Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021

BAS_4 : Προστασία από γρίπη & covid, ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ & ΔΩΡΕΑΝ

 Πως τα φέρνει η “τύχη” (ο Θεός δηλαδή!) να συναντάς τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή. Καλεσμένος τις προάλλες σε μια παρέα, συνάντησα παλιό μου φίλο παιδίατρο κι ασφαλώς δεν άφησα την συνάντηση να πάει άκαρπη. Ομολογώ ότι ήταν καταιγιστικός σε ότι έλεγε και μόλις μετά βίας συγκράτησα ένα μικρό μέρος των όσων μου είπε.

Σχεδόν ούρλιαζε όταν μου έλεγε για το ιικό φορτίο των λυμάτων. “Ποιοί

άσχετοι τα λένε και ποιοί άσχετοι τα χάβουν;” έλεγε και ξανάλεγε. “Είναι δυνατόν να περάσει ο κορωνοϊός από το γαστρεντερικό σύστημα και τα γαστρικά υγρά να τον αφήσουν ανέγγιχτο; Μας εξηγούν πως τον ανιχνεύουν στα λύμματα; Εδώ δεν μας έχουν εξηγήσει πως τον ανιχνεύουν με τα τεστ κι ακόμα το γονιδίωμα του ιού είναι ΑΔΗΜΟΣΙΕΥΤΟ. Σαν τις μπούρδες που μας έλεγαν, όταν έθαβαν τους νεκρούς σε νάυλον για να μην κινδυνεύουμε για 5-10 χρόνια. Πόσο ζει ο ιός εκτός ζώντος οργανισμού; Θα τρίζουν τα κόκκαλα του Ιπποκράτη με τους ιατρούς που λένε αυτές τις ασχετοσύνες”. Μου σύστησε μάλιστε και σχετικό video >

https://www.brighteon.com/d81c095a-550a-48c4-aa8d-51a3e9ffb096


Συνέχισε σε οργισμένο ύφος σχετικά με τα εμβόλια.

– “Πότε έγινε εμβολιασμός εν μέσω πανδημίας, όπως μας λένε; ΠΟΤΕ!!!”

– “Πότε έγινε καθολικός εμβολιασμός όλων των ηλικιών; ΠΟΤΕ!!!”

– “Πότε καθιερώθηκε εμβόλιο χωρίς ολοκληρωμένη έρευνα παρενεργειών; ΠΟΤΕ!!!”

– “Πότε καθιερώθηκε φαρμακευτική ουσία, χωρίς να δηλωθούν τα συστατικά της; ΠΟΤΕ!!!”


Δεν μπόρεσα να συγκρατήσω όλα όσα μου ανέφερε. Εκεί που άναψε πάλι ήταν για το φετινό εμβόλιο της γρίπης. Μου εξήγησε ότι κάθε χρόνο το εμβόλιο της εποχικής γρίπης κατασκευάζεται βάσει των στελεχών των ιών, που επικράτησαν τον προηγούμενο χρόνο. Δεδομένου ότι “έσβησαν” την εποχική γρίπη από τον χειμώνα 2020-21, με βάσει ποιά στελέχη ιών το κατασκεύασαν;

– «Θα είναι τραγικό, μη μας αποκαλύψουν αύριο ότι το έκαναν με βάσει τον covid, αφού αυτός μας είπαν ότι επικράτησε πέρσι και η εποχική γρίπη “έσβησε”. Με άλλα λόγια, μη μας πουν ότι έκαναν εμβόλιο για covid! Όλα να τα περιμένεις από αυτούς τους επικίνδυνους».


Η συνθήκη Οβιέδο κι ο κώδικας Νυρεμβέργης

(https://media.tghn.org/medialibrary/2011/04/BMJ_No_7070_Volume_313_The_Nuremberg_Code.pdf) απαγορεύουν την οποιαδήποτε διαχείριση θεμάτων ατομικής ή δημοσίας υγείας δια εξαναγκασμού. Χρειάζεται καλή ενημέρωση κι ο ασθενής να πάρει την απόφαση μόνος του!

https://www.brighteon.com/39639187-3b7b-4eb2-b9d2-71edfc1cd3af


Εκείνο όμως που το έκανε πιο έξαλλο ήταν το θέμα της πρόληψης.

– «Μας παρουσιάζουν το εμβόλιο σαν πανάκεια γιατί προλαμβάνει. Η πρόληψη λένε είναι το σημαντικότερο άρα κάντε το εμβόλιο. Γιατί δεν κάνουν το απλούστερο και άκρως υγιεινότερο; Η Φύση πρόβλεψε κι έφτιαξε με σοφία τον άνθρωπο. Έτσι όπως τα παρουσιάζουν, καταλαβαίνει ο κόσμος ότι μόλις ο ιός μπει μέσα σου, αρρωσταίνεις.

Σοβαρά; ΓΙΑ ΝΑ ΑΡΡΩΣΤΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΟΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ή ΤΟΥΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΥΣ και πάλι εξαρτάται από τα αντισώματα του υποψήφιου ασθενούς. ΑΝ ΤΟ ΔΕΡΜΑ ή Ο ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΣ ΔΕΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΟΥΝ ΛΥΣΗ ΤΗΣ ΣΥΝΕΧΕΙΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑ Ο ΙΟΣ. Άλλωστε, όπως λέει και το όνομά του, ο βλεννογόνος γεννά βλέννα, ώστε να μένει υγρός και να κρατά την ελαστικότητά του, που χάνεται όταν ξηραίνεται.

Παράδειγμα : Περπατάς σε εξωτερικό χώρο. Υπάρχει περίπτωση να κολλήσεις τέτανο αν δεν τρυπηθείς από κάποιο καρφί ή άλλο μέσον; ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΣΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ. Μόνο αν παρουσιαστεί λύση της συνέχειας του δέρματος (πληγή δηλαδή) μπορεί να εισέλθει ο ιός. Θα σε πάω στην εποχή του AIDS. Η σεξουαλική επαφή δεν σήμαινε 100% ότι κολλούσες AIDS. Μόνο αν υπήρχε σχισμή κάπου θα κολλούσες. Το θέμα βέβαια ήταν ότι στις ευαίσθητες περιοχές άντε να εξασφαλίσεις ότι δεν υπάρχει κάπου σχισμή. Γι αυτό και χτυπά κυρίως τους ομοφυλόφιλους.


Στα αναπνευστικά τώρα :

Αν οι ρινοφαρυγγικοί βλεννογόνοι είναι υγιείς, αν δηλαδή είναι υγροί (~δεν έχουν λύση της συνέχειας) ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ Ο ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΙΟΣ.

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΣΩΣΤΗ ΜΑΣΚΑ ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ !!!

Έχεις δει τα ψοφόσκυλα πως είναι με ξεραμένη μύτη; Γι αυτό αρρωσταίνουν, αφού από εκεί περνάνε οι ιοί. Αντίθετα τα σκυλιά, που βλέπεις να είναι υγρή η μύτη τους, δεν κινδυνεύουν!


Ακριβώς έτσι κι ο άνθρωπος! Με το που ανάβουν τα καλοριφέρ κάθε χρόνο τέτοια εποχή, γεμίζει το ιατρείο μου με άρρωστα παιδάκια κι όλοι λένε ότι κυκλοφορεί ίωση αλλά δεν μπορούν να εξηγήσουν γιατί κάποια παιδιά παραμένουν υγιή και κάποια αρρωσταίνουν. Ο ιός δεν κυκλοφορεί στα υγιή; Απλά στα παιδιά με υγιείς βλεννογόνους δεν μπορεί να “εισέλθει” ο ιός ενώ αυτά με ξεραμένους βλεννογόνους είναι πρόκληση για τον ιό να νοσήσουν.

Το καλοριφέρ (κι αντίστοιχα το aircondition καλοκαιριάτικα) ξεραίνουν την ατμόσφαιρα κι αναγκάζουν τους βλεννογόνους σε ξήρανση. Αυτά τα ήξεραν οι παλιές σπιτονοικοκυρές και κάθε μέρα αέριζαν το σπίτι με διάπλατα τα παράθυρα (για να ανανεωθεί η υγρασία της ατμόσφαιρας του σπιτιού) ανεξάρτητα από το πόσο κρύο είχε. Πρώτα η υγεία, έτσι δεν μας λένε; αλλά αυτοί το τηρούν; ενημερώνουν κατάλληλα τον κόσμο; μόνο για το εμβόλιο νοιάζονται οι πλασιέδες!


ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΞΗΡΑΝΣΗ ΤΩΝ βλεννοΓΟΝΩΝ :

Αν έχεις ξηρούς βλεννογόνους (πχ.ξηρολαιμία) φροντίζεις να το διορθώσεις :

α – Διορθώνεις πρώτα την υγρασία του εσωτερικού χώρου που ζεις. Κοντά στο καλοριφέρ βάζεις λεκάνη με νερό, που εξατμιζόμενο αναπληρώνει την χαμένη υγρασία της ατμόσφαιρας. Μπορείς να βάλεις βρεγμένες πετσέτες πάνω στο καλοριφέρ ή υγραντήρα χώρου.

β – Με γαργάρες αλατόνερου ή ζεστά ροφήματα, αποκαθιστάς την ύγρανση των βλεννογόνων σου. Δεν πίνουμε ζεστά ροφήματα μόνο για να ζεσταθούμε. Για την ρινική κοιλότητα μπορείς να κάνεις εισπνοές ευκαλύπτου ή ακόμα πρακτικότερα βάζεις μέσα στη άκρη της μύτης λίγο Vics ή άλλο αντίστοιχο. Η εισπνοή αυτού θα προκαλέση ύγρανση των βλεννογόνων και καταρροή ρινικών υγρών αλλά ασφαλίζεσαι από τον όποιο ιό,

Το γεγονός ότι αρρωσταίνουν και πεθαίνουν από γρίπη περισσότερο οι ηλικιωμένοι, οφείλεται στο γεγονός ότι λόγω γήρατος οι βλεννογόνοι (ή και το δέρμα) τους είναι πιο ευαίσθητοι στην ξηρότητα, όπως ασφαλώς και το ανοσοποιητικό τους σύστημα. Αλλά το δέρμα και οι βλεννογόνοι δεν είναι η ασπίδα του ανοσοποιητικού;


ΤΟ ΟΛΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ :

ΦΡΟΝΤΙΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΥΓΡΑΝΣΗ ΤΩΝ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΩΝ ΔΕΝ ΚΟΛΛΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.

Ο ΥΓΡΟΣ ΒΛΕΝΝΟΓΟΝΟΣ ΚΑΘΙΣΤΑ ΑΧΡΗΣΤΗ ΤΗ ΜΑΣΚΑ, ΠΟΥ ΟΥΤΩΣ ή ΑΛΛΩΣ ΕΧΕΙ ΟΠΕΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΕΣ ΤΟΥ ΙΟΥ, ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΝΑΙ ΣΚΕΤΟ ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ.

Να σημειώσω εδώ ότι μπορεί να είναι περίφημα οι βλεννογόνοι αλλά να υπάρχει κάπου λύση της συνέχειας του βλεννογόνου (πχ. ράμματα από εξαγωγή δοντιού ή άλλο τραύμα). Προσοχή εκεί!

 

Μου είναι αδιανόητο να καμώνεσαι τον γιατρό και να αγνοείς αυτά, που ξέρανε οι παλιές γιαγιάδες στα χωριά, αγράμματες οι περισσότερες, αλλά κουβαλώντας περισσότερη σοφία του Ιπποκράτη».

Κλείνοντας να πω ότι αυτά που πρότεινε ο φίλος μου είναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ ΑΚΙΝΔΥΝΑ, ΧΩΡΙΣ ΙΧΝΟΣ ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΕΛΗΤΕΟ ΚΟΣΤΟΣ, ΚΥΡΙΩΣ ΟΜΩΣ ΑΝΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΣΤΗΝ ΦΥΣΗ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΕΚΤΡΩΘΕΝΤΑ ΕΜΒΡΥΑ (μην το ξεχνάμε).


Με πονά το γεγονός ότι αυτά ΔΕΝ ΤΑ ΕΙΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΔΗΜΟΣΙΑ!!! ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ;;;

Αν φροντίσει αυτά ο καθένας η πίεση στο ιατρικό σύστημα θα είναι μηδαμινή για να βγάλουν τον σκασμό ο κάθε πανάσχετος Εμβολιόπουλος ή Παγώνα κι ο Αηδόνης με τη στριγγιά φωνή ala Cruela de Villle. Αναρωτιέμαι τι διάολο διδακτορικά έκαναν και δεν έμαθαν τα βασικά, που ήξερε η αγράμματη γιαγιά του χωριού και που αν τους έπιανε στα χέρια της θα τους έστιβε σα λεμόνια…

ΕΚΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ.


BAS_4

Αποφορτίζοντας το ιατρικό σύστημα ας ψυχαγωγηθούμε λίγο με άλλους ιατρούς >

https://www.brighteon.com/272e13f8-8d40-4ba6-8842-70b71d3b16e9

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου