Τρίτη 20 Ιουλίου 2021

Ας δούμε την αλήθεια, όχι αυτό που θα θέλαμε να αντικρύσουμε. Δεν θλίβομαι πια.. Θυμώνω!

Γράφει η Ελένη Παπαδοπούλου

 Στη σημερινή τρομοκρατία που διαβάζουμε στα μπουκωμένα ΜΜΕ της λίστας Πέτσα το ρεζουμέ είναι: "Οι ανεμβολίαστοι θα χάνουν τις δουλειές τους με τον ένα ή τον άλλο τρόπο (αλλά το εμβόλιο δεν θα είναι υποχρεωτικό), οι εμβολιασμένοι θα σκανάρονται συνεχώς ακόμη και για να μπουν σε μαγαζί να ψωνίσουν".

Αυτό είναι το κυβερνητικό πρότζεκτ, το οποίο βλέπω οι Ρινόκεροι να χειροκροτούν νομίζοντας οι ηλίθιοι

χοντρόπετσοι, όπως το ζώο με τους οποίους παρομοιάζει τις μάζες ο Ιονέσκο, ότι κάτι εχουν να κερδίσουν από όλο αυτό, μη αντιλαμβανόμενοι πόσα έχουν ήδη χάσει και πόσα ακόμη θα χάσουν.

Οπως ήδη έχω πει η συγκεκριμένη ομάδα αδίστακτων, ανήθικων και επικίνδυνων ανθρωποειδών αδιαφορεί παντελώς για την δημόσια υγεία και είναι πια ολοφάνερο. Αλλοι είναι οι σκοποί τους. Και το 150% να εμβολιαστεί αυτοί και λοκντάουν θα κάνουν και τον κόσμο θα απολύουν και τις ελληνικές ιδιοκτησίες και επιχειρήσεις θα ξεπουλάνε και την χώρα μαζί με τους ανθρώπους της θα παραδιδουν βορά στα κάθε είδους κοράκια.

Τα μπουκωμένα με λεφτά ΜΜΕ όπως πούλησαν προπαγάνδα για τα μνημόνια, για τα λεφτόδεντρα του Σύριζα, για την ευλογία των λάθρο, για τους "τεχνοκράτες" του Κούλι, τώρα πουλάνε τα ίδια παραμύθια για τα εμβόλια και τα ευλογημένα λοκντάουν για να μην πεθάνουμε ολοι.

Το ότι αυτή η προπαγάνδα δεν παίζει πουθενά στον πλανήτη δεν τους προβληματίζει, γιατί απλά ως λειτουργικά αναλφάβητοι, άνθρωποι που δεν ενημερώνονται για τίποτα και βαριούνται να διαβάσουν ακόμη και το εξώφυλλο του Μίκυ Μάους νομίζουν ότι το Κούλι είναι όντως ο Μωϋσής και το Αδωνι με τους Γεραπετρίτες και τους Σκέρτσους οι προφήτες του. 


Ας ρίξουμε μία ματιά στην χώρα, ας κοιτάξουμε γύρω μας να δούμε ποια είναι η κατάσταση στις πόλεις, στην επαρχία, στις δουλειές. 

Ας δούμε την αλήθεια, όχι αυτό που θα θέλαμε να αντικρύσουμε.

Δεν θλίβομαι πια.

Θυμώνω. 

Και πιστεύω ότι δεν είμαι η μόνη.

Και συνεχίζω γιατί μετά την ανάγνωση του σημερινού τραμπουκιστικού δελτίου τύπου η οργή ξεχειλίζει.


Επειδή λοιπόν αυτοί οι δήθεν "φιλελεύθεροι" που έχουν αποδειχθεί τα χειρότερα χουντοσταλίνια δεν έχουν τα κότσια να πουν "υποχρεωτικό το εμβόλιο", γιατί ξέρουν κιόλας ότι έτσι θα πάει το μέτρο άκλαφτο εξαρχής, παίζουν με τις λέξεις και επινοούν διάφροα νομικίστικα του κ@@@@ τερτίπια, τα οποία αποτελούν κανονικό bullying σε εργαζόμενους, για να επιβάλουν μαζικούς εμβολιασμούς (είναι πολλά τα λεφτά Άρη).

Στον ιδιωτικό τομέα οι εκβιασμοί συμβαίνουν εδώ και πολύ καιρό, αλλά όχι μωρέ δεν είναι υποχρεωτικό το εμβόλιο, αλλά αν δεν το κάνεις δεν θα βρεις δουλειά ούτε λατζέρης σε καταγώγι. 

Στο Δημόσιο πληροφορηθηκαμε ότι τον μη εμβολιασμό θα τον κάνουν πειθαρχικό αδίκημα ως παράβαση καθήκοντος (έγιναν και οι ιατρικές πράξεις στο σώμα υπηρεσιακό καθήκον τώρα, που πρέπει να το κάνουμε και βούκινο), ώστε να μπορέσουν να δικαιολογήσουν την αναστολή εργασίας. Η οποία στο Δημόσιο δεν υπάρχει. Διαθεσιμότητα ονομάζεται και είναι πειθαρχική ποινή. Ο εμβολιασμός δηλαδή θα γίνεται υπό την απειλή ποινής. Το μέτρο δηλαδή θα είναι τιμωρητικό. Ε ρε γλέντια στα δικαστήρια. 

Η αλητεία σε όλο της το μεγαλείο, καθώς το πειθαρχικό παράπτωμα δεν σε βγάζει απλά εκτός εργασίας, μπαίνει και στον φάκελο σου και σου στερεί την δυνατότητα επαγγελματικής εξέλιξης. 


Επειδή προσωπικά και υπό τις παρούσες συνθήκες εκβιαζόμενη εμβόλιο δεν πρόκειται να κάνω που να με κυνηγά ο Αδωνις τσιρίζοντας με την ένεση

Επειδή έχω διαγράψει μία άλφα πορεία στη ζωή μου δουλεύοντας πάρα πολλά χρόνια και πάρα πολύ σκληρά και έχοντας και κάποια επιστημονικές περγαμηνές - και εγώ και πολύς κόσμος - που δεν ανέχομαι να μου τις ακυρώνει ο κάθε ανεπάγγελτος αδίστακτος, για να κάνει τα κέφια του,  έχω να πω τα εξής:

1. Υπηρεσιακό καθήκον δεν είναι ο εμβολιασμός και η οποιαδήποτε σύνδεση του με την φύση του επαγγέλματος θα πάει άπατη. Είναι διεστραμμένος και ηλίθιος όποιος το σκέφτηκε.

2.  Στη διαθεσιμότητα πρέπει να πληρώσουν το 75% του μισθού. Σε όλους τους ΔΥ. Ισχύει και για τους υγειονομικούς. Αυτο λέει ο νόμος. Το να αλλάξει δεν ειναι τόσο απλό. Υπάρχει διεθνής εργατική νομοθεσία για το θέμα , την οποία ακολουθούμε.

 

Ολοι αυτοί που σκούζουν για την υποχρεωτικότητα στους ΔΥ ας σκεφτούν ότι οι ανεμβολίαστοι που θα απομακρυνθούν με το 75% του μισθού θα αντικατασταθούν από άλλους, λιγότερο έμπειρους προφανώς, με κανονικό μισθό. Κοινώς το Κούλι και τα ξυπνοπούλια του θα πληρώνουν για κάθε θέση που αδειάζει στο Δημόσιο 2 άτομα. Ή επιθυμούν την επαναφορά των μνημονίων μία ώρα αρχύτερα ή είναι απλά ηλίθιοι.

Εκβιάζοντας λοιπόν σε σημείο που θα φτάσουν σε ποινές, που φυσικά θα καταπέσουν στα δικαστήρια και μετά το Δημόσιο θα πληρώνει και αποζημιώσεις, νομίζουν ότι ο κόσμος θα πάει να εμβολιαστει, για να παρουσιάσουν αυτοί στις φαρμακευτικές τα νούμερα που υποσχέθηκαν. 

Η γνώμη μου εν προκειμένω είναι η εξής: Προς το παρόν ο τραμπουκισμός καλά κρατεί. Προς το μέλλον δυσκολα βλέπω να εφαρμόζουν ό,τι λένε. Και ό,τι πάνε να νομοθετήσουν ως προς την σύνδεση εργασίας και εμβολίου θα είναι εντελώς παράνομο και το γνωρίζουν.

Στο μεταξύ ας απολαύσουμε την καταστροφή της χώρας από το παρεάκι ανεπάγγελτων αδίστακτων που παίζει με τις ζωές μας.

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου