Τετάρτη 26 Φεβρουαρίου 2020

Οι μυστικές σεληνιακές αναλαμπές που έχουν εμφανιστεί στην επιφάνεια του φεγγαριού εδώ και δεκαετίες !!!

Μια ακόμη σημαντική ανακάλυψη στον τομέα των ΑΤΙΑ αποτελούν οι μυστικές σεληνιακές αναλαμπές που έχουν εμφανιστεί στην επιφάνεια του φεγγαριού εδώ και δεκαετίες, αλλά οι αστρονόμοι και οι αστροναύτες δεν έχουν βρει ακόμη την αιτία. 
Προηγούμενες εξηγήσεις για τις μικρές ακτίνες αποδίδονται σε μετεωρίτες, δονήσεις του φεγγαριού, ενώ ακόμη
αποδίδονται και στα ΑΤΙΑ. Όμως, ένα νέο τηλεσκόπιο που κατασκευάστηκε στην Ισπανία αποτελεί την προσδοκία και την ελπίδα των επιστημόνων προκειμένου να εξερευνηθεί το βάθος τέτοιων ανεξήγητων φαινομένων. Τα φαινόμενα αυτά ονομάζονται “σεληνιακά παροδικά φαινόμενα” και είναι φώτα τα οποία μπορούν να εμφανιστούν σαν αναλαμπές που είναι είτε φευγαλέες, είτε έχουν μακρά διάρκεια.
Ακόμη, οι αστροναύτες του Apollo της NASA ανέφεραν ότι έχουν παρατηρήσει παράξενα φώτα τα οποία περιστρέφονταν γύρω από το φεγγάρι, ανέφερε ο Cnet. 
Επίσης, ο Μάικλ Κόλινς είπε στον έλεγχο της αποστολής της NASA ότι: "Υπάρχει μια περιοχή που φωτίζεται πολύ περισσότερο από την γύρω περιοχή. Απλά έχει ή φαίνεται να έχει, μια μικρή ποσότητα φθορισμού σε αυτό. Ένας κρατήρας μπορεί να γίνει ορατός και η περιοχή γύρω από τον κρατήρα είναι αρκετά φωτεινή."

 

Παράλληλα, πρέπει να σημειωθεί ότι τμήματα της επιφάνειας του φεγγαριού έχουν επίσης γίνει πιο σκούρα γι’ άγνωστους λόγους. 
Όσον αφορά το τηλεσκόπιο, αυτό μπορεί να καταγράφει τις αναλαμπές και μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες και βίντεο, χρησιμοποιώντας δύο κάμερες. Στη συνέχεια, τα καταγεγραμμένα στοιχεία θα συγκριθούν με τα ήδη υπάρχοντα αποτελέσματα του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος.

Για τον ΕΟΕ: Άννα Παυλίδου (Anna Pavlidou)
Επικοινωνείτε στο: apavlidou@eoeresearch.org

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου