Πέμπτη 1 Φεβρουαρίου 2024

Είναι ο στοχος του covid και των εμβολίων να μας αναγκάσουν να μπούμε στον τρανς-ανθρωπισμό;

Με την επιτυχή εμφύτευση του Neurolink χτες, το ερώτημα αυτό είναι πιο σημαντικό από ποτέ.

Ήταν ο στοχος της απελευθέρωσης ενός εργαστηριακού ιού που προκαλεί συστηματική φλεγμονή και επακόλουθη εγκεφαλική βλάβη, ακολουθούμενη από ένα εμβόλιο που δημιουργεί μια μακροχρόνια παραγωγή πρωτεϊνών ακιδας που δημιουργούν περαιτέρω φλεγμονή και βλάβη στον αιματοεγκεφαλικό φραγμό, για να μας εξουδετερώσει;

Λόγω της φύσης των ταχέων

μεταλλάξεων και του ότι προκαλεί αποφυγή και δυσλειτουργία του ανοσοποιητικού συστήματος, ο covid μολύνει επανειλημμένα ανθρώπους. Τα εμβόλια πυροδοτούν μια ημιμόνιμη παραγωγή πρωτεϊνών ακιδας στο σώμα δημιουργώντας παρόμοια αποτελέσματα.

Μήπως όλα αυτά γίνονται για να καταστραφεί η νοητική μας ικανότητα για χάρη της αναγκαστικής μετάβασης σε διεπαφές εγκεφάλου-υπολογιστή; Μεταξύ της εξομάλυνσης της γονιδιακής θεραπείας και της καταστροφής της ικανότητάς μας για λογική κρίση, θα υπέθετα ότι είμαστε ήδη στα μισά του δρόμου.

 

Μήπως το μέλλον μας θα είναι σάιμποργκ και νευροσύνδεση λόγω μιας κατασκευασμένης αναγκαιότητας και όχι μιας αντικειμενικής επιλογής;

Μηπως στα επομενα χρονια τα αυτοανοσα που θα μας δημιουργουν εγκεφαλικες βλαβες αυξηθουν κατακορυφα; ..Ηδη η αυξηση σε αυτοανοσα καλπαζει , απλες σκεψεις !

Στο κατω κατω το δημιουργω το προβλημα για να φερω την λυση …δεν ειναι ενα ρητο των ανθρωπων αλλα αυτων που ελεγχουν ολες της τεχνολογιες …και το μελλον μας !

Δείτε επίσης: Όταν ο ήλιος σταμάτησε μια μέρα..

Reddit

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου