Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2021

Η Αμερική στα χέρια του Μπάιντεν και των διεθνών Σιωνιστών

Έλεγε ο άγιος Παϊσιος: «Αμερική δεν υπάρχει. Οι σιωνιστές είναι η Αμερική. Αυτοί λοιπόν αφού λάβουν τα μηνύματα τα σατανικά, το προωθούν στο Βατικανό, αυτό τα μετατρέπει σε σχέδια και στην συνέχεια καλεί το Ισλάμ να τα εφαρμόσει».

Προσέτι, ο άγιος Παίσιος τόνιζε: «Έρχονται δύσκολα χρόνια· θά έχουμε δοκιμασίες μεγάλες. Θά έχουν μεγάλο διωγμό οί Χριστιανοί. Καί βλέπεις, οί άνθρωποι ούτε καν καταλαβαίνουν οτι ζούμε στά σημεία τών καιρών, οτι

προχωρεί το σφράγισμα. Είναι σάν νά μή συμβαίνη τίποτε. Γι’ αυτό λέει ή Γραφή οτι θά πλανηθούν καί οί εκλεκτοί».

Για τους Σιωνιστές και τα περί του αντιχρίστου, ο άγιος Παϊσιος έλεγε επίσης: «Αυτοί θέλουν να κυβερνήσουν όλον τον κόσμο. Χρη­σιμοποιούν για νά πετύχουν τον σκοπό τους τήν μαγεία καί τον σατανισμό. Τήν σατανολατρία τήν βλέπουν σαν μια δύναμη πού θα τους βοηθήση στα σχέδια τους. Πάνε δηλαδή νά κυβερνήσουν τον κόσμο με σατανική δύναμη. Τον Θεό δεν Τόν βάζουν στον λογαριασμό τους. Θα ευλο­γηθούν όμως έτσι από τόν Θεό; Μέσα από αυτό ό Θεός θά βγάλη πολλά καλά».


Πάμε τώρα στη σημερινή Αμερική και στο νέο πρόεδρό της τον κ. Τζο Μπάιντεν. Όταν ο ίδιος ήταν αντιπρόεδρος των ΗΠΑ είχε αποκαλύψει σε εβραϊκό κανάλι ότι: «Ναι, είμαι Σιωνιστής». Και συμπλήρωσε ο ίδιος λέγοντας: «Δεν χρειάζεται να είσαι Εβραίος για να είσαι Σιωνιστής».

Σε άρθρο που έγραψε στην Wall Street Journal, στις 23 Απριλίου 1992, ο Τζο Μπάιντεν αποκαλύπτει από πότε είχε υποσχεθεί ο ίδιος αφοσίωση στη σιωνιστική πενταρχία του σκότους όσο και στα εωσφορικά σχέδια της Νέας Εποχής. Το εν λόγω άρθρο είχε τίτλο: «Πώς έμαθα να αγαπώ τη Νέα Τάξη Πραγμάτων».

Σε αυτό το άρθρο ο Μπάιντεν παρουσιάζει τις κύριες προσωπικές του σκέψεις που είναι σε μια και μόνον παράγραφο: Το να παραχωρήσει την εθνική κυριαρχία της Αμερικής στον Οργανισμό Ηνωμένων Εθνών και να δημιουργήσει μια παγκόσμια κυβέρνηση διαμέσου «της μετατροπής της Χάρτας των Ηνωμένων Εθνών».

Έγραφε προφητικά ο ίδιος το 1992: «Όταν καταλάβετε την επιθυμία των Ηνωμένων Εθνών για μια Νέα Παγκόσμια Τάξη, τότε θα κατανοήσετε γιατί μπορώ κάλλιστα να γίνω πρόεδρος». Και όντως έγινε πρόεδρος! Ο Μπάιντεν «εκλέχτηκε» για να υλοποιήσει το παμπάλαιο και πάγιο σχέδιο των Εβραίων Σιωνιστών που είναι με μια φράση: Η ίδρυση της παγκόσμιας κυβέρνησης κάτω από τον πολύ-διαφημισθέντα και ήδη αναμενόμενο να έρθει από τους ανά τον κόσμο ραβίνους Εβραίου Μεσσία. Ή, δηλαδή, για εμάς του Εβραίου αντιχρίστου.

Έγραφε επεξηγηματικά στο ίδιο άρθρο του ο Μπάιντεν για τους Αμερικανούς πολίτες: «Καταλαβαίνουν περαιτέρω ότι οι πολλές απειλές για την ασφάλεια, η εξάπλωση όπλων υψηλής τεχνολογίας, η υποβάθμιση του περιβάλλοντος, ο υπερπληθυσμός, η εμπορία ναρκωτικών, η μετανάστευση, απαιτούν παγκόσμιες λύσεις».

Σας καταθέτω λακωνικά ή σας «παραφράζω» το αθέατο σχέδιο των «τριών σταδίων» της σιωνιστικής μεγαλο-μαριονέτας Τζο Μπάιντεν και των αφεντικών του: Πρώτα βιολογικός πόλεμος (κορονοϊός, κλπ), μετά γεωλογικός-γεωφυσικός πόλεμος (Γέλοουστοουν, Ρήγμα Αγίου Ανδρέα Καλιφόρνια, κλπ) και, τέλος, πυρηνικός παγκόσμιος πόλεμος, που θα λήξει με την ολοκλήρωση του εν εξελίξει Γ’ ΠΠ.

Ναι: Ο Μπάιντεν-μαριονέτα προχωρά κανονικά, προγραμματισμένα και σταθερά να υλοποιεί το σκοτεινό σχέδιο των τυφλοπόντικων της Νέας Εποχής. Ενώ ο ίδιος εξωτερικά άλλα δείχνει ή φαίνεται δήθεν να ενδιαφέρετε ή τάχα να πραγματώνει και τάχατες να πετυχαίνει, εντούτοις, εσωτερικά, επί της ουσίας, κρυφίως, ανέκκλητα, αταλάντευτα και αθέατα ο ίδιος συνεχίζει να υλοποιεί κατά γράμμα το πάγιο πρόγραμμα των Εβραίων Σιωνιστών.

Καίριας σημασίας σε όλα αυτά που διαμείβονται στις μέρες μας είναι η ειδική σχέση και η δήθεν σε βάθος μέγα-διαβούλευση με το επίσης σιωνο-κρατούμενο και εβραιο-ελεγχόμενο Ιράν. Κράτος παίκτη-παρία και ήδη προγραμματισμένο πολεμικό πυροκροτητή, μαζί με την γείτονα Τουρκία, για όλα αυτά που σχεδιάστηκαν από τους ανά την υφήλιο υπηρέτες των κοσμοκρατόρων Ρόθστσιλντ όσο και των ανά την οικουμένη συνεργατών, μίσθαρνων, πιονιών και υπηρετών τους.

Ο κόσμος ολόκληρος θα πάρει γενική φωτιά όταν οι ΗΠΑ/ Ισραήλ κτυπήσουν το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν. Αυτό είναι το σημείο καμπής των περεταίρω εξελίξεων. Δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι το Τελ Αβίβ αποφάσισε να προχωρήσει για πρώτη φορά σε μια «ριψοκίνδυνη» πολεμική κίνηση, καθώς έστειλε υποβρύχιό του στον Περσικό Κόλπο πριν από λίγες εβδομάδες.

Το Ιράν ανταπάντησε-προειδοποίησε: Να μην επιχειρήσει κανείς να παραβιάσει «τις κόκκινες γραμμές» της ασφάλειάς μας στον Κόλπο. Οι σχέσεις των δύο χωρών, έπειτα από την δολοφονία του στρατηγού Σουλεϊμανί όσο επίσης και του Ιρανού πυρηνικού επιστήμονα, βρίσκονται προσχεδιασμένα σε τεντωμένο σχοινί. Το σιωνιστικό σχέδιο προχωρά κανονικότατα.

Η πολιτική πλατφόρμα του Μπάιντεν, «Η Αμερική επιστρέφει», βρίσκεται στον αντίποδα του δόγματος Τραμπ «Πρώτα η Αμερική». Το δόγμα Μπάιντεν: «Η Αμερική είναι έτοιμη να διευθύνει τον κόσμο, και όχι να απομονωθεί από αυτόν, έτοιμη να αντιμετωπίσει τους εχθρούς της». Ήδη ο Α.Μπλίνκεν, η επιλογή του Μπάιντεν για το Στέιτ Ντιπάρτμεντ, ξεκαθάρισε ότι η κυβέρνηση Μπάιντεν θα διατηρήσει την αμερικανική πρεσβεία στην Ιερουσαλήμ και ότι δεν προβλέπει να επιστρέψουν οι ΗΠΑ στο προσεχές μέλλον στη διεθνή συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν.

Ο νέος πρόεδρος των ΗΠΑ ήδη υπέγραψε τα πρώτα εκτελεστικά διατάγματα όπως:

1. Την άμεση άρση των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων που είχαν επιβληθεί σε 13 χώρες με κατά πλειονότητα μουσουλμανικό πληθυσμό. 2.Τον τερματισμό της οικοδόμησης τείχους στα σύνορα με το Μεξικό. 3. Την άρση της απαγόρευσης να συμπεριλαμβάνονται οι παράτυποι μετανάστες στις απογραφές πληθυσμού με τις οποίες ορίζονται οι εκλογικές περιφέρειες. 4. Την επιστροφή των ΗΠΑ στη Συμφωνία του Παρισιού για την κλιματική αλλαγή. 5. Την κατάργηση της απαγόρευσης Τραμπ για την κατάταξη διεμφυλικών ατόμων στον αμερικανικό στρατό. Κλπ.

Εάν το έτος 2020 ήταν όντως μια πολύ σκληρή και κακή χρονιά για όλο τον κόσμο, το 2021 θα είναι μια εκρηκτική χρονιά. Οι περισσότεροι άνθρωποι στον κόσμο αισθάνονται μέσα τους μια βαθιά και ανεξήγητη φοβία. Έναν κρυφό τρόμο. Ότι κάτι το γιγαντιαίο και φρικτό πλησιάζει. Το παραφράζω: Ότι σιωνιστές Εβραίοι, παιδόφιλοι, σατανιστές, παγανιστές και αντίχριστοι έχουν βάλει το τελικό τους σχέδιο σε εφαρμογή τόσο για την δραστικότατη μείωση του πληθυσμού της γης όσο ομοίως και την ίδρυση μιας παγκόσμιας δικτατορίας από σφραγισμένα ή τσιπαρισμένα πρόβατα-ανθρώπους.

 
Τέλος, δεν είναι καθόλου τυχαίο ότι όλοι οι υψηλόβαθμοι διορισθέντες από τον Σιωνιστή Τζο Μπάιντεν είναι και αυτοί, επίσης, Εβραίοι Σιωνιστές! Διαβάστε, για παράδειγμα:

Α.Μπλίνκεν, Υπουργός Εξωτερικών, David Cohen, Αν. Διευθυντής της CIA, Merrick Garland, Γενικός Εισαγγελέας, Avril Haines, Διευθυντής της National Intelligence, Ronald Klain, Επικεφαλής Λευκού Οίκου, Rachel Levine, αν. υπουργός υγείας, Alejandro Mayorkas, Διευθυντής Εσωτερικής Ασφάλειας, Wendy Sherman, Αν. υπουργός Εξωτερικών, Janet Yellen, Υπουργός Οικονομικών, κλπ. Εσείς βγάλτε τα όποια δικά σας συμπεράσματα. Του λόγου μου θα γράψω μόνον το εξής: Φτάσαμε στην τρομακτική χρονιά!.




ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ

Συγγραφέας, Καθηγητής-Διεθνολόγος

Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου