Παρασκευή 6 Αυγούστου 2021

ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΤΟΥ 2020 ΠΟΥ ΠΡΟΕΒΛΕΠΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΩΡΑ

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

Πρόσφατα είχε γνωστοποιηθεί ότι η κυβέρνηση Biden δεν αποκλείει νέα κλεισίματα των σχολείων στις Ηνωμένες Πολιτείες. Αυτό θα σήμαινε ότι όλα θα ξεκινούσαν ξανά. Ένας Καναδός κύριος όμως από πέρυσι υποψιαζόταν, τι θα μας συμβεί. «Δεν χρειάζεστε ένα επιστόμιο, ο φωνητικός σωλήνας είναι υπάκουος. Στη συνέχεια, λένε ότι θα πρέπει να εμβολιαστείτε και επειδή γνωρίζουν ότι

πρόθυμα κάνετε αυτά που σας λένε, ελπίζουν  ότι όλοι θα υπακούσουν «, είπε.

«Τότε σας λένε: Λυπούμαστε, το εμβόλιο δεν είναι τόσο αποτελεσματικό όσο νομίζαμε,» Και τώρα πρέπει ακόμα να φοράτε μάσκα  στο στόμα τους «, συνέχισε. «…Και τι έγινε; Υπάρχουν εξίσου πολλοί άνθρωποι που πέθαναν, όλα παρέμειναν τα ίδια και τώρα πηγαίνετε σε  κλειδώματα μέχρι τον Ιούλιο [2021] και όλα ξεκινούν από την αρχή. Τον Ιούλιο, τον Αύγουστο και τον Σεπτέμβριο θα αφαιρέσουν τα lockdown, και στη συνέχεια θα τα εφαρμόσουν ξανά.

«Για τους ηλίθιους που δεν έχουν καταλάβει ακόμα: Αυτός είναι ένας αιώνιος κύκλος από τον οποίο ποτέ δεν βγαίνετε ξανά που σας παίρνουν μόνιμα  τα δικαιώματά σας και τις ελευθερίες σας για κλείνουν τις  επιχειρήσεις σας εξαφανίζουν τα χρήματά σας μακριά.» «Γιατί;  Έτσι εξαρτάστε από την κυβέρνηση. Γιατί; Εάν είστε ανεξάρτητοι, η κυβέρνηση λειτουργεί για εσάς, όπως προβλέπεται.

 

Εάν από την άποψη του εισοδήματός σας, εξαρτάται το εισόδημά σας από το κράτος, το κράτος επικρατεί σε εσάς. Αντί για μια μεσαία τάξη, θα έχουμε μια κυβέρνηση – την άνω τάξη – και όσοι εξαρτώνται από την κυβέρνηση. Με άλλα λόγια, θα έχουμε μια κλάση σκλάβων, και αυτό προσπαθούν να κάνουν. Τόσο απλό.»

https://twitter.com/NEWS_MAKER/status/1420451060565557260?ref_src=twsrc%5Etfw

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ

nikosxeiladakis.gr

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου