Τρίτη 19 Μαρτίου 2024

Ένα ανεξήγητο κύμα λέπρας πλήττει τις νοτιοανατολικές ΗΠΑ… ακριβώς όπως είχε προβλέψει η προφητεία.

Οι επιστήμονες δεν μπορούν να εξηγήσουν την πηγή ενός κύματος λέπρας που εμφανίζεται στις νοτιοανατολικές ΗΠΑ. 

Αλλά οι καμπαλιστές αναζητούν μια εσωτερική πηγή που περιγράφει την ασθένεια ως μια τιμωρία του τέλους των καιρών για τους κακούς αγγέλους και τους ουράνιους συμμάχους τους. Η ασθένεια προφητεύεται ότι θα προηγηθεί του ακραίου υπερπληθωρισμού που θα αφήσει τις ΗΠΑ χωρίς πένες.

Ένα πρόσφατο άρθρο στο The Conversation ανέφερε μια αύξηση των

κρουσμάτων λέπρας στις ΗΠΑ. Σε μια συνέντευξη με τον Robert A. Schwartz , καθηγητή και επικεφαλής δερματολογίας στην Ιατρική Σχολή Rutgers New Jersey, αναφέρθηκε ότι η λέπρα, γνωστή και ως Νόσος του Χάνσεν , αρχίζει να εμφανίζεται τακτικά σε περιοχές των νοτιοανατολικών Ηνωμένων Πολιτειών, κυρίως στη Φλόριντα . .

Προκαλούμενη από έναν τύπο βακτηρίων που ονομάζεται Mycobacterium leprae, η ασθένεια επηρεάζει το δέρμα, τα περιφερικά νεύρα, τον βλεννογόνο της ανώτερης αναπνευστικής οδού και τα μάτια. Η λέπρα είναι ιάσιμη και η θεραπεία στα αρχικά στάδια μπορεί να αποτρέψει την αναπηρία. Εκτός από τη σωματική δυσμορφία, τα άτομα που πάσχουν από λέπρα αντιμετωπίζουν επίσης στιγματισμό και διακρίσεις.

Ταξινομημένη ως παραμελημένη τροπική ασθένεια (NTD), η λέπρα εξακολουθεί να εμφανίζεται σε περισσότερες από 120 χώρες, με περισσότερα από 200.000 νέα κρούσματα να αναφέρονται κάθε χρόνο, σύμφωνα με τον Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας . Ωστόσο, η λέπρα «είναι πολύ σπάνια στις Ηνωμένες Πολιτείες, με λιγότερα από 200 κρούσματα να αναφέρονται ετησίως», σύμφωνα με τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων των ΗΠΑ.

“Το CDC δεν έχει εκδώσει ταξιδιωτική οδηγία για τη Φλόριντα, ή οποιαδήποτε άλλη πολιτεία, λόγω της νόσου του Χάνσεν (λέπρα)”, ανέφερε . «Οι περισσότεροι άνθρωποι με τη νόσο του Hansen στις ΗΠΑ μολύνθηκαν σε μια χώρα όπου είναι πιο συχνή. Στο παρελθόν, η λέπρα φοβόταν ως μια εξαιρετικά μεταδοτική, καταστροφική ασθένεια, αλλά τώρα γνωρίζουμε ότι είναι δύσκολο να εξαπλωθεί και είναι εύκολα θεραπεύσιμη».

Για να μολυνθεί κάποιος από τη λέπρα, χρειάζεται «στενή επαφή» με κάποιον με τη νόσο που δεν έχει υποβληθεί σε θεραπεία «για πολλούς μήνες», σύμφωνα με το CDC. «Δεν μπορείς να πάθεις λέπρα μέσω περιστασιακής επαφής, όπως χειραψία, κάθεσαι δίπλα ή συζητώντας με κάποιον που πάσχει από τη νόσο», πρόσθεσε, σημειώνοντας ότι «περίπου το 95% όλων των ανθρώπων δεν μπορούν να αρρωστήσουν, επειδή έχουν φυσική ανοσία».

Η μείωση του αριθμού των νέων κρουσμάτων ήταν σταδιακή και γι’ αυτό η ξαφνική αύξηση στις ΗΠΑ είναι τόσο ανησυχητική. Η ασθένεια έχει συσχετιστεί με την επαφή με αρμαδίλους που μεταφέρουν τα βακτήρια, καθιστώντας την πιο συχνή στο Νότο. Ωστόσο, τα πιο πρόσφατα κρούσματα δεν έχουν συσχετιστεί με την έκθεση των ζώων.

Η λέπρα ( τζαράαθ στα εβραϊκά) ήταν ένα κύριο θέμα στην Τορά και αναφέρθηκε πάνω από 20 φορές. Η πνευματική αιτία αυτής της φρικτής σωματικής πάθησης υπονοήθηκε όταν η Μίριαμ χτυπήθηκε με τζαραάτ για τη συμμετοχή της στη συκοφαντία του Μωυσή.

Καθώς το σύννεφο αποσύρθηκε από τη Σκηνή, ήταν η Μίριαμ χτυπημένη με ασπρόμαυρα λέπια! Όταν ο Αχαρών στράφηκε προς τη Μίριαμ , είδε ότι την είχε χτυπήσει λέπια. Και ο Αχαρών είπε στον Μωυσή : «Κύριέ μου, μη μας δίνεις την αμαρτία που διαπράξαμε με την ανοησία μας. Αριθμοί 12:10

Το Hechalot Rabbati , ένα εσωτερικό εβραϊκό κείμενο που χρονολογείται στους Ταλμουδικούς χρόνους, περιγράφει τη Ρώμη να παίρνει το Tzara’at για 6 μήνες στο τέλος των ημερών.

«Ο Ραβ είπε ότι ο Χαντρανιέλ [άγγελος στην Εβραϊκή Αγγελολογία που ορίστηκε ως φύλακας στη δεύτερη πύλη του ουρανού] δήλωσε ότι ο Θεός δεν έχει τελειώσει να μετράει και να γράφει τις αυστηρές τιμωρίες που θα λάβει ο κακός Σαμαέλ [ο άγγελος του θανάτου] για την εκδίκηση που έλαβε πάνω του όταν πλησιάζει η ημέρα της εκδίκησης».

Είναι ενδιαφέρον να σημειωθεί ότι στην Καμπάλα (Εβραϊκό μυστικισμό), τα γράμματα sin (ש) και samech (ס) είναι εναλλάξιμα. Αυτή η ανταλλαγή γραμμάτων κάνει τη λέξη smole (שמאל) («αριστερά») πανομοιότυπη με το όνομα Samael (סמאל).

Ο Ραβίνος Matityahu Glazerson, ειδικός στους Κώδικες Τορά, είπε στο Israel365 News ότι η αριστερή πτέρυγα συνδυάζει τις δυνάμεις του Samael με τον Amalek.

«Ο Σαμαήλ είναι ο άγγελος του Αμαλέκ. Το gematria (εβραϊκή αριθμολογία) του Samael, 131, συν το gematria του Amalek, 240, είναι συνολικά 371», επεσήμανε ο Ραβίνος Glazerson. «Αυτό ακριβώς ισούται με το gematria του smole (αριστερά). Η αριστερά παίρνει τη δύναμή της τόσο από τον Σαμαέλ όσο και από τον Αμαλέκ».

Πολλοί, συμπεριλαμβανομένου του Ισραηλινού πρωθυπουργού Μπέντζαμιν Νετανιάχου, έχουν συνδέσει τη Χαμάς με τον Αμαλέκ. Η εξήγηση του ραβίνου Γκλέιζερσον αποκαλύπτει την αντίθετη συμμαχία μεταξύ της αριστεράς και της Χαμάς.

«Οτιδήποτε μειώνει τη ζωή στον κόσμο είναι εναντίον της Τορά και του Μόσιαχ σύμφωνα με τη συσταλτική φύση της αριστερής πλευράς του Ντιν », είπε ο Ραβίνος Γκλέιζερσον. «Η αριστερά προωθεί αυτά τα πράγματα, όπως η άμβλωση, η ομοφυλοφιλία και η ευθανασία. Καταδικάζουν τον Ισραηλινό Στρατό στη μάχη του ενάντια σε ομάδες που καλούν ανοιχτά σε θάνατο. Οι αριστεροί ισχυρίζονται ότι το κάνουν από αγάπη και φροντίδα, αλλά είναι πραγματικά επειδή αντλούν την ουσία τους από την αριστερή πλευρά».

 

Σημείωσε ότι, όπως και η αριστερή πτέρυγα, η Χαμάς είναι μια ιδεολογία κατά της ζωής.

Ο Hechalot Rabbati συνέχισε την περιγραφή της λέπρας που έπληξε τη Ρώμη στο τέλος του χρόνου.

«Ένα σύννεφο θα κατέβει στη Ρώμη εκείνη τη μέρα που θα έρθει και θα πέσει βράσεις στους ανθρώπους και στα θηρία, στον χρυσό και στο ασήμι και στα μέταλλα και θα διαρκέσει τρεις μήνες… και μετά η λέπρα θα πάρει τη θέση της για έξι μήνες έως ότου ένας άντρας θα επιδιώξει να πουλήσει τη Ρώμη για μια δεκάρα και κανείς δεν θα την αγοράσει».

Ο Ραβίνος Mendel Kessin , ένας εξέχων λέκτορας, συνδέει τον Esav σε όλη την ιστορία με τον Edom, τη Ρώμη, τον Χριστιανισμό, τον δυτικό πολιτισμό και, τελικά, με τις Ηνωμένες Πολιτείες. Σύμφωνα με τον Ραβίνο Kessin, η Αμερική αντιπροσωπεύει το καλό του Esav.

Σύμφωνα με αυτή την ερμηνεία, ο Hechalot Rabbati περιγράφει μια περίοδο ακραίου υπερπληθωρισμού που θα αφήσει τις ΗΠΑ χωρίς πλούτο.

Ο Ραβίνος Γιοσέφ Μπέργκερ, ο ραβίνος του τάφου του βασιλιά Δαβίδ, τόνισε ότι η λέπρα ήταν μια πνευματική ασθένεια. «Η μόνη θεραπεία περιλαμβάνει να φέρουμε δύο πουλιά kosher στο ναό», είπε ο Ραβίνος Μπέργκερ. «Η κυβέρνηση των ΗΠΑ προσπαθεί να εμποδίσει τους Εβραίους να επαναφέρουν την υπηρεσία του Ναού. Αυτοί είναι υπεύθυνοι για να φέρουν αυτή τη μάστιγα. Μέχρι να απομακρυνθούν και να επιτρέψουν στους Εβραίους να κυριαρχούν σε όλη τη γη μας, η ασθένεια θα συνεχίσει να πλήττει τις ΗΠΑ.


israel365news.com

Από το ksipnistere

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου