Τετάρτη 27 Μαΐου 2020

ΠΟΙΟΣ ΩΘΕΙ ΤΗΝ ΙΔΕΑ ΜΙΑΣ ΕΠΙΔΗΜΙΑΣ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ;

Γράφει Συντακτική Ομάδα Χειλαδάκη

«Απλώς δεν είναι πλέον δυνατόν να πιστέψουμε μεγάλο μέρος της κλινικής έρευνας που δημοσιεύεται ή να βασιστούμε στην κρίση αξιόπιστων ιατρών ή έγκυρων ιατρικών οδηγιών.
«Δεν έχω χαρά σε αυτό το συμπέρασμα, στο οποίο κατέληξα αργά και απρόθυμα τις δύο δεκαετίες μου ως εκδότης του The New England Journal of Medicine.» – Marcia Angell, MD («Εταιρείες ναρκωτικών και γιατροί: Μια ιστορία της διαφθοράς». NY Review of Books, 15 Ιανουαρίου 2009.)
Με την κάλυψή για τη λεγόμενη πανδημία, βλέπουμε πολλούς νέους αναγνώστες να εμφανίζονται και να προσέχουν.
Θέλουμε λοιπόν να αποκαλύψουμε μερικά γεγονότα σχετικά με το σύγχρονο ιατρικό σύστημα – γεγονότα που έχω παρουσιάσει πολλές φορές τα τελευταία 10 χρόνια.
Αυτό λόγω ενός μικρού πράγμα που ονομάζεται φήμη. Εάν το ιστορικό των μεγάλων ιατρικών αξιωματούχων ήταν πραγματικά κατανοητό, οι άνθρωποι θα αγνοούσαν τις τρέχουσες δηλώσεις τους με ελάχιστη ματιά.

Προκηρύξεις όπως: Ο ΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΔΕΙΞΗ. ΔΟΚΙΜΑΖΟΥΜΕ ΝΕΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕ.
Εκθέτουμε επίσης γεγονότα επειδή ο ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ αποκρύβεται συνήθως από τον κύριο τύπο.

Στην πραγματικότητα, ως αποτέλεσμα της σιωπής των μέσων μαζικής ενημέρωσης, το θέμα της ιατρικής βλάβης είναι εκεί όπου το θέμα των τροφικά δηλητηριασμένων τροφίμων ήταν στον 19ο και στις αρχές του 20ού αιώνα.
Εκείνη την εποχή, οι γίγαντες επεξεργαστές τροφίμων είχαν δημιουργήσει τη δική τους Άγρια Δύση, όπου μπορούσαν να πουλήσουν θανατηφόρο δηλητήριο (τρώνε, πέφτουν νεκρά) κρυμμένα σε προϊόντα.
Ο Τύπος βοήθησε στην αποκάλυψη αυτών των εγκλημάτων και στη μεταμόρφωση του κοινού, γεγονός που οδήγησε σε μερικές μεταρρυθμίσεις. Τώρα, στον ιατρικό χώρο, ο Τύπος είναι εταίρος στα εγκλήματα κεφαλαίου.

Σημαντικοί ιατρικοί αξιωματούχοι κάθονται σε μια βόμβα. Το φάσμα των ιατρικών αλλοιώσεων και θανάτωσης είναι εκπληκτικό.
Φανταστείτε μια ακρόαση στο Κογκρέσο που πραγματοποιήθηκε πριν από κάμερες πολυμέσων, με δημοσιογράφους σε όλο τον κόσμο έτοιμοι με συγκλονιστικά γεγονότα για μία από τις κύριες αιτίες θανάτου:
ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Κύριε, έχω μπροστά μου τους κύριους αριθμούς ιατρικού θανάτου. Πώς μπορείτε να κρατήσετε αυτό το μυστικό από το κοινό;
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ FDA: Δεν είναι μυστικό, κύριε. Πολλοί ειδικοί το γνωρίζουν.

ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Κοιτάζω τον ομοσπονδιακό προϋπολογισμό τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Ψάχνω τα χρήματα που διατίθενται για να διορθώσω αυτήν την τρομερή κατάσταση. Πού είναι αυτά τα κεφάλαια;
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ FDA: Πουθενά. Μην μας κατηγορείτε

ΓΕΡΟΥΣΙΑΣΤΗΣ: Γιατί όχι;
ΕΠΙΤΡΟΠΟΣ FDA: Επειδή δεν μπορούμε ποτέ να διαλύσουμε. Είμαστε αιώνιοι. Ο Θεός δημιούργησε το FDA. Ο Θεός δημιούργησε το CDC.

Τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν θα διερευνήσουν ιατρικά νούμερα θανάτου και τίποτα δεν συμβαίνει.
Ξεκινάμε λοιπόν με μερικές παραπομπές.

Η Starfield ανέφερε ότι το ιατρικό σύστημα των ΗΠΑ σκοτώνει 225.000 Αμερικανούς το χρόνο. 106.000 ως αποτέλεσμα των εγκεκριμένων από την FDA ιατρικών φαρμάκων και 119.000 ως αποτέλεσμα κακομεταχείρισης και σφαλμάτων στα νοσοκομεία.
Επεκτείνετε τους αριθμούς σε μια δεκαετία: δηλαδή 2,25 εκατομμύρια θάνατοι. Ίσως θέλετε να διαβάσετε ξανά τον τελευταίο αριθμό.
Πήραν συνέντευξη από τη Starfield το 2009. Την ρώτησαν εάν γνώριζε τη συνολική προσπάθεια της κυβέρνησης των ΗΠΑ να εξαλείψει αυτό το ολοκαύτωμα και αν είχε επικοινωνήσει ποτέ με οποιαδήποτε κυβερνητική υπηρεσία για να συμβουλευτεί μια τέτοια προσπάθεια.

Απάντησε ένα ηχηρό ΟΧΙ και στις δύο ερωτήσεις. Είπε επίσης ότι η εκτίμησή της για ιατρικά προκαλούμενους θανάτους στην Αμερική ήταν από τη συντηρητική πλευρά.
Ακολουθεί μια άλλη αναφορά: BMJ 7 Ιουνίου 2012 (BMJ 2012: 344: e3989). Συγγραφέας, Jeanne Lenzer. Ο Lenzer αναφέρεται σε μια έκθεση του Ινστιτούτου για τις πρακτικές ασφαλούς φαρμακευτικής αγωγής:
«Το [Ινστιτούτο] υπολόγισε ότι το 2011 τα συνταγογραφούμενα φάρμακα συσχετίστηκαν με δύο έως τέσσερα εκατομμύρια άτομα στις ΗΠΑ που υπέστησαν« σοβαρούς, αναπηρικούς ή θανατηφόρους τραυματισμούς, συμπεριλαμβανομένων 128.000 θανάτων ».

Η έκθεση χαρακτήρισε αυτό «έναν από τους πιο σημαντικούς κινδύνους για τον άνθρωπο που οφείλεται στην ανθρώπινη δραστηριότητα».
Η έκθεση συντάχθηκε από εξωτερικούς ερευνητές που πήγαν στη βάση δεδομένων της FDA για «σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες [ιατρικών ναρκωτικών].»
Επομένως, το να πούμε ότι το FDA δεν γνωρίζει αυτό το εύρημα θα ήταν παράλογο. Το FDA γνωρίζει.

Το FDA γνωρίζει και δεν λέει τίποτα γι ‘αυτό, διότι το FDA πιστοποιεί, ως ασφαλή και αποτελεσματικά, όλα τα ιατρικά φάρμακα που συνήθως εξουδετερώνουν και σκοτώνουν Αμερικανούς. Κάθε υπηρεσία δημόσιας υγείας γνωρίζει την αλήθεια.
Εδώ είναι μια άλλη παραπομπή: Το άρθρο είναι, «Η επιδημία της ασθένειας και του θανάτου από συνταγογραφούμενα φάρμακα.»
Ο συγγραφέας είναι ο Donald Light, ο οποίος διδάσκει στο Πανεπιστήμιο Rowan και ήταν το 2013 αποδέκτης του βραβείου διακεκριμένης σταδιοδρομίας [Αμερικανική κοινωνιολογική ένωση] της ASA για την πρακτική της κοινωνιολογίας.

Ο Light είναι ιδρυτικό μέλος του Κέντρου Βιοηθικής στο Πανεπιστήμιο της Πενσυλβανίας. Το 2013, ήταν συνεργάτης στο Edmond J. Safra Center for Ethics στο Χάρβαρντ. Είναι επισκέπτης καθηγητής Lokey στο Πανεπιστήμιο του Στάνφορντ.
Donald Light:
«Επιδημιολογικά, κατάλληλα συνταγογραφούμενα, συνταγογραφούμενα φάρμακα είναι η τέταρτη κύρια αιτία θανάτου, που συνδέεται με εγκεφαλικό επεισόδιο σε περίπου 2.460 θανάτους κάθε εβδομάδα στις Ηνωμένες Πολιτείες.
«Περίπου 330.000 ασθενείς πεθαίνουν κάθε χρόνο από συνταγογραφούμενα φάρμακα στις Ηνωμένες Πολιτείες και την Ευρώπη. [Τα ναρκωτικά] προκαλούν επιδημία περίπου 20 φορές περισσότερες νοσηλείες [6,6 εκατομμύρια ετησίως], καθώς και πτώσεις, τροχαία ατυχήματα και [ετησίως] περίπου 80 εκατομμύρια ιατρικά δευτερεύοντα προβλήματα όπως πόνους, δυσφορίες και δυσλειτουργίες που προκαλούν παραγωγικότητα ή η ικανότητα φροντίδας για άλλους.

«Οι θάνατοι και οι ανεπιθύμητες ενέργειες από υπερβολικό φάρμακο, λάθη και αυτοθεραπεία θα αύξανε αυτά τα στοιχεία». (Έκδοση ASA, «Υποσημειώσεις», Νοέμβριος 2014)
Μια άλλη μελέτη, που δημοσιεύθηκε στο περιοδικό της American Medical Association στις 15 Απριλίου 1998: «Επίπτωση ανεπιθύμητων αντιδράσεων φαρμάκων σε νοσοκομειακούς ασθενείς». Είναι, επίσης, εντυπωσιακό.
Οι συγγραφείς, με επικεφαλής τον Τζέισον Λαζάρου, διέκοψαν 39 προηγούμενες μελέτες για ασθενείς σε νοσοκομεία. Αυτοί οι ασθενείς, οι οποίοι έλαβαν φάρμακα σε νοσοκομεία ή εισήχθησαν σε νοσοκομεία επειδή υπέφεραν από τα φάρμακα που τους είχαν δώσει οι γιατροί, συνάντησαν την ακόλουθη μοίρα:
Κάθε χρόνο, στις ΗΠΑ, μεταξύ 76.000 και 137.000 νοσηλευόμενων ασθενών πεθαίνουν ως άμεσο αποτέλεσμα των φαρμάκων.

Πέρα από αυτό, κάθε χρόνο 2,2 εκατομμύρια νοσοκομειακοί ασθενείς εμφανίζουν σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες στα φάρμακα.
Οι συγγραφείς γράφουν:
«… Η μελέτη μας για τις ανεπιθύμητες ενέργειες [ανεπιθύμητες αντιδράσεις φαρμάκων], η οποία αποκλείει τα σφάλματα φαρμάκων, είχε διαφορετικό στόχο: να δείξει ότι υπάρχει μεγάλος αριθμός ADR ακόμη και όταν τα φάρμακα συνταγογραφούνται και χορηγούνται σωστά.»
Επομένως, αυτή η μελέτη δεν είχε καμία σχέση με λάθη γιατρού, λάθη νοσοκόμου ή ακατάλληλο συνδυασμό φαρμάκων. Και μετρήθηκε μόνο οι άνθρωποι που σκοτώθηκαν που εισήχθησαν σε νοσοκομεία.

Δεν άρχισε να μετρά όλους τους ανθρώπους που παίρνουν φαρμακευτικά προϊόντα που πέθαναν ως αποτέλεσμα των ναρκωτικών, χωρίς να γίνουν δεκτοί σε νοσοκομεία.
(Σημείωση: καμία από τις μελέτες και τις κριτικές που αναφέρω σε αυτό το άρθρο δεν περιλαμβάνει ζημιά και θάνατο ως αποτέλεσμα εμβολίων.)
Τα στατιστικά στοιχεία που παραθέτω αποκαλύπτουν ένα ανθρώπινο πρόβλημα στο επίπεδο ενός τσουνάμι που σαρώνει ολόκληρη την Αμερική και την Ευρώπη.
Γιατί τα μεγάλα μέσα ενημέρωσης δεν θα αναφέρουν αυτά τα γεγονότα και θα εκτιμήσουν τη σημασία τους;
Ο προφανής λόγος: οι μεγάλοι δαπανηροί διαφημιστές τους θα τους πέσουν σαν καυτές πατάτες.

Υπάρχουν όμως και άλλοι λόγοι.
Κάθε ιατρικός γραφειοκράτης ή ιατρικός εμπειρογνώμονας ή ιατρικός εμπειρογνώμονας που πηδά στο τρένο των μέσων ενημέρωσης, για να διαβεβαιώσει το κοινό ότι τα ναρκωτικά και τα εμβόλια είναι εξαιρετικά ασφαλή, κάθεται στην ωρολογιακή βόμβα που περιγραψαμε παραπάνω.
Εάν αυτή η βόμβα αναγνωριζόταν ευρέως, ποιος θα συνέχιζε να πιστεύει αυτούς τους επαγγελματίες ειδικούς; Ποιος θα δεχόταν ό, τι λένε; Πώς θα μπορούσαν να διατηρήσουν την αξιοπιστία τους;
«Λοιπόν, το σύστημα που εκπροσωπώ σκοτώνει 2,25 εκατομμύρια ανθρώπους ανά δεκαετία, και αναιρεί 20 έως 40 εκατομμύρια περισσότερους ανθρώπους ανά δεκαετία, αλλά θέλω να σας διαβεβαιώσω ότι αυτό το εμβόλιο δεν παρουσιάζει καθόλου προβλήματα. Είναι απίστευτα ασφαλές. «

Κάθε μεμονωμένη δήλωση, για οποιοδήποτε θέμα, που εκδίδεται μέσω του Υπουργείου Αλήθειας του ιατρικού καρτέλ (μεγάλα μέσα ενημέρωσης), θα έπεφταν στα αυταρχικά αυτιά και θα αύξανε μόνο τη γενική οργή.
Οι κύριοι δημοσιογράφοι, οι συντάκτες και οι εκδότες γνωρίζουν καλά ότι η αλήθεια θα υπονόμευε έναν βασικό θεσμό της κοινωνίας.
Τα μέσα ενημέρωσης είναι εκεί για να δώσουν αξιοπιστία στην κοινωνία και στις δομές της. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ονομάζονται «μείζονες» αντί «μικρές».

Όταν πέφτουν σκληρές βροχές, τα μέσα ενημέρωσης είναι εκεί με μια ομπρέλα για να κρατήσουν το κεφάλι της οργανωμένης κοινωνίας. Το να φύγεις στη μέση μιας βροχόπτωσης θα άφηνε το status quo απροστάτευτο.
Το “Defending the Crown-υπερασπίσου το στέμμα” είναι ένας άλλος τρόπος για να το θέσουμε. Ο Βασιλιάς μπορεί να κάνει λάθη, μπορεί να διαπράξει βίαια αδικήματα, αλλά είναι ο Βασιλιάς, και ως εκ τούτου η θέση του πρέπει να παραμείνει ασφαλής.
Οι νέοι δημοσιογράφοι μαθαίνουν γρήγορα αυτό το σημείο. Εάν στο ζήλο τους, ξεπεράσουν το κατώφλι και προσπαθήσουν να εκθέσουν έναν κεντρικό μύθο, παραμύθι, μύθο, τοποθετούνται πίσω στη θέση τους. Απορροφούν το μήνυμα. Η δημοσιογραφία έχει όρια. Ορισμένες αλήθειες είναι σιωπηλές αλήθειες.

Με την πάροδο των ετών, υπάρχουν δημοσιογράφοι που είναι εθισμένοι σταθερά στις συκοφαντίες. Όπως κάθε εθισμένος, έχουν έναν στρατό δικαιολογιών για τον εξορθολογισμό της συμπεριφοράς τους.
Οι ιατρικοί εμπειρογνώμονες είναι χειρότεροι. Η προσποίηση του ιδεαλισμού τους δεν γνωρίζει όρια και ταιριάζει μόνο με τον ανόητο ισχυρισμό τους για αληθινή γνώση.
Όταν ξεφλουδίζετε το καπλαμά, είναι ενεργοί, ενδιαφερόμενοι, συνωμότες.

Δεν υπάρχει τίποτα σαν ένα υψηλό μυαλό, κοινωνικά τοποθετημένο, μέλος που φέρει κάρτες στον κύκλο των προστάτων του Βασιλιά. Η αλαζονεία είναι τιτανική. Επειδή αυτό που κρύβεται είναι τόσο εκρηκτικό.
Είναι καθήκον του Στέμμα να κάνει τους υπηκόους του να νιώθουν ασφαλείς και προστατευμένοι και ακόμη και να τους αγαπούν.
Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι χρειάζεται τόσο μεγάλο στρατό εκπαιδευμένων βοηθών μέσα και γύρω από τον τύπο.
Τους έχει.
Αλλά το μονοπώλιο τους καταρρέει.

Βρισκόμαστε σε ένα νέο επίπεδο αλήθειας. Ονομάζεται ανεξάρτητα μέσα ενημέρωσης.
Λοιπόν… για το θέμα των επιδημιών, όταν οι αξιωματούχοι της δημόσιας υγείας, και οι κυβερνητικοί τους φορείς, και ο συμμορφούμενος τύπος, και οι γιατροί μας λένε ότι ένας νέος ιός σαρώνει τον κόσμο, ένα εμβόλιο θα το σταματήσει και πρέπει να πάρουμε αυτό το εμβόλιο… γιατί πρέπει κάποιος να ευθυγραμμιστεί και να αποδεχτεί τα λόγια του;
Οι επαγγελματίες ψεύτες, οι επαγγελματίες εγκληματίες μπορεί να προσποιούνται ότι παραβιάζουν την επιστήμη, αλλά βασίζονται απλώς στην άγνοια του κοινού.
Μπορεί να σας ενδιαφέρει να γνωρίζετε ότι το σύστημα αναφορών σοβαρών ανεπιθύμητων ενεργειών των εμβολίων στις ΗΠΑ είναι κατεστραμμένο. Δεν υπάρχουν αξιόπιστοι αριθμοί.

Η Barbara Loe Fisher, του ιδιωτικού Εθνικού Κέντρου Πληροφοριών για τα Εμβόλια, έχει συγκεντρώσει μια λογική εκτίμηση:
«Αλλά πόσα παιδιά έχουν [ανεπιθύμητες] αντιδράσεις εμβολίου κάθε χρόνο; Είναι πραγματικά μόνο ένα στα 110.000 ή ένα στα εκατομμύρια που μένουν μόνιμα ανάπηρα μετά τον εμβολιασμό;
Ο πρώην Επίτροπος της FDA David Kessler παρατήρησε το 1993 ότι λιγότερο από το 1% των γιατρών αναφέρουν ανεπιθύμητες ενέργειες μετά από συνταγογράφηση ναρκωτικών. [Βλέπε DA Kessler, «Παρουσιάζοντας το MEDWatch», JAMA, 2 Ιουνίου 1993: 2765-2768] »
«Υπήρξαν εκτιμήσεις ότι ίσως λιγότερο από 5 ή 10 τοις εκατό των γιατρών αναφέρουν νοσηλεία, τραυματισμούς, θανάτους ή άλλα σοβαρά προβλήματα υγείας μετά τον εμβολιασμό.

Ο νόμος περί τραυματισμών εμβολίων του 1986 δεν περιείχε νομικές κυρώσεις για μη αναφορά. οι γιατροί μπορούν να αρνηθούν να αναφέρουν και να μην υποστούν συνέπειες.»
«Ακόμα κι έτσι, κάθε χρόνο περίπου 12.000 αναφορές γίνονται στο Σύστημα Αναφορών Ανεπιθύμητων Εμβολίων [VAERS]. Οι γονείς καθώς και οι γιατροί μπορούν να κάνουν αυτές τις αναφορές. [Βλέπε RT Chen, B. Hibbs, «Safety Vaccine», Pediatric Annals, July 1998: 445-458] »
«Ωστόσο, εάν αυτός ο αριθμός αντιπροσωπεύει μόνο το 10 τοις εκατό του πραγματικού γεγονότος, τότε ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι 120.000 ανεπιθύμητες ενέργειες εμβολίου [ανά έτος].

 
«Εάν οι γιατροί αναφέρουν αντιδράσεις εμβολίου τόσο σπάνια όπως είπε ο Δρ Kessler ότι αναφέρουν αντιδράσεις συνταγογραφούμενων φαρμάκων και ο αριθμός 12.000 είναι μόνο το 1% του πραγματικού συνόλου, τότε ο πραγματικός αριθμός μπορεί να είναι 1,2 εκατομμύρια ανεπιθύμητα συμβάντα εμβολίου ετησίως.»
Ιατρικός αναλφαβητισμός στον πληθυσμό – οι ειδικοί της δημόσιας υγείας και οι φαρμακευτικοί τιτάνες γιορτάζουν. Τους επιτρέπει να ξεφεύγουν με μαζικές δολοφονίες κάθε μέρα.
Για εκείνους που πιστεύουν ότι η δολοφονία είναι πολύ ισχυρή λέξη, θα κλείσουμε με αυτό: είναι απλό – όταν βρίσκεστε σε ένα επάγγελμα που συνεχίζει να σκοτώνει και να εξουδετερώνει τους ανθρώπους με τραγικό και εκπληκτικό ρυθμό και το γνωρίζετε και δεν κάνετε τίποτα γι ‘αυτό είστε ένοχοι. Κανένα ποσό διαφυγής ή δικαιολογίας δεν αλλάζει το γεγονός.
Αυτοί είναι οι άνθρωποι που σας λένε να πιστεύετε στην ιστορία τους για μια πανδημία. ΕΙΝΑΙ οι άνθρωποι που ισχυρίζονται ότι το χωριό πρέπει να καταστραφεί για να το σώσει.
Τζον Ράποπορτ

ΣΥΝΤΑΚΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΧΕΙΛΑΔΑΚΗ
www.nikosxeiladakis.gr
Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου