Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Πως η 11η Σεπτεμβρίου έγινε η πιο σημαντική ημέρα των σιωνιστών ιλουμινάτι

Γράφει ο Χρήστος Μαντζιάρης

11 Σεπτεμβρίου. Η ημέρα αυτή είναι η πιο σημαντική ημέρα του έτους για τους ιλουμινάτι που συνήθως εορτάζεται με πολλούς ή σημαντικούς θανάτους. Πως όμως καθιερώθηκε αυτή η ημέρα ως ημέρα συμφορών; Συμφορών για μας, αλλά θυσιών για τους σιωνιστές. Γιατί έχουν γίνει τόσα και τόσο σημαντικά αιματηρά γεγονότα την ημέρα αυτή που σημάδεψαν την
Ιστορία της ανθρωπότητος για δεκαετίες μετέπειτα; Υπάρχει εξήγηση και θα την δούμε εδώ.
Η 11η Σεπτεμβρίου είναι τόσο πού σημαντική για τους ιλουμινάτι που δεν την σπαταλούν για μικροκαταστάσεις. Αυτό είναι βασική αρχή τους. Την χρησιμοποιούν για γεγονότα τα οποία όχι μόνο σημαδεύουν τον πλανήτη για πολλά χρόνια, αλλά και αλλάζουν την ροή της ζωής στην Γη, όπως ακριβώς έγινε και με το γκρέμισμα των διδύμων πύργων στις 11 Σεπτεμβρίου 2001. Με το γκρέμισμα των πύργων και συνεπώς με πρόσχημα την τρομοκρατία, απέκτησαν δικαιώματα σε όλον τον κόσμο διεθνείς οργανισμοί και κυβερνήσεις. Οι κυβερνήσεις, που οι πλείστες είναι «διορισμένες μέσω εκλογών», αύξησαν την επιβολή τους στις μάζες περιορίζοντας δραστικά τις ελευθερίες τους.

Από την άλλη, οι αδρανείς και απονήρευτες μάζες προτίμησαν χαζοχαρούμενα να χάσουν μέρος των ελευθεριών τους, νομίζοντας ότι θα τους παρέχεται ασφάλεια. Μα είναι δυνατόν ποτέ να είναι ασφαλείς οι άνθρωποι, και την ασφάλειά τους να τους την παρέχουν αυτοί οι οποίοι θέλουν να τους πάρουν μέχρι και την ψυχή τους; Ο Ρόναλντ Ρήγκαν για να τονίσει την υπουλότητα και την ανηθικότητα της πολιτικής είχε πει ότι: «Λένε ότι η πολιτική είναι το δεύτερο αρχαιότερο επάγγελμα του κόσμου. Έχω την διαπίστωση ότι έχει καταπληκτική ομοιότητα με το πρώτο».

Πριν δούμε πως επέλεξαν αυτήν την ημερομηνία οι ιλουμινάτι, θα δούμε κάποια από τα πιο σημαντικά γεγονότα συνέβησαν στον κόσμο αυτήν την ημερομηνία ώστε να γίνει κατανοητό από τους αναγνώστας η σπουδαιότης αυτής της γιορτής αίματος για τους παγκοσμίους εξουσιαστάς. Είναι γιορτή αίματος διότι, όπως λένε οι παγκόσμιοι Ιουδαίοι, «ο Σατανάς είναι λάγνος για δολοφονίες», οπότε, μόνο άσχημα συμβάντα γίνονται τέτοια ημέρα επειδή θέλουν να καλοπιάσουν τον θεό τους Σατανά εκδηλώνοντας τοιουτοτρόπως την πίστη τους για να τους βοηθήσει στην υλοποίηση των καταχθονίων σχεδίων τους. Τα αιματηρά γεγονότα είναι, σύμφωνα με τις λειτουργίες τους, «θυσίες» με ανθρώπινο αίμα προς τον Σατανά τους.
Ας δούμε κάποια γεγονότα που συνέβησαν την ίδια ημέρα και βγάλετε συμπεράσματα.

Στις 11 Σεπτεμβρίου 1941 άρχισε να κτίζεται, έγιναν τα εγκαίνια εκείνη την ημέρα, το σπουδαιότερο κτήριο στον πλανήτη από το οποίο προήλθαν δεκάδες πόλεμοι μέχρι σήμερα, φυσικά για το καλό της ειρήνης και την προάσπιση της δημοκρατίας! Το κτίσμα αυτό, της ειρήνης ή του πολέμου, από όποια πλευρά και αν το δει κάποιος έχει δίκαιο, είναι το Πεντάγωνο, το Υπουργείο Εθνικής Αμύνης των ΗΠΑ. Το οποίο, αν και ονομάζεται Αμύνης είναι απολύτως επιθετικό, εν αντιθέσει με το ελληνικό «Αμύνης» που είναι, ένεκα των «πολιτικούληδων», παθητικό. Το Υπουργείο Αμύνης των ΗΠΑ υπεραμύνεται, όχι απλά αμύνεται, των συμφερόντων της κρυφής παγκοσμίου Κυβερνήσεως των 300. Το Πεντάγωνο των ΗΠΑ έπαιξε και παίζει εξέχοντα ρόλο στον πλανήτη.
Άλλο γεγονός. Στις 11 Σεπτεμβρίου 1971, 30 χρόνια μετά τα εγκαίνια του Πενταγώνου, «πέθανε μυστηριωδώς» ο Νικήτα Χρουστσώφ, ο ηγέτης της ΕΣΣΔ. Από τον θάνατό του και μετά, φημολογείται ότι η κομμουνιστική ηγεσία της Κομμουνιστικής ΕΣΣΔ πέρασε στα χέρια των ιλουμινάτι. Ο Χρουστσώφ ήταν αυτός που αποκάλυψε στον ΟΗΕ ένα μυστικό των μυστικών. Είπε ότι «Τα Ελληνικά τελωνεία του Διαστήματος περιπολούν γύρω από την Γη μέχρι να έρθει η ώρα της αποκάλυψης», και ο νοών, νοείτω. Κατόπιν, πάλι μετά από 30 χρόνια, είχαμε το γκρέμισμα των διδύμων πύργων στην New York. Το “N” μπορεί να γραφεί και με “J”, χωρίς ν’ αλλάζει κάτι.

Άλλο σημαντικό γεγονός που συνέβη στις 11 Σεπτεμβρίου και επηρέασε την τύχη του κόσμου είναι το εξής. Η Οικονομική Σχολή του Σικάγου, με πρωτεργάτη τον Νομπελίστα (αλλοίμονο!) Μίλντον Φρίντμαν επινόησε την οικονομική θεωρία περιορισμού του χρήματος. Στην ουσία επινόησε την κατάλληλη οικονομία ΚΑΙ μέσω της οποίας θα επιβάλλετο η υπερ-τυραννική Νέα Τάξη Πραγμάτων. Για να δοκιμασθεί η θεωρία αυτή στην πράξη έπρεπε να εφαρμοστεί απολυταρχικά, αν και η δημοκρατία δεν έχει αδιέξοδα, επομένως τους βόλευε μια στημένη δικτατορία που έπρεπε να επιβάλουν με δικό τους άνθρωπο, σε κάποια χώρα. Επέλεξαν την Χιλή ως «πειραματόζωο» σε ένα οικονομικό πείραμα που έπρεπε να πετύχει 100%. Την Χιλή την διοικούσε ο Σαλβαδόρ Αλλιέντε τον οποίο σκότωσαν σε βίαιο πραξικόπημα και έτσι πήρε την εξουσία ο στρατηγός Αγκούστο Πινοσέτ ώστε να πρωτοεφαρμόσει την οικονομία της Νέας Τάξης. Η δολοφονία του Αλλιέντε έγινε στις 11 Σεπτεμβρίου 1973.

Υπάρχουν αρκετά ακόμη γεγονότα που συνέβησαν την συγκεκριμένη ημερομηνία όπως το τρομοκρατικό χτύπημα στους Ολυμπιακούς του Μονάχου όπου σκοτώθηκαν 11 Ισραηλινοί της ολυμπιακής ομάδος του Ισραήλ και οι Ολυμπιακοί αγώνες έληγαν στις 11 Σεπτεμβρίου 1972, στους οποίους συμμετείχαν 121 χώρες, δηλαδή 11Χ11, αλλά ας το σταματήσω εδώ. Στις 11 Σεπτεμβρίου 1990 ο Πρόεδρος των ΗΠΑ Τζωρτζ Μπους εκφώνησε λόγο με τίτλο «Προς ένα Νέο Κόσμο» όπου ανέφερε ότι οι ΗΠΑ θα οδηγήσουν τον κόσμο στην ΝΤΠ, και θεωρείται η ημερομηνία αυτή η αρχή της τελικής ευθείας προς την σατανικοτάτη ΝΤΠ. Επίσης, την ημέρα που γκρέμισαν τους δίδυμους πύργους, ο ΟΗΕ την είχε ανακηρύξει ως «Διεθνή Ημέρα της Ειρήνης». Την ίδια ημέρα έπεσε μυστηριωδώς και το κτήριο 7 με τους 47 (4+7=11) αποθηκευτικούς χώρους, αλλά πιστεύω ότι τα γεγονότα που αναφέρθηκαν είναι αρκετά για να καταλάβει ο αναγνώστης την σημασία της ημέρας αυτής για τους σιωνιστάς.

Εδώ ν’ αναφερθεί, πλησιάζοντας στην αποκάλυψή μας, γιατί η 11η Σεπτεμβρίου είναι τόσο σημαντική και τόσο αιματηρή, ότι στην αγγλική γλώσσα, στην διεθνή αυτή γλώσσα, στις ημερομηνίες πρώτα γράφεται ο μήνας και μετά η ημέρα. Επομένως η 11η Σεπτεμβρίου γράφεται 9-11 ή 911, όπως είναι το όνομα μοντέλου πολυτελούς σπορ αυτοκινήτου. Αυτό λοιπόν το 911 το βλέπουμε να υπάρχει και κάπως παραλλαγμένο στο ίδιο γεγονός. Δηλαδή. Στα πρώτα γενέθλια του γκρεμίσματος των πύργων δηλαδή στις 11 Σεπτεμβρίου 2002, στην κλήρωση της λοταρίας στην Νέα Υόρκη βγήκαν οι αριθμοί 9,1,1.
Την ίδια ακριβώς εκείνη ημέρα, στο χρηματιστήριο του Σικάγου από το οποίο προήλθε η οικονομία της ΝΤΠ, ο χρηματιστηριακός δείκτης Standard & Poor’s ξεκίνησε από τις 911 μονάδες. Επίσης, στις 11 Μαρτίου 2004 στην Μαδρίτη μετά από βομβιστικές επιθέσεις τρομοκρατών σε τραίνα σκοτώθηκαν 193 άνθρωποι και τραυματίσθηκαν περισσότεροι από 2000. Ήταν ένα φονικότατο χτύπημα. Τι σχέση έχει αυτό με τους δίδυμους πύργους; Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε 911 ημέρες μετά το γκρέμισμα των δίδυμων πύργων. Και τέλος, η Ομοσπονδιακή Επιτροπή Επικοινωνιών των ΗΠΑ έχει θεσπίσει ως τηλεφωνικό αριθμό για επείγουσες έκτακτες ανάγκες τον αριθμό 911 και αυτό ανακοινώθηκε στις 11 Σεπτεμβρίου 1987.

Αυτός ο αριθμός λοιπόν, ο 9-11, επιλέχθηκε από τους ιλουμινάτι, διότι είναι πιστοί στην αποκρυφιστική και αριθμολογική σημασία των γεγονότων. Καθιέρωσαν αυτούς τους δύο αριθμούς διότι το 9 είναι το τέλειο τετράγωνο του τέλειου αριθμού 3. Το 9 είναι και ο αριθμός του Σατανά στον σατανισμό. Το δε 11 θεωρείται ο πιο μαγικός αριθμός διότι αντιπροσωπεύει τα 11 κέρατα του τελικού θηρίου που αναδύεται στη βιβλική προφητεία (Δανιήλ 7, 7-8 και Αποκάλυψη 17,12), χλευάζει τους τελικούς 11 μαθητές (ο Ιούδας Ισκαριώτης είχε ήδη χαθεί), στην Γένεση το Κεφ. 11 αναφέρεται στον Πύργο της Βαβέλ και στους αστρολόγους το 11 σηματοδοτεί την εποχή του Υδροχόου διότι ο αριθμός 11 είναι ο αριθμός του Υδροχόου αφού ο Υδροχόος είναι το 11ο ζώδιο. «Μπαίνουμε στον υδροχόο…», που λέει και το τραγούδι.

Την «μαύρη» αυτή ημερομηνία, κατά την οποία χύνεται πολύ αίμα, την επέλεξαν οι ιλουμινάτι από το βιβλίο της Αποκαλύψεως του Ιωάννου, Κεφάλαιο 9, εδάφιο 11. Στο συγκεκριμένο τμήμα είναι γραμμένα τα εξής: «ἔχουσι βασιλέα ἐπ᾿ αὐτῶν τὸν ἄγγελον τῆς ἀβύσσου· ὄνομα αὐτῷ ῾Εβραϊστὶ ᾿Αβαδδών, ἐν δὲ τῇ ῾Ελληνικῇ ὄνομα ἔχει ᾿Απολλύων». Δηλαδή, «έχουν δε βασιλέα και αρχηγό πάνω απ’ αυτούς τον άγγελο της αβύσσου. Το όνομα αυτού είναι στα εβραϊκά Αβαδδών, στα ελληνικά Απολλύων, δηλαδή εξολοθρευτής, καταστροφέας».
Έτσι προέκυψε η ημερομηνία 11 Σεπτεμβρίου. Για προσέξτε την έκφραση στο πρωτότυπο κείμενο: «βασιλέα ἐπ᾿ αὐτῶν». Δηλαδή τον έχουν ως βασιλιά επάνω απ’ αυτούς, τον έχουν κορώνα στο κεφάλι τους. Τίποτα, μα τίποτα, δεν κάνουν στην τύχη. Επίσης, το «Αβαδδών» έχει ελληνικές ρίζες και προέρχεται από την λέξη «άπατον», ο χώρος δηλαδή που είναι χωρίς πυθμένα, ήτοι η άβυσσος. Το δε «Απολλύων» προέρχεται από το ρήμα «απόλλυμαι» που σημαίνει χάνομαι, καταστρέφομαι, αλλά χάνεται η ψυχή μου, όχι απλά το υλικό σώμα.

Βασικά στοιχεία της εξωτερικής εμφανίσεως του Απολλύωνος είναι ότι είναι ερμαφρόδιτος, έχει φρικώδες πρόσωπο, μεγάλα αυτιά, πόδια τράγου και κέρατα τράγου στο κεφάλι, τα δε χέρια του είναι σκεπασμένα με φολίδες. Επίσης, εικονίζεται με φτερά, γι αυτό λέγεται «άγγελος της αβύσσου», για να μπορεί να κινείται στον χώρο.


Απ’ όλα τα ανωτέρω, και με βάση τα δικά τους πιστεύω, φαίνεται ολοκάθαρα ότι οι ηγέτες παγκοσμιοποιητές έχουν για θεό τους τον Σατανά και κάνουν «ανθρωποθυσίες» γι αυτόν διότι είναι λάγνος στις δολοφονίες, ικανοποιώντας τον. Μέσω της θυσίας του ανθρωπίνου αίματος θέλουν να υλοποιήσουν τα σχέδιά τους. Θέλουν με πολέμους και καταστροφές να εξαντλήσουν τα ανθεκτικά ακόμη γκόιμ, δηλαδή εμάς που έχουμε ανθρωπίνη μορφή, ώστε να μας σκλαβώσουν και να μας τυραννούν στο όνομα της ειρήνης καταστρέφοντας το σχέδιο του Θεού όπως θέλει ο αρχηγός των εκπεσόντων.
Ας κάνουν ότι θέλουν, αλλά είμαστε και ‘μεις οι Έλληνες εδώ για να υποστηρίξουμε το σχέδιο του Θεού στην Γη και γι αυτό θέλουν να μας αφανίσουν.

Χρήστος Μαντζιάρης
Από το katohika

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου