Τετάρτη 16 Σεπτεμβρίου 2020

Μάσκα, παγουρίνο & φρέντο καπουτσίνο …

Θαρρείς πως ότι συμβαίνει είναι λογικό ; Τι πραγματικά είναι λογικό και πιο το παράλογο ; Αν η εικόνα που βλέπεις, η όλη κατάσταση σε ευχαριστεί τότε πως έχεις άποψη ;

Το παράλογο γίνεται λογικό με μια μάσκα, σε ένα φίμωτρο και μετά κατηγορείς τον Μένγκελε για εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας, η διαφορά του με τους λοιμοξιολόγους του σήμερα, τους καναλοπρόβλητους ; https://el.wikipedia.org/wiki/%CE%93%CE%B9%CF%8C%CE%B6%CE%B5%CF%86_%CE%9C%CE%AD%CE%BD%CE%B3%CE%BA%CE%B5%CE%BB%CE%B5

Η άλλη άποψη ; οι
επιστήμονες της άλλης πλευράς αυτοί οι ψεκασμένοι που ισχυρίζονται οι έχοντες την εξουσία ;
Το εμφυλιακό κλίμα και ο διχασμός για άλλη μια φορά πέτυχε το σκοπό του τόσο στην Ελλάδα όσο και στον υπόλοιπο κόσμο ο άνοος αμνός θα κατηγορήσει, θα καταδώσει, θα σκοτώσει τον γείτονα γιατί πολύ απλά η προπαγάνδα, η μαζική εξαπάτηση, ο φόβος φώλιασαν στο προγραμματισμένο μυαλουδάκι του μελλοθάνατου.

Μόλις χτες τα παιδάκια του δημοτικού αντάλλαζαν μάσκες, πάρε μπάτμαν, δώσε μου σούπερμαν … όπως τότε στα παιδικά μου χρόνια ο έχων ανεμοβλογιά πέρναγε από όλα τα σπίτια και πάει λέγοντας.
Πολιτισμός της χέστρας, έτσι δεν την ονομάζει ο Stranger ; Ψέματα ; Και αν είναι ψέμα σε τι στράφηκες στην καραντίνα ; Στο κωλόχαρτο … ακόμα δεν το κατάλαβες έτσι ;
Ζεις για να αφοδεύεις, ζεις για τα επιδόματα, ζεις απλά και μόνο για να ικανοποιήσεις το γ@μημένο εγωισμό σου με την καταστροφή του γείτονα.
Για άλλη μια φορά η ιστορία σε κομβικό σημείο και όχι καμία αλλαγή δεν ήρθε από τους χορτάτους, τους βολεμένους, τους πολλούς.

Εκείνη η αλλαγή που σε μια ΚΥΑ, σε μια ΠΝΠ έκανε την φαινομενική δημοκρατία σε λοιμοξιογενή δικτατορία.
Η άλλη αλλαγή που ακόμα δεν αντιδρά στη δράση που γίνεται εις βάρος της από το 2009 είναι αυτοί που δεν έχουν να χάσουν τίποτα, που τους στέρησες το δικαίωμα στο όνειρο, το δικαίωμα στο μέλλον.

Όλα είναι μπροστά, το γεγονός που θα συμβεί στις 3 το μεσημέρι είναι μέλλον, το τώρα μας όσο πιο κακοποιημένο γίνεται και οι χορτασμένοι, οι δήθεν ηθικοί, οι διαχρονικοί σωτήρες κουνούν επιτακτικά το δάχτυλο.
Τι λες ενφια για τη ζωή ; Φόρο για την επιβίωση ; Πρόστιμο για τη μάσκα ; Φόβο γιατί ; Δεν ξέρεις ότι θα πεθάνεις ; Ποτέ ; Μόνο όταν το κεράκι σου φτάσει στο τέλος, μόνο όταν ο κύκλος ζωής σου ολοκληρωθεί …
Τρεις γενιές πλέον ολοκληρωτικά κατεστραμμένες σε ένα παιχνίδι στημένο, ξεπουλημένο, προγραμματισμένο κοιτά τουλάχιστον να αποκτήσεις πλήρη νομή και κατοχή στο δικαίωμα του θανάτου σου, τουλάχιστον αν σου έχει μείνει αξιοπρέπεια όταν θα τον κοιτάξεις κατάματα να έχει τίμια και καθαρή επιλογή.



Το μετά περνά στο δημιουργό σου, το ταμείο δεν έμαθε κανείς πως έκλεισε και ακόμα για όλα αυτά που γίνονται δεν έχει μιλήσει.
Συνεχίζουμε λοιπόν απολαμβάνουμε το τρελό νερό σε παγουρίνο κατοχής, φοράμε τη μάσκα σκουφάκι για το νερό της Άρνης και ελπίζουμε ότι ο μάστορας που πήρε τα μέτρα για τις μάσκες μην μετατεθεί στη μέτρηση των τετραγωνικών του ενφια.
https://www.tilestwra.com/tis-arnis-to-nero-to-chorio-stin-andro-pou-opios-epine-to-nero-tou-xechnouse-aftous-pou-agapouse/

Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου