Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Πόσα κρούσματα θα έχουμε αν κανείς δεν κάνει τεστ; Το «αυτόματο χειρόφρενο» της Γερμανίας

Η Γερμανία εφαρμόζει ένα αυτόματο σύστημα λοκντάουν πλέον. Όταν ο αριθμός κρουσμάτων ανά 100.000 κατοίκους ξεπεράσει ένα όριο αμέσως κλειδώνουν τα πάντα. Ταυτόχρονα «αναγκάζει» τους πολίτες να κάνουν self test όλη μέρα για να αγοράσουν κάτι ή για να κουρευτούν.

Το σχέδιο είναι ιδιοφυές. Αναγκάζουν τα παιδιά στο σχολείο να διενεργούν 2 τεστ την εβδομάδα (το γνωρίζω από την κόρη μου), αναγκάζουν τους πολίτες να διενεργούν τεστ για να αγοράσουν ένα

σώβρακο από κατάστημα εσωρούχων, αναγκάζουν τους πολίτες να διενεργούν τεστ για κάθε αγορά εκτός σούπερ μάρκετ και ειδών πρώτης ανάγκης (καθαριστικά, καλλυντικά). Θέλεις να κουρευτείς; Τεστ και σε αυτό.

Τα σελφ τεστ σύμφωνα με στοιχεία του ίδιου του CDC δίνουν λανθασμένα θετικά αποτελέσματα σε ποσοστό έως 90%. Όσο για τα PCR τεστ θεωρώ ότι οι ενημερωμένοι πολίτες γνωρίζουν πόσο αναξιόπιστα είναι ιδίως με τον αριθμό των επαναλήψεων που χρησιμοποιούν.

Ένας πανέξυπνος μηχανισμός για να παραμείνουμε σε λοκντάουν μέχρι το τέλος της ζωής μας. Το καλοκαίρι οι αριθμοί (όπως και πέρυσι) μειώνονται. Δεν έχουν καμία επίδραση τα εμβόλια σε αυτό. Πέρυσι χωρίς εμβόλια οι αριθμοί το καλοκαίρι είχαν μειωθεί (τα στοιχεία υπάρχουν στο διαδίκτυο). Οι αριθμοί όμως θα αυξηθούν και πάλι μετά το πέρας του καλοκαιριού.. και τα «αυτόματα χειρόφρενα» θα ενεργοποιηθούν και πάλι.


Πως λύνεται το πρόβλημα

Προφανώς οι ελευθερίες μας δέχονται επίθεση. Οπότε οφείλουμε να αμυνθούμε.

Προσωπικά δεν έχω κάνει κανένα σελφ τεστ και κανένα PCR τεστ από την αρχή της πανδημίας. Δεν πρόκειται να κάνω τίποτε από τα δυο.

Από τότε που απαιτούνται σελφ τεστ για να αγοράσεις μια σωβρακοφανέλα δεν αγόρασα τίποτα. Στο σούπερ μάρκετ δεν απαιτείται οπότε αυτά τα επισκέπτομαι τακτικά. Δεν παθαίνω τίποτα αν δεν αγοράσω ρούχα για κάποιο διάστημα. Για πράγματα που χαλούν στην οικοσκευή μου παραγγέλνω τα ανταλλακτικά ή τα αντικαθιστώ από το διαδίκτυο.

Δεν θα κουρευτώ για όσο διάστημα απαιτούνται τα άχρηστα τεστ τους. Δεν νομίζω να ενοχλήσει τους αναγνώστες μου αν μοιάζω ελαφρώς με τον Ιησού. Ας είμαι λιγότερο σέξι. Δεν θα πάθω τίποτα. Υπάρχουν γυναίκες που τους αρέσουν οι μαλλιάδες.

Αν κανείς δεν κάνει τεστ τα κρούσματα θα είναι μηδέν (0)

Τόσο απλό είναι. Φυσικά τα τεστ δεν θα γίνουν ποτέ εντελώς 0 διότι διενεργούνται και στα νοσοκομεία όταν πας για παράδειγμα με κάταγμα χεριού. Αλλά αυτό είναι πολύ μικρό ποσοστό.


Η λύση στην τυραννία είναι η μη συνεργασία. Η «εξουσία» έχει όση εξουσία τους δίνουμε. Αν δεν τους δώσουμε, δεν θα έχουν. Σκεφτείτε το.

Με μηδέν κρούσματα πως θα επιβάλλουν τη χρήση μάσκας, πως θα επιβάλλουν συνεχή λοκντάουν, πως θα πείσουν οποιονδήποτε να κάνει το εμβόλιο.

Το κλειδί για αυτούς είναι τα τεστ και η θεωρία των ασυμπτωματικών. Αυτός είναι και ο λόγος που η πόλη στην οποία μένω με 600.000 κατοίκους χρηματοδοτεί 350 κέντρα σελφ τεστ. Τα τεστ φυσικά όπως και το εμβόλιο είναι εντελώς δωρεάν. Μέχρι και επιστολή μου έστειλε ο δήμαρχος στο σπίτι μου για να με ενημερώσει για αυτά τα κέντρα. Όχι, δεν αστειεύομαι. Την έχω την επιστολή. Μάλλον πήραν χαμπάρι ότι είμαι ένας από τους λίγους πολίτες που δεν έχουν κάνει κανενός είδους τεστ από την αρχή της πανδημίας.

 

Δεν είχα συνηθίσει σε τίποτα δωρεάν ως τώρα από το γερμανικό κράτος. Το κατούρημα στη χώρα κοστίζει 70 σεντς. Όχι και πάλι δεν αστειεύομαι. Όσοι ζουν εδώ το γνωρίζουν. Ξαφνικά τα εκατοντάδες εκατομμύρια σελφ τεστ που διενεργούνται κάθε μήνα είναι δωρεάν. Όπως φυσικά και το εμβόλιο.

Φυσικά τίποτε δεν είναι δωρεάν. Θα τα πάρουν πίσω 3 και 4 φορές μέσω φόρων στα επόμενα χρόνια. Αυτό αποτελεί αντικείμενο άλλου άρθρου.

Δεν θέλω να ξοδεύω χρήματα των φορολογούμενων, δεν θέλω να είμαι συμμέτοχος στο έγκλημα που διαπράττεται οπότε..

δεν κάνω κανενός είδους τεστ


https://youtu.be/EvuL5jyCHOw

ΠΗΓΗ

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου