Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2018

Καταγράφηκε Αλλόκοσμη Μελωδία να Πλανάται στον Αέρα και να Τρομάζει τους Κατοίκους

Γράφει ο Σπύρος Μακρής

Οι περισσότεροι έχουμε ακούσει να γίνεται λόγος για απόκοσμα μουγκρητά που πλανώνται στον αέρα, χωρίς να είναι ξεκάθαρο από που προέρχονται και τι τα προκαλεί. Τώρα, στη λίστα των αλλόκοτων βουητών έρχεται να προστεθεί και μία υπερκόσμια μελωδία με ένα παράξενο ρυθμό.
Περί τίνος πρόκειται; Ένα επαναλαμβανόμενο, θαμπό μπάσο πάλλεται στον αέρα, στην ατμόσφαιρα αλλά και μέσα στα σπίτια του Carneys Point, του Penns Grove και του Pennsville, γύρω από τον ποταμό
Delaware στο New Jersey, όπως αναφέρει το strangesounds.org.
Η μυστηριώδη μελωδία-βουητό τους έχει ταράξει τα νεύρα ήδη από το καλοκαίρι, αλλά το τελευταία διάστημα έχει παραγίνει.

Ακούγεται σαν ένας άρρωστος, παλλόμενος καρδιακός χτύπος, αλλά μέσα από μία ανατριχιαστική μουσική υπόκρουση.
Αρχικά, οι κάτοικοι υπέθεσαν ότι αυτή η μουσική προερχόταν από κάποιο νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην ακτή του Delaware, η οποία αλλοιωνόταν στο ταξίδι της μέσα στον αέρα. Άλλοι είπαν ότι πρόκειται για κάποιο αυτοκίνητο, καθώς φαίνεται ότι έχει την δυνατότητα να μετακινείται. Αρχίζει συνήθως νωρίς το βράδυ και συνεχίζει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Η κατάσταση συνεχώς επιδεινώνονταν και φώναξαν την αστυνομία.
«Σε αυτή τη φάση οι αρχές του Delaware δεν μπόρεσαν να εντοπίσουν (την πηγή της μουσικής). Είχαμε αξιωματικούς, συμπεριλαμβανομένου και του εαυτού μου, πήγαμε στο Ντελάγουερ για να προσπαθήσουμε να εντοπίσουμε τη μουσική. Περιορίσαμε την πηγή σε μία πολύ μικρή περιοχή (αλλά) ο καθένας πιστεύει ότι είναι κάτι τοπικό, γιατί ο τόνος είναι αρκετά δυνατός», δήλωσε ο John T. Stranahan Sr επικεφαλής της αστυνομίας του Penns Grove .
Αυτή η περίεργη και αλλόκοτη ηχορύπανση ακούγεται, άλλοτε δυνατή, άλλοτε πιο δυνατή, αλλά δεν είναι μόνο ότι οι κάτοικοι το ακούν, είναι το γεγονός ότι μπορούν πραγματικά να αισθανθούν τις δονήσεις από τη μουσική που «ταράζει» τόσο τα σπίτια όσο και το σώμα τους. Έμοιαζε σαν να μην προέρχεται από αυτόν τον κόσμο.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Allen J. Cummings του Pennsville δήλωσε ότι το τμήμα του έχει λάβει περισσότερες από 20 καταγγελίες μόνο μέσα στον Οκτώβριο. Ανάλογες ήταν και οι καταγγελίες στο Carneys Point και αλλού. Το τηλεφωνικό κέντρο του 911 έλαβε συνολικά 38 κλήσεις μόνο μέσα σε ένα Σαββατοκύριακο.
Η αστυνομία πρότεινε ότι πιθανή πηγή της μουσικής θα μπορούσε να είναι κάποια φορτηγίδα στο ποτάμι με τη μουσική τέρμα, αλλά αυτό δεν μπορούσε να ευσταθεί καθώς ακουγόταν και στην ενδοχώρα του Mannington Township και στο χωριό Auburn.
Ένα ακόμα παράδοξο είναι ότι κάθε φορά που υπέθεταν ότι εντόπιζαν τον ήχο, όταν πήγαιναν στο σημείο διαπίστωναν ότι δεν προερχόταν από εκεί.

Πολλές θεωρίες έπεσαν στο τραπέζι, για εξωγήινους, για ένα ρήγμα στον χώρο και άλλα πολλά. Ωστόσο, θα μπορούσε να είναι μία φάρσα, δηλαδή να προέρχεται από πολλούς ανθρώπους που συγκεντρώνονταν σε διάφορα σημεία του Delaware και ταυτόχρονα «έπαιζαν» την απόκοσμη μελωδία σε προσαρμοσμένα και συντονισμένα μεταξύ τους ηχητικά συστήματα από τα οχήματά τους. Αλλά προς το παρόν δεν φαίνεται να έχει επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο.
Ένας κάτοικος του Pennsville κατέγραψε σε ένα βίντεο το περίεργο περιστατικό, από ένα σημείο νότια της γέφυρας του Delaware Memorial, όπου η παράδοξη μελωδία μπορεί να ακουστεί σαφώς πάνω από τον παφλασμό των κυμάτων του ποταμού. Ακούστε τον:

Mysterious music drifts across the Delaware River into New Jersey
Από το diadrastika



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου