Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2020

Κοίτα κάτι συμπτώσεις !

Παιδική ταινία κινουμένων σχεδίων του 2016 "Hedgehogs", που έγινε γνωστή και ως "Spiny Life", σύμφωνα με το σενάριο, θα έλεγε κανείς ότι αποτέλεσε 3-3,5 χρόνια πριν μία κινηματογραφική προσομείωση της πανδημίας του κορωναϊού! Προχωρώντας και σε "αναπόφευκτες" εξελίξεις που ακόμη δεν έχουν συμβεί στην ψυχοπλακωτική "πραγματικότητα" που βιώνει ο πλανήτης.
Επικίνδυνος ιός λοιπόν που
ξεκινάει από την Ασία και διασπείρεται σε όλο τον κόσμο.
-Άραγε αναφέρεται κάτι και για τους χειρισμούς του ΠΟΫ ? Ο οποίος φρόντισε να ασκήσει πιέσεις κατά των ταξιδιωτικών απαγορεύσεων από την Κίνα προς τον υπόλοιπο κόσμο, στις αρχές της επιδημίας, ενώ ο ιός θα μπορούσε να έχει μείνει στην Κίνα. -
Και ο προκαλούμενος μαζικός πανικός οδηγεί σε απολυμάνσεις από συνεργεία με ειδικές στολές κι εξοπλισμό, γενική χρήση μασκών, αλλά και...υποχρεωτικούς εμβολιασμούς κι εμφύτευση τσιπ στο σώμα των ανθρώπων για επιστροφή στην πολυπόθητη "κανονικότητα".
Πολύ παράξενες συμπτώσεις.



Μην ξεχνάμε ότι το κοινό στο οποίο απευθύνεται η ταινία είναι τα παιδιά. Οπότε και η ψυχοσύνθεσή τους, το ασυνείδητό τους και τα αντανακλαστικά τους με "διδακτικό στόχο" τη μετατροπή τους σε εξαρτημένα, μέσω αυτής της ιδιότυπης διαδικασίας.. εκπαίδευσης.
                     

antidras
Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου