος και πλάτος της Ευρώπης π.χ Ρωσία με Ουκρανία κι ακόμη πιο μακριά.. Μετά τη θυσία των κόκκινων δαμαλιών ο καιρός των μεγάλων πολέμων φθάνει.. . 
 
Θυσιάστηκε η κόκκινη δαμάλα εντός ενός αστείου τελετουργικού αλλά αυτή θυσία σημαίνει ότι πολλά μεγάλα πράγματα θ΄αρχίσουν και η έκχυση του αίματος θα είναι τόση που ποτέ πριν δεν γνώρισε ο ανθρώπινος πολιτισμός’‘ λέει ο παρουσιαστής..


Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου