Πέμπτη 2 Δεκεμβρίου 2021

Αλλόκοτο βίντεο δείχνει “φάντασμα” να ρίχνει μπίρα σε “στοιχειωμένη” πάμπ

Το προσωπικό στην παμπ Blue House στο Σάντερλαντ της Βρετανίας ανέβασε στα social media ένα βίντεο με ένα «φάντασμα» να χύνει τη μπίρα ενός πελάτη, αφήνοντας εργαζόμενους και πελάτες έντρομους με το αλλόκοτο περιστατικό.

Η συγκεκριμένη παμπ έχει ιστορία 167 ετών και οι φήμες λένε ότι είναι στοιχειωμένη.

Τώρα, η ιδιοκτήτριά της, Ντάρλα Άντερσον, είναι σίγουρη ότι το συγκεκριμένο βίντεο με

τη μπίρα στη μπάρα να πέφτει από μόνη της αποτελεί απόδειξη ότι υπάρχουν φαντάσματα στο μαγαζί.

Όπως φαίνεται στο κλιπάκι, ένας πελάτης καθόταν στο μπαρ, όταν ένα μεγάλο ποτήρι μπίρα χύνεται από μόνο του, χωρίς να βρίσκεται κανείς κοντά του για να το πειράξει.Όπως λέει η Ντάρλα, το ποτήρι έμοιαζε λες και το έσπρωξε κάποιος και έπεσε.

Μάλιστα, η γυναίκα αναφέρει ότι την προηγούμενη μέρα το μαγαζί είχε επισκεφτεί κάποιος πνευματιστής, με το μέντιουμ να ισχυρίζεται ότι είχε νιώσει μια απόκοσμη οντότητα μέσα στην παμπ. «Θυμάμαι ότι απλά κοιτούσα το ποτήρι και η μπίρα απλά έπεσε. Ήταν μόνο τρεις τέσσερις από εμάς στην παμπ εκείνη την ώρα, οπότε δεν υπήρχε περίπτωση κάποιος άλλος να την έριξε» λέει η ιδιοκτήτρια του μαγαζιού, μιλώντας στην εφημερίδα SunderlandEcho.«Απλά, δεν μπορώ να βρω καμία λογική εξήγηση τι συνέβη και κανείς από τους πελάτες μας δεν μπορεί να το πιστέψει» συνέχισε η γυναίκα.

 

Η Ντάρλα, τότε, αποφάσισε να ελέγξει το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας για να καταλάβει τι συνέβη, κάτι που της έδειξε ότι η μπίρα είχε πέσει εντελώς από μόνη της.«Το ανέβασα στο Facebook και μόλις είδε το βίντεο η προηγούμενη ιδιοκτήτρια της παμπ, μου είπε ότι το μαγαζί ήταν πάντα στοιχειωμένο. Άδεια ποτήρια έπεφταν από τη μπάρα, αλλά ποτέ δεν είχε κάμερες ασφαλείας για να μπορέσει να το καταγράψει» λέει η Ντάρλα.Εσείς, τι λέτε;

Δείτε το βίντεο:

                     
(sputniknews. gr / photo: video screenshot)

Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου