Τετάρτη 2 Ιουνίου 2021

«Βόμβα» μέσω Μονάχου: Ο κόσμος θα αλλάξει οριστικά, ραγδαίες εξελίξεις για την Ευρώπη, vid

 Η απόφαση του Παγκοσμίου Οικονομικού Φόρουμ… Αποκλειστικό ρεπορτάζ του el.gr

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ (WEF) θέλει να χτίσει ένα ερευνητικό κέντρο για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση στο Μόναχο της βαυαρικής Γερμανίας, κάτι που θα σημάνει την μαζική προώθηση στην Ευρώπη όλων εκείνων των τεχνολογιών, οι οποίες θα σηματοδοτήσουν την νέα εποχή για την ανθρωπότητα, η οποία κατά πολλούς, θα συνδεθεί με τον απόλυτο έλεγχο των κοινωνιών.

«Τα σχέδια είναι σε

καλό δρόμο. Το Μόναχο μπορεί να γίνει η γερμανική απάντηση στην Silicon Valley και, μαζί με το Βερολίνο, να τονίζει τον ηγετικό διεθνή ρόλο της Βαυαρίας και της Γερμανίας αναφορικά με το μέλλον της κινητικότητας», δήλωσε ο επικεφαλής του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ, Klaus Schwab, στην γερμανική εφημερίδα «Süddeutsche Zeitung».

Όπως σημειώνει η εφημερίδα, ως τέταρτη βιομηχανική επανάσταση αναφέρεται συνήθως η ψηφιοποίηση της βιομηχανικής παραγωγής, μέσω της σύγχρονης τεχνολογίας πληροφοριών και επικοινωνιών.

Το Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ, γνωστό για την ετήσια κορυφαία συνάντηση κορυφαίων οικονομικών εμπειρογνωμόνων, πολιτικών και επιστημόνων, διατηρεί ήδη 14 ερευνητικά κέντρα σε όλο τον κόσμο, για την τέταρτη βιομηχανική επανάσταση. Το Μόναχο θα ήταν η πρώτη τοποθεσία στην ΕΕ. Η πόλη είναι “πολύ κατάλληλη”, δήλωσε ο Σβάμπ, αφού έχει ήδη μιλήσει με τον πρωθυπουργό του κρατιδίου, Μάρκους Σόντερ (CSU): «Η συζήτηση με τη Βαυαρική κρατική καγκελαρία σχετικά με αυτό, ήταν πολύ θετική», δήλωσε.

Σημειώνεται πως το Μόναχο είναι η έδρα της συντηρητικής Ευρώπης, με τον διεθνιστή Klaus Schbab, ο οποίος είναι υποστηρικτής της χρήσης της τεχνολογίας προς όφελος ενός αριστερόστροφου παγκόσμιου καθεστώτος (ΕΔΩ), να θέλει, ενδεχομένως, να στείλει μήνυμα, πως η νέα παγκόσμια εποχή αφορά τους πάντες, διεθνιστές και εθνιστές.

Το γερμανικό RT, από την πλευρά του, κάνει λόγο για «παγκόσμια ελίτ» και αναφέρεται σε συνέντευξη του Klaus Schwab, ο οποίος μιλώντας στην «SZ» επανέλαβε πως «η ευκαιρία είναι τώρα με τον κορωνοϊό»: «Η πανδημία αντιπροσωπεύει ένα σπάνιο παράθυρο ευκαιριών για στοχασμό, επανεξέταση και αναμόρφωση του κόσμου μας».
Στην συνέντευξη, ο αναγνώστης μαθαίνει επίσης ότι, σύμφωνα με τον Schwab, είναι απαραίτητο να εμβολιαστεί “ολόκληρος ο κόσμος” για να “νικήσει την πανδημία”.

Επικεφαλής του WEF έκανε δε αναφορά στην διεθνή συμμαχία εμβολιασμού Gavi, ξεκίνησε στο Νταβός το 2000, η οποία δημιουργήθηκε με την υποστήριξη του Ιδρύματος Gates, το οποίο, σύμφωνα με θεωρίες συνωμοσίας, κατηγορείται για εμβόλια που προκαλούν στείρωση:

«Το Ίδρυμα Γκέιτς δαπάνησε 750 εκατομμύρια δολάρια το 1999 για την ίδρυση του Γκάβι. Το ίδρυμα είναι ένας σημαντικός εταίρος της Γκάβι στην διαμόρφωση της αγοράς εμβολίων».

Στο πλαίσιο της τέταρτης βιομηχανικής επανάστασης, σύμφωνα με τον Schwab, απαιτείται ένας πιο ψηφιακός κόσμος, «που είναι πιο έξυπνος, πιο ανθεκτικός, πιο περιεκτικός και πιο βιώσιμος” – με το “περιβαλλοντικό ζήτημα (…) φυσικά, στην κορυφή η ΑΤΖΕΝΤΑ 2030”, ενώ ξεκαθάρισε οριστικά πως ΔΕΝ θα υπάρξει επιστροφή στην προ-κορωνοϊού εποχή.

 
Και φυσικά, όπως δήλωσε το 2016 η νέα εποχή, θα έχει τσιπαρισμένους ανθρώπους!
                     

el.gr
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου