Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Αυτός είναι ο πιο κουλ ουρακοτάγκος στον κόσμο – Βίντεο

 Αναμφισβήτητα πρόκειται για τον πιο κουλ ουρακοτάγκο στον κόσμο.

Αυτή είναι η ξεκαρδιστική στιγμή που ένας ουρακοτάγκος στο Μπογκόρ της Ινδονησίας αποδεικνύει πως είναι πιο κουλ απ’ όσο θα μπορέσουμε να είμαστε εμείς οι άνθρωποι σε όλη μας τη ζωή. Το υπέροχα χαλαρό άγριο ζώο φοράει ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου που έπεσαν από το κεφάλι μιας τουρίστριας στο καταφύγιο σαφάρι Taman Safari στην

Ινδονησία.

“Έσκυψα για να δω μερικούς ουρακοτάγκους στο κάτω μέρος του καταφυγίου, όταν τα γυαλιά ηλίου έπεσαν από το κεφάλι μου. Έπειτα από μερικά λεπτά, ένας από τους ουρακοτάγκους ήρθε, τα σήκωσε και τα φόρεσε. Τα υπόλοιπα τα έχει καταγράψει όλα η κάμερα” σχολίασε η Λολίτα Τέτσου, μιλώντας στο πρακτορείο Newsflare.

Το βίντεο με τον πιο κουλ ουρακοτάγκο στον κόσμο ανέβηκε στον λογαριασμό της Λολίτα στο δημοφιλές μέσο κοινωνικής δικτύωσης Tik Tok και πολύ γρήγορα έγινε viral. Σύντομα, το ξεκαρδιστικό βιντεάκι συγκέντρωσε περισσότερα από 7,7 εκατ. views, με τους χρήστες να αναφέρουν ότι ξεκαρδίστηκαν με τον αστείο θέαμα και να παραδέχονται ότι θα ήθελαν κι αυτοί να φαίνονται τόσο άνετοι όσο αυτός ο ουρακοτάγκος.

 

Δείτε το βίντεο:

                     

Πηγή: sputniknews / photo video screenshot
Από το el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου