Παρασκευή 3 Απριλίου 2020

Project Blue Beam: Η μάχη γίνεται για το μυαλό μας και θα παιχτεί με το μυαλό μας

Σχέδιο Μπλε Δέσμη είναι ένα από αυτά τα όπλα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, προγράμματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.

Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εικόνες εξωτερικές για το μέγεθος ουρανού.
Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα
ολόγραμμα . Είναι σαν την τηλεόραση παρέχοντ ας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε και όποιος έχει μειωμένη όραση θα μπορούσε να το δει.

Είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη ,εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας.
Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσι ώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μ άρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου.
Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον «Ιησού» στον ουρανό!

Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει. Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λέ νε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε.
Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποίησης. Η «επιχείρηση Μπλε Δέσμη » είναι εύκολο να εξηγηθεί και να α ποκαλυφθεί τεχνολογικά.

Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη.
Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.



Το Σχέδιο Μπλε Δέσμη είναι ικανό να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την σ υλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού.
The BlueBeam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.Θα χρησιμοποιηθεί για την εφαρμογή της Νέας Θρησκείας από την Ν.Τ.Π

Η μάχη γίνεται για το μυαλό μας και θα παιχτεί με το μυαλό μας ..οι πληροφορίες βρίθουν στο διαδίκτυο…Ας ψάξουμε όλοι…

Από το thesecretrealtruth

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου