Παρασκευή 24 Σεπτεμβρίου 2021

Οι αχρείοι για να πετύχουν τον σκοπό τους, έχουν τρελάνει όλο τον κόσμο.

Γράφει ο Σπύρος Καμπιώτης, Παν/κος, πειραματικός ερευνητής

Υποσυνείδητα του έχουν "ριζώσει"/περάσει/φυτεύσει με την καθημερινή προπαγανδομπουγάδα εγκεφάλου που υφίσταται, πως δεν υπάρχει τίποτα άλλο στον κόσμο πια απ΄το οποίο μπορούν να κινδυνεύουν παρά και μόνον απ΄ τον "επικίνδυνο" σκαντζοχοιροειδή εξολοθρευτή. 

Αν κάποιος αρρωστήσει ή γριπιαστεί, ή τρέξει η μύτη του ή βήξει, αν πονέσει ο λαιμός του ή αν ανεβάσει δέκατα ή πυρετό, αν ...αν ...αν, τότε

αυτός ο άνθρωπος αυτόματα, (είτε στηρίζει το γνωστό αφήγημα είτε είναι απέναντι από αυτό,  μεταβαίνει/περνάει -(οι περισσότεροι τουλάχιστον) σε φοβικά και αγχωτικά σύνδρομα, σε επίπεδα πανικού, μέχρι ακόμα και σε κατάσταση απόγνωσης. 

Άμα δε ο γιατρός, τους βεβαιώσει πως είναι και θετικοί, τότε ...βράστα Χαράλαμπε. 

Οι περισσότεροι "οπτικοποιούν" μέχρι και την κηδεία τους, αφού περάσουν βεβαίως και από μία φαντασιακά "υπέροχη" διασωλήνωση. 

Μιλάμε πια για παρανοϊκές καταστάσεις.


Μήπως νομίζετε πως τα πράγματα είναι έτσι απλά? Λοιπόν ΟΧΙ σας πληροφορώ πως τα πράγματα είναι άκρως σοβαρά.

Η ζημιά που έχει προκληθεί είναι τεραστίων διαστάσεων, ...ανυπολόγιστη. 

Πλέον οι περισσότεροι άνθρωποι στην οικουμένη, αλλά και στον τόπο μας βεβαίως, είναι ΑΡΡΩΣΤΟΙ. 

Είναι άρρωστοι τόσο σωματικά, όσο και ψυχικά και πνευματικά. 

Και δυστυχώς αυτό θα συνεχιστεί, με απρόβλεπτες και τραγικές καταστάσεις. 

Και αυτό συμβαίνει διότι αυτά τα στοιχεία (ψυχοσωματικά κ πνευματικά) είναι αλληλένδετα/συνδεδεμένα και αλληλεπιδρούν. (Κάποια στιγμή θα σας γράψω για αυτό το θέμα, από εργαστηριακά πειράματα και με βαριά επιστημονική βιβλιογραφία).


Ας επανέλθουμε όμως στο προκείμενο. Σήμερα μίλησα με ένα δικό μου άνθρωπο (όνομα δεν θα αναφέρω), που γνωρίζω την οικογένειά του και αυτόν απ΄όταν ήταν μικρό παιδί ακόμα. Ο άνθρωπος αυτός είναι παντρεμένος και έχει και μωρό παιδί. Είναι ΑΝΕΜΒΟ και αυτός και η γυναίκα του και το παιδί του και ο πατέρας του, ο οποίος σημειωτέο έχει ένα σκασμό υποκείμενα. Η μητέρα του λόγω το ότι εργάζεται σε υπηρεσία με παιδιά, την ανάγκασαν να εμβολιαστεί διαφορετικά θα την απέλυαν.

Ο άνθρωπος αυτός λοιπόν τις τελευταίες μέρες ανέβασε πυρετό (σε αυτό το σημείο να πούμε πως όλη μέρα εργάζεται σκληρά, ιδρώνει και είναι συνεχώς σε ρεύματα με αέρα). Πήγε στον γιατρό. Τι νομίζετε ότι του είπε πως έχει? Ε! δεν χρειάζεται και πολύ σκέψη έτσι? Το γνωστό.

Ξέρετε τι μου είπε το παλικάρι? 

"Κύριε Σπύρο, κάθε μέρα δεν μου έβγαινε από το μυαλό, πως θα πεθάνω".

Ευτυχώς μετά από 4-5 μέρες, ούτε πέθανε, ούτε τίποτα. Ο πυρετός έπεσε, ο άνθρωπος είναι καλά και πολύ σύντομα θα είναι και στην δουλεία του. 


Όμως το θέμα δεν είναι ότι είναι καλά. Το θέμα είναι πως, μέχρι την στιγμή που του ανακοινώθηκε μεγαλοπρεπώς πως είναι Θετικός στον "εξολοθρευτή", ο άνθρωπος κοιμόταν με την γυναίκα του, έτρωγαν από το ίδιο πιάτο, έπιναν από το ίδιο ποτήρι, το παιδί του το είχε αγκαλιά, δούλευε καθημερινά με τον πατέρα του ο ένας δίπλα στον άλλο και ερχόντουσαν σε συνεχή επαφή, με γέλια, με φωνές, με πράγματα που έπιαναν και οι δύο, με ...

Λοιπόν. Ούτε η γυναίκα του κόλλησε, ούτε το παιδί του κόλλησε, ούτε ο πατέρας του κόλλησε, ούτε άλλοι άνθρωποι γνωστοί που ήρθαν σε επαφή κόλλησαν. Ένας άνθρωπος μόνο κόλλησε. Ποιος ήταν αυτός? Βρείτε τον. 


ΥΣ. Επειδή το πιθανότερο ο άνθρωπος αυτός θα διαβάσει το παρόν, να με συγχωρέσει (έστω και αν δεν αναφέρω το όνομά του), διότι θεωρώ πως ο κόσμος πρέπει να πληροφορείται, για να μη πέφτει στην παγίδα του φόβου και της προπαγάνδας, που σκοπό έχει να τους καταστήσει ΟΛΟΥΣ φοβισμένους και ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ.

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου