Πέμπτη 24 Μαρτίου 2022

E.K : Προετοιμάζουν την κοινή γνώμη για αιφνιδιαστική επίθεση του ΝΑΤΟ σε Ρωσία με πυρηνικά όπλα;

 γράφει ο Ε.Κ

Η προπαγάνδα των ΜΜΕ για στήριξη στην πληττόμενη Ουκρανία ξεπερνάει κάθε προηγούμενη,ακόμη και αυτή την προπαγάνδα υπέρ των covid-εμβολίων!Είναι γεγονός ότι κάτι παρόμοιο δεν το έχουμε ξαναζήσει στη  σύγχρονη παγκόσμια ιστορία παρα μόνο ίσως κατα την περίοδο της Χιτλερικής Γερμανίας.Φυσικά αυτό δεν είναι φαινόμενο που παρατηρείται μόνο στην χώρα μας αλλά συμβαίνει σε παγκόσμια κλίμακα(εκτός απο ορισμένες

χώρες της ανατολής).Όλοι μας καταλαβαίνουμε το δράμα των κατοίκων της Ουκρανίας,ανεξάρτητα απο το ”δίκαιο” η ”άδικο” της στρατιωτικής επέμβασης απο την Ρωσία. Όμως απο το ”κατανοώ” μέχρι το ”δέχομαι πλύση εγκεφάλου” υπάρχει τεράστια απόσταση..

Αυτό μας κάνει να πιστεύουμε ότι κατα πάσα πιθανότητα κάτι μεγάλο πρόκειται να συμβεί. Γιατι δεν δικαιολογείται αυτή η προπαγάνδα αλλιώς.Ο Πούτιν θα σταματήσει μόνο όταν εκπληρώσει τους στόχους του και αυτό η Δύση το γνωρίζει καλά. Γιατί λοιπόν τόση ”πρεμούρα” για τον πόλεμο στην Ουκρανία; Μήπως επίκειται επίθεση του ΝΑΤΟ με χρήση *τακτικών πυρηνικών όπλων ; Έφτασε η στιγμή για  great reset μέσω μιας ελεγχόμενης(όσο ελεγχόμενη μπορεί να είναι) παγκόσμιας πυρηνικής σύρραξης για αυτό η τόσο ένθερμη προετοιμασία της κοινής γνώμης;


ΥΓ1: Αυτή την στιγμή θα γινόταν αποδεκτή απο την παγκόσμια κοινότητα μια αιφνιδιαστική επίθεση του ΝΑΤΟ απέναντι στην Ρωσία με τακτικά πυρηνικά;(η κοινή γνώμη έχει προετοιμαστεί κατάλληλα)

ΥΓ2 : Μοιάζει λογική η σειρά : ”ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑΤΟ ΜΕ ΣΥΜΒΑΤΙΚΆ ΟΠΛΑ – ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ;”ή περισσότερο λογική η ”ΑΙΦΝΙΔΙΑ ΕΠΙΘΕΣΗ ΝΑΤΟ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΩΣΙΑΣ(ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ);”

*Ως τακτικά πυρηνικά όπλα ορίζονται συνήθως αυτά που έχουν ισχύ κάτω των 5 κιλοτόνων (η βόμβα της Χιροσίμα ήταν ισχύος 15 κιλοτόνων), ενώ αποστολή τους είναι η χρήση στο πεδίο της μάχης εναντίον στρατιωτικών σχηματισμών του αντιπάλου. Τα τακτικά πυρηνικά όπλα φέρονται κυρίως σε βλήματα όλμων μεγάλου διαμετρήματος, οβίδες πυροβολικού, βόμβες βαρύτητας και ναυτικές τορπίλες.

newspull

Από το triklopodia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου