Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Η επέλαση των ιπτάμενων δίσκων, το 1947…

Η επιστημονική ομάδα του Αστεροσκοπείου Ντελσάντο, κοντά στο Σαντιάγο της Χιλής, ανακοίνωσε ότι επισήμανε την παρουσία στον ουρανό ενός παράδοξου ιπτάμενου αντικειμένου τη 19η Μαΐου του 1947.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση αυτή, το Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενο Αντικείμενο κινούνταν στο στερέωμα, εκπέμποντας κατά διαστήματα λευκό καπνό, ενώ διέσχιζε τον ουρανό με
ασύλληπτη ταχύτητα.
Επίσης, ιπτάμενοι δίσκοι εθεάθησαν και πάνω από την πόλη Γκραντ Φολς, στο νησί Νέα Γη του Καναδά. Συγκεκριμένα, τέσσερα μεγάλα ωχροκίτρινα αντικείμενα ομοίου μεγέθους και σχήματος έγιναν ορατά από πολλούς αυτόπτες μάρτυρες το απόγευμα της 10ης Ιουλίου του 1947.
Την ίδια χρονική περίοδο εμφανίστηκαν ιπτάμενοι δίσκοι και στην Ιαπωνία. Τηλεγράφημα από το Τόκιο ανέφερε ότι ένας λαμπρός δίσκος έκανε την εμφάνισή του πάνω από τον Κόλπο της Καγκοσίμα. Ο δίσκος βρισκόταν σε ύψος 900 μέτρων περίπου και κινούνταν προς τα βορειοανατολικά.



Επιπλέον, στις 11 Ιουλίου, τηλεγραφήματα από την Ιταλία ανέφεραν ότι μυστηριώδη αντικείμενα διέσχισαν τον ουρανό του Μιλάνου, ενώ πλήθος κόσμου τα παρακολουθούσε εκστατικά. Παρόμοιες αναφορές καταγράφηκαν και στην περιοχή της λίμνης Κόμο.

Η επέλαση των ιπτάμενων δίσκων
το 1947 είχε επιτείνει την παγκόσμια ανησυχία, καθώς μυστηριώδεις πτητικές μηχανές επέμεναν να εμφανίζονται σε κάθε πιθανή και απίθανη γωνιά του πλανήτη.

Η είδηση δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα “ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ”, στις 12/07/1947…
ΠΗΓΗ
Από το periergaa

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου